Kacperek[']Franuś[']Morusek[']FIP-ot i miłosierdzie boskie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 11, 2015 10:11 Re: Nasza...Bisia po 5 latach ślepoty ma szansę zobaczyć świ

gatiko pisze:Ale cudne kociaki :-) A jakie wygody mają, uuu... słodko. Moje mają obrzydliwie zwyczajnie,ale miłość mają , tyle im mogę dać ;-)

Moje przede wszystkim mają miłość, co widać po ilości kotów :twisted: a drapaki to prezenty gwiazdowe dla nich i dla nas, bo sobie nie kupujemy tylko dla kotów, taki nasz wybór. :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro lut 11, 2015 16:25 Re: Nasza...Bisia po 5 latach ślepoty ma szansę zobaczyć świ

a nie spróbowałabyś Aniu wyadoptować któreś?
są ludzie, którzy chętnie biorą pod opiekę koty specjalnej troski
sama wyadoptowałam takich kilka do fajnych domów
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro lut 11, 2015 17:13 Re: Nasza...Bisia po 5 latach ślepoty ma szansę zobaczyć świ

Anna61 pisze:
gatiko pisze:Ale cudne kociaki :-) A jakie wygody mają, uuu... słodko. Moje mają obrzydliwie zwyczajnie,ale miłość mają , tyle im mogę dać ;-)

Moje przede wszystkim mają miłość, co widać po ilości kotów :twisted: a drapaki to prezenty gwiazdowe dla nich i dla nas, bo sobie nie kupujemy tylko dla kotów, taki nasz wybór. :wink:

Nie zrozumiałaś mnie ;) Oczywiste jest,że miłosć muszą mieć, bo w końcu jednak to widać . Chodziło mi o to,że mają super gadźety i na pewno im się super bawi na nich.
W portfel nikomu nie zaglądam :mrgreen: Po prostu podziwiam Twoje koty , zaglądając na Twój wątek, przy okazji kibicuję i jak zobaczyłam te cuda, to się sama rozmarzyłam.
:smokin:

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Śro lut 11, 2015 19:48 Re: Nasza...Bisia po 5 latach ślepoty ma szansę zobaczyć świ

ewa_mrau pisze:a nie spróbowałabyś Aniu wyadoptować któreś?
... mry!

Oczywiście, że będą do adopcji maluchy, Sonia i Stefanka, ale kurde wszystko pod górkę, małego Kiciusia coś bierze, bo kicha i łzawią te bidne oczęta.
Teraz śpiuchna kochane tutaj przy mnie na stole przy grzejniku, jak jutro nie będzie lepiej to muszę pojechać do lecznicy.
Widocznie ta kastracja go osłabiła, oby tylko jego siostrzyczka po sterylizacji się nie rozchorowała.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

malutka Kicia i Agatka
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Sonia znowu rujkuje oraz nauczyła się wchodzić na moje łóżko,(tutaj ją rehabilituję)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

A tak Stefanka pcha się na mizianki włażąc po mnie.
Obrazek Obrazek

ona mnie gryzie :crying:
Obrazek

Bisia i Rudy i Stefanka
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Bisia i Stefanka
Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Śro lut 11, 2015 20:22 Re: Nasza...Bisia po 5 latach ślepoty ma szansę zobaczyć świ

Cudne są...

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Śro lut 11, 2015 20:42 Re: Nasza...Bisia po 5 latach ślepoty ma szansę zobaczyć świ

Stefanka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pozostała oczywiście też :1luvu:

Za zdrówko nieustająco :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Śro lut 11, 2015 21:36 Re: Nasza...Bisia po 5 latach ślepoty ma szansę zobaczyć świ

Ta granatowa sofka to chyba nie jest Twoje łóżko, Aniu? 8O
A Stefanka jest cudna z tym gryzieniem, przy Rudym widać jaka drobinka :roll:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro lut 11, 2015 21:57 Re: Nasza...Bisia po 5 latach ślepoty ma szansę zobaczyć świ

Piękne koty. Widać, że zadbane i szczęśliwe :201461
Markotna, bo lubi marudzić i lubi KOTY.

Nie kupuję i nie popieram kupowania z pierwszej ręki kosmetyków testowanych na zwierzętach.

marKOTna

Od: Śro lut 13, 2013 22:34

Post » Śro lut 11, 2015 22:46 Re: Nasza...Bisia po 5 latach ślepoty ma szansę zobaczyć świ

Nie mogę się napatrzeć na ich przyjaźnie :)

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Czw lut 12, 2015 8:32 Re: Nasza...Bisia po 5 latach ślepoty ma szansę zobaczyć świ

alab108 pisze:Ta granatowa sofka to chyba nie jest Twoje łóżko, Aniu? 8O

:ryk:
Ładna jest ta sofka, chciałoby się mieć taką dla siebie :smiech3:

mb

Post » Czw lut 12, 2015 8:43 Re: Nasza...Bisia po 5 latach ślepoty ma szansę zobaczyć świ

mb pisze:
alab108 pisze:Ta granatowa sofka to chyba nie jest Twoje łóżko, Aniu? 8O

:ryk:
Ładna jest ta sofka, chciałoby się mieć taką dla siebie :smiech3:

Koty mają takie dwie sofki, granatowa i beżową. Obrazek

Ja mam większą, ale zwierzaki i tak sobie ją zaanektowały, właśnie Sonia 8O Stefanka i mała Kicia śpią na mojej. :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw lut 12, 2015 12:25 Re: Nasza...Bisia po 5 latach ślepoty ma szansę zobaczyć świ

Anna61 pisze: Obrazek

To super widok - jak Madame Pompadour :lol:

mb

Post » Czw lut 12, 2015 17:37 Re: Nasza...Bisia po 5 latach ślepoty ma szansę zobaczyć świ

mb pisze:

Jakbyś chciała Marysiu Madame Pompadour to wystarczy rzec słówko. :wink: :oops:

Sonia polubiła rehabilitowanie łapki, leży spokojnie przez 15 minut, spokojnie znaczy że nie wierci się, ale odgłosy wydaje bo ma rujkę, rrr rrr....

co do malutkiego Kiciusia to nie kicha, ale oczka ma takie malutkie i załzawione oraz zachodzące trzecią powieką.
Jest też mniej aktywny, więcej śpi, teraz na grzejniku, ale na szczęście ma apetyt.
Oczywiście tylko z mokrego je-jedzą felixy bo puszki tylko powąchają i odchodzą, jest to trochę niesprawiedliwe, ale Sonia, Stefanka i maluszki muszą jeść troszkę lepszą karmę, pozostałe stado puszki.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw lut 12, 2015 17:49 Re: Nasza...Bisia po 5 latach ślepoty ma szansę zobaczyć świ

Anna61 pisze:
mb pisze:

Wiem. wiem...
Na razie wiadomo, jak jest u mnie, ale kto zgadnie, co przyszłość przyniesie :?:

mb

Post » Czw lut 12, 2015 20:36 Re: Nasza...Bisia po 5 latach ślepoty ma szansę zobaczyć świ

mb pisze:
Anna61 pisze:
mb pisze:

Wiem. wiem...
Na razie wiadomo, jak jest u mnie, ale kto zgadnie, co przyszłość przyniesie :?:

Za najlepszą przyszłość Marysiu. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]