Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
UstaDuszy pisze:Witam chciałabym zostać wolontariuszką w schronisku na Marmurowej w Łodzi.
anmajo pisze:UstaDuszy pisze:Witam chciałabym zostać wolontariuszką w schronisku na Marmurowej w Łodzi.
Zapraszamy najlepiej w soboty i niedziele, wtedy jest nam najłatwiej, w godzinach adopcyjnych.
He-La pisze:Byłam dzisiaj. Dream/Rudzik krótko po badaniach leżał bez mocy. Obroża założona - w związku z tym, że był dość "wiotki" założyłam luźniej żeby się nie poddusił a Panie z kociarni obiecały sprawdzać jak się podniesie. Rózia dzisiaj o niebo lepiej patrzy przytomnie nawet stara się coś gadać. Zawiozłam tuńczyka dla niej na śniadanko bo dzisiaj już zdążyła poskubać saszetkę. Kupiłam też convalescence jutro jej zawiozę.![]()
Niestety dzisiaj wróciła młodziutka buraska taka bardzo przytulaśna niestety nie pamiętam jakie miała imię - numer schroniskowy "406" podobno próbowała zasikać wszelkie ślady swojej pani, nawet zapach w łóżku... z innymi kotami też nie za dobrze było. Chyba potrzebuje ogródka i bycia jedynaczką, zobaczymy.
Czy jutro ktoś się wybiera?
He-La pisze:Dream Rudzik miał badania pod kątem znalezienia mozliwej -poza stresem - przyczyny niejedzenia. Podobno dalej jest kiepsko z jego apetytem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo, nfd i 102 gości