A... ja sie tu jeszcze chyba nie przedstawiłam

)
Nio to mam na imie Monika

) (i prosze nie mowic Monia, bo tego nie lubie... nio chyba ze z ust przyjaciol

)
Mam lat.... hm... rocznikowo wypadaloby powiedziec ze 17, ale mam 16 bo urodzilam sie 29.11.1988.... a wole miec mniej niz wiecej
Mieszkam rzecz jasna w Krakowie (z czego jakoś szczególnie się nie ciesze).
Moje koty to Lili i Abi...
Z czego oczywiście u mnie mieszka tylko Lili. Pozatym w domu mam jeszcze 12 letniego papuga falistego Pol'a
Stara z mojego podpisu to kotka mieszkająca na wsi, którą moja rodzina dokarmia w sumie odkąd tylko jej matka ją do nas przyprowadziła (to koty sąsiadów). Jej matka - Puszka nie żyje od lat kilku
Córka - moja naukochańsza kicia - Kana, została we wrześniu potrącona przez samochód

reszta jej rodzinki także nieżyje. Jest wiele kotów które dokarmiamy na wsi
Co do mnie to ucze sie w XV LO w Krakowie, i oceny mam beznadziejne... zaczynam żałować że nie poszłam do lepszego LO (bo miałam tyle pkt że mogłam) bo wtedy bym się może uczyła :/ale kocham XV bo tak chodzili i moi rodzice i brat
Poza kotami interesuje się: końmi, samochodami, psami, od niedawna fotografią... i jeszcze tego troche jest
Po liceum mam zamiar wybrać się na studia (hihi). Moim marzeniem jest weterynaria, ale jako że chemia mnie przytłacza, i niesądze abym poradziłą sobie na tym kierunku planuje wybrać się na AR na jeden z trzech kierunkow:
- agrobiznes
- statystyka matematyczna
- ekonomika i organizacja rolnictwa
eh... ale sie rozpisałam... przepraszam...