Dzisiaj nad ranem UMARŁ najsłodszy koteczek LALUŚ :( [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 17, 2014 12:40 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Na zdrówko, Maleńki :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lip 17, 2014 12:49 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Aniu, nadal czekamy na legowisko :-)
Erin,małemu bardzo karma smakuje,jest przeszczęśliwy <3
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 17, 2014 13:19 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Siem cieszem :)
Głaski dla ferajny :201461

Erin

Post » Czw lip 17, 2014 14:26 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Wygłaskane 8)
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 17, 2014 18:52 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Laluś w towarzystwie Stasia, Lenki i Gretki :1luvu:
Obrazek
Malec ugniata łapeńkami :1luvu:
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lip 17, 2014 18:55 przez kicikicimiauhau, łącznie edytowano 1 raz
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 17, 2014 18:53 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Cudne :)
Chociaż trochę poprawia mi nastrój.

Erin

Post » Czw lip 17, 2014 19:19 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Erin pisze:Cudne :)
Chociaż trochę poprawia mi nastrój.

Laluś naprawdę staje się coraz to śmielszy i jak na ósmy dzień w tak różnorodnym kocim stadzie adaptuje się wspaniale. Z kazdym dniem jest lepiej :)
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 17, 2014 21:02 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Po prostu brak słów!
Sprawdziłam status przesyłki na stronie poczty i okazuje się, że sprzedawca pomimo mojej wyraźnej prośby o zmianę adresu wysyłki, nadał paczkę do mnie :evil:
Napisałam do niego już maila w tej sprawie..
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Czw lip 17, 2014 21:18 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Przeuroczy :1luvu: I towarzystwo wyborne :D

Powiem Ci, że wczoraj czytałam o Maciusiu (co się spłakałam to tylko ja wiem) - jaki w schronisku był smutny - u mnie w domu też był smutny, ale walczyłam z tym każdego dnia i przekonywałam, że już nic złego go nie spotka. Z zalęknionego kota, któremu wszyscy w schronie podbierali jedzenie, a biedny nie umiał walczyć, stał się kotem który biegał jak szalony po mieszkaniu, domagał się jedzenia stanowczym tonem i do miski wyrywał się pierwszy. Dlatego pisałam Ci, że Laluś jeszcze nie pokazał na co go stać, ale z każdym dniem pokazuje coraz więcej :) Jeszcze wszystkich zaskoczy - może stanie się dominującym kotem w towarzystwie - królem na włościach :D Tego mu życzę :) I Tobie co najlepsze Kochana :201461
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lip 17, 2014 21:56 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Aniu,co zrobisz...tak to bywa,trudno ...poczekamy,myślę,że w poniedziałek dojdzie :1luvu: dziękuję,że się troszczysz o małego <3
klaudiu,dobrze ,że Maciuś miał u Ciebie dobrze,napewno przeżył u Ciebie wiele wspaniałych chwil..był szczęśliwy i kochany...
kicikicimiauhau

Post » Pt lip 18, 2014 9:17 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Brak słów, po prostu brak słów! Jestem absolutnie wkurzona!
zmieniałm zdres wysyłki, zgodnie z tym, co sprzedający napisał na swoim profilu. Czyli w specjalnym okienku. teraz mi pisze, że powinnam to gdzie indziej napisać, że on się nie poczuwa do winy i zmienił (po fakcie!) informacje w swoim profilu, po moim mailu. Nie zmienia to faktu że wprowadził mnie w błąd. Nie chciał się dogadać ani zwrócić dychy za koszt przesyłki. Po prostu z daleka od takich ludzi, wystawiłam mu neutrala, bo pozostałe rzeczy akurat są w porządku. Muszę lecieć na pocztę i nadać przesyłkę do Ciebie, szkoda mi tylko małego, że będzie czekać na legowisko, kiedy mógłby już teraz wygodnie na nim spać :evil:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Pt lip 18, 2014 10:04 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Szkoda słów. Ja też na All miałam kiedyś podobną sytuację. Wypełniłam formularz zapłaty i dostawy. Wpisałam inny adres do wysyłki niż ten z Allegro, a i tak paczka została wysłana pod adres z Allegro, gdzie już nie mieszkaliśmy ;) Dobrze, że neutrala wystawiłaś, On w odwecie też?. Często tak ludzie robią, ząb za ząb - choć zawinili :roll:

Laluś <3 <3
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt lip 18, 2014 10:09 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Boże,jak można tak wprowadzać w błąd,ale tak to nieraz bywa...trzeba się tylko wkurzać,jeszcze w taki upał:evil:
Aniu ,szkoda mi Cię :(
kicikicimiauhau

Post » Pt lip 18, 2014 10:50 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Takie rzeczy zawsze wkurzają do granic, bo by się chciało już cieszyć z towaru, bo zależy... Też tak miałam wielokrotnie.

Aleee za chwilę zapomnicie o tym :D Lalunio Wam to wynagrodzi zasypiając w nowym domku :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lip 18, 2014 12:18 Re: MAŁY,BIEDNY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Nie wiem czy dostałam odwetowy komentarz, na razie nie ale pewnie mi wystawi bo kiedy patrzyłam na jego komentarze to zawsze taki robił :evil:
W nosie to mam. Wróciłam z poczty Beatko, pani obiecała, że dojdzie na poniedziałek.

Obrazek Obrazek

vanesia1

[poprzednia][następna]