poznajmy sie...:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2005 20:07

Iburg, witam "krajankę"; ja wprawdzie nie z Rybnik bo z Jastrzębia ale pracuję w Rybniku.
Zwierzaki masz piękne, szczególnie piesio mnie urzekł, uwielbiam takie długouche psiory :1luvu:
Obrazek Obrazek

sabianka

Od: Śro lis 26, 2003 18:34

Post » Pt lut 18, 2005 11:23

Witaj Sabianka
Cieszę sie :D że podobają Ci sie moje futra, a Igor naprawdę jest pogodnym radosnym i przyjaznym dla całego świata psem
Pozdrawiam

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pt lut 18, 2005 11:40

Milo poznac nowych kociarzy na forum :)
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Pon lut 21, 2005 16:33

witam wszystkich
od niedawna jestem uzależniona od forum :wink:
bardzo ale to bardzo je lubie i nie ma dnia bez zaglądnięcia tu
Prywatnie mam 23 lata,studiuję na UŚ(Filozofię)
Mieszkam z jednym kocurkiem (ATAK)
MARZĘ JUŻ O KOLEJNYCH FUTRZAKACH..
kocurek właśnie szaleje...zapraszając mnie do zabawy

arche

Od: Pon lut 07, 2005 23:36

Post » Śro lut 23, 2005 19:18 powitanie

Witam wszystkich :)
Mam 27 lat, mieszkam w Rybniku i jestem szczęśliwą posiadaczką dwóch kocurków rasy MCO:
Caro - ma 7 miesięcy i dołączył do mojej rodzinki 2 miesiące temu.
Bomis - ma 3 miesiące i jest u mnie od tygodnia.
Moje doświadczenia z kotami właściwie sie zaczęły. Nigdy nie miałam kociaków i wszystkie cenne uwagi i doświadczenia przyjmę bez miałknięcia. Cieszę się, że jest taka strona na której można dowiedzieć dużo cennych wiadomości. Pozdrawiam i życzę wszystkim dużo uśmiechu z powodu swoich pupilów.
Kasia :D

kate13

Od: Śro lut 23, 2005 19:04

Post » Śro lut 23, 2005 19:36

Chyba jeszcze nie pisalam :lol: :roll: wiec:

Kiara, lat 16 z hakiem ;), klasa I V LO w Toruniu, klasa ogolna z rozszerzonym angielskim, na imie mi Ewelina :D

Mam kota - jednego, póki co - Ponczusia, jego zdjęcia mozna zobaczyc tutaj. Jest 7-letnim niebieskim persem starego typu :) Jest absolutnie najbardziej rozbestwionym i najochanszym kotem na swiecie :lol: Leczymy Go na SUK :(

Planowane jest dokocenie, w dalekiej przyszlosci, mocno burym syberyjczykiem. A jesli w przyszlosci warunki pozwola, to jeszcze calkowicie czarnym dachowcem i 3-kolorowa panienka SIB - ale to juz raczej naprawde odlegle plany :lol: Oprocz kotow kocham sie w psach typu alaskan malamute :D

Maniakalnie czytam powiesci "plaszcza i szpady", fantastyke ze szczegolnym uwzglednieniem Pratchetta, Tolkiena i Zelaznego, romansy made by Zuza :lol: i powiesci marynistyczne - generalnie wszystko co wpadnie mi w rece :lol: Slucham "roznej" ;) muzyki, bardzo lubie (nie wszystkie plyty co prawda) Blind Guardian.

I by bylo na tyle :mrgreen:
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

Post » Śro lut 23, 2005 22:20

cze wszystkim, o swoim wieku nie piszę....jestem wlaściecielką czternastomiesiecznego syberyjczyka- oazy spokoju. Chętnie porozmawiam o syberyjczykach i innych kiciorach.
Obrazek

kicior

Od: Sob sty 08, 2005 22:36

Post » Śro lut 23, 2005 23:08

Tez sie przywitam :D Mam na imie Agnieszka. Stan zakocenia - 1, stan zapsienia - 1 i jeden TZ do kompletu :D
Moja kicia to Kicia (wiem, wiem... malo oryginalnie, ale tak jakos wyszlo :twisted: ) Kicia zostala znaleziona. Nie wiem jak ktos mogl wyrzucic takie cudo??? Kicia jest albinoska, glucha. To ona :arrow: http://www.agart.waw.pl/kicia/3.jpg Tez sie wita :D
Kicia, Milki, Max i Ares (za TM)

agis

Od: Pon gru 13, 2004 12:59

Post » Czw lut 24, 2005 11:24

Witajcie
Na kocie forum trafiłam z gimbli (pozdrowienia dla wszystkich gimblówek)
Jestem z Poznania.
Kota mam od niedawna - tylko 1,5 roku :oops: (a moja Luna już jest najbardziej rozpuszczonym stworzonkiem na świecie), ale od zawsze w domu był pies. Obecna - Czara przybyła do nas 15 lat temu z poznańskiego schroniska.
Oba futrzaki świetnie się dogadują. Obecnie planuję dokocenie towarzystwa o jakiegoś adoptowanego koteczka.

Annia

Od: Śro lut 23, 2005 16:39

Post » Wto mar 01, 2005 9:10

A... ja sie tu jeszcze chyba nie przedstawiłam :))
Nio to mam na imie Monika :)) (i prosze nie mowic Monia, bo tego nie lubie... nio chyba ze z ust przyjaciol :D )
Mam lat.... hm... rocznikowo wypadaloby powiedziec ze 17, ale mam 16 bo urodzilam sie 29.11.1988.... a wole miec mniej niz wiecej ;-)

Mieszkam rzecz jasna w Krakowie (z czego jakoś szczególnie się nie ciesze).

Moje koty to Lili i Abi...
Z czego oczywiście u mnie mieszka tylko Lili. Pozatym w domu mam jeszcze 12 letniego papuga falistego Pol'a ;)

Stara z mojego podpisu to kotka mieszkająca na wsi, którą moja rodzina dokarmia w sumie odkąd tylko jej matka ją do nas przyprowadziła (to koty sąsiadów). Jej matka - Puszka nie żyje od lat kilku :(
Córka - moja naukochańsza kicia - Kana, została we wrześniu potrącona przez samochód :( reszta jej rodzinki także nieżyje. Jest wiele kotów które dokarmiamy na wsi :)

Co do mnie to ucze sie w XV LO w Krakowie, i oceny mam beznadziejne... zaczynam żałować że nie poszłam do lepszego LO (bo miałam tyle pkt że mogłam) bo wtedy bym się może uczyła :/ale kocham XV bo tak chodzili i moi rodzice i brat :)

Poza kotami interesuje się: końmi, samochodami, psami, od niedawna fotografią... i jeszcze tego troche jest ;-)

Po liceum mam zamiar wybrać się na studia (hihi). Moim marzeniem jest weterynaria, ale jako że chemia mnie przytłacza, i niesądze abym poradziłą sobie na tym kierunku planuje wybrać się na AR na jeden z trzech kierunkow:
- agrobiznes
- statystyka matematyczna
- ekonomika i organizacja rolnictwa

eh... ale sie rozpisałam... przepraszam... :oops:

Lili

Od: Wto lut 05, 2002 21:48

Post » Nie mar 20, 2005 13:46

Takiego tematu szukałem :)
Witajcie wszyscy którzy macie kota na punkcie kotów ;) Może jakoś uda mi się dołączyć do grona forumowiczów.
O sobie:
imię: Tomek
miasto: Kraków
co robię: przede wszystkim studiuję na AGH, mam też parę hobby ;)
O kocie:
imię: Kicia (nic innego do niej nie pasowało)
dom: mieszkanie w bloku
co robi: śpi, biega, gryzie, drapie, je i spi ;)

Kicia jest już moim trzecim kotem. Pierwszy kot który był u nas w domu był starszy ode mnie. Była to Zośka. Odeszła jak miałem 10 lat (ona miała ok 11). Swoje już przeżyła, ale ostatnie słowo powiedziała białaczka - niestety kota trzeba była uśpić ;( Po jakimś czasie, po pogodzeniu się z odejściem Zośki, do domu przyszedł Leoś. Żył u nas 3 lata, umarł kilka dni po swoich urodzinach. Miał problemy z drogami moczowymi (komplikacje po kastracji). Odszedł we śnie. Bardzo się do niego przywiązałem ;( Rok po Leosiu do naszego domu przyszła Kicia mając 1 miesiąc. Bardzo się zaprzyjaźniliśmy i chcieliśmy się tą przyjaźnią podzielić z innymi miłośnikami kotów ;)

To tyle na początek ;) Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów i ich milusińskich!! I - korzystając z okazji - wszystkiego dobrego z okazji zbliżających się świąt ;)
Pozdrawiam - Meetom [aka Tomek]
"If today was perfect, there would be no need for tomorrow.."
Obrazek

meetom

Od: Nie mar 20, 2005 12:34

Post » Nie mar 20, 2005 14:04

Witaj Tomku, mizianki dla Twojej Kici i Wesołych Swiąt :)
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Nie mar 20, 2005 14:06

Witaj Tomku na forum :D No i Kicie tez oczywiscie witam :D
Kicia, Milki, Max i Ares (za TM)

agis

Od: Pon gru 13, 2004 12:59

Post » Nie mar 20, 2005 15:03

Witajcie! Macie też pozdrowienia od Kici, która akurat się właśnie myje po obiadku :)
Zastanawiam się teraz jak przebnąć przez te setki tysięcy postów, żeby być w miarę na bieżąco :/
Pozdrawiam - Meetom [aka Tomek]
"If today was perfect, there would be no need for tomorrow.."
Obrazek

meetom

Od: Nie mar 20, 2005 12:34

Post » Nie mar 20, 2005 15:03

Witajcie oboje z Kicią - miło, żeście tu zawitali i miejmy nadzieję, że się wam tu spodoba :lol: :wink:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

[poprzednia][następna]