Pierwsze wyniki krwi już są - bardzo niski magnez, wapna wcale nie wykazuje aparat, mocznik lekko podwyższony.Pozostałe wnyniki w sobotę.Jak na razie atak się nie powtórzył.W razie czego mam luminal w czopkach.Oby się nie powtórzył
wracam dzis znów od weta z malutką no i co widze??? na parkingu siedzi kot dymny zabiedzony, oczy ledwo otwarte, wyjący w niebo głosy wiek ok. 5 miesięcy niestety nie dał do siebie podejść chociaż specjalnie nie zwiewał jak w takim tempie będę znajdować koty to będzie wesoło
potem pójde go poszukać z jedzeniem podejrzewam że ktoś tu koty wyrzucił bo tamta która znalazłam przed wczoraj też w podobnym wieku
Pierwsze zdjecie opatrunkow u Tika, rana zaczyna sie goic widac juz ziarnine, na koncu zdjecie kawalera i paragony z wydatkow. Podziekowania dla pani H.S. za 100zł
Czy ktoś kojarzy tą kotkę ? Została podrzucona dzisiaj wieczorem na klatkę mojego bloku. Ma nadcięte prawe ucho, wygląda na domową - ma ładne futerko i jest zadbana . Na razie jest w piwnicy ale nie wiem co z nią zrobić dalej. Kotka jest agresywna w stosunku do innych kotów. Jest bardzo podobna do kota z " poszukiwana, poszukiwany " z ul. Jana Pawła II.
Jest już ok.Po świętach robimy badanie krwi- powinno być dobre wapno i magnez.Tych pierwiastków było maleńko stąd tężyczka.Dr Ewa twierdzi, że jak na swoje 20 lat Kroszeczka dobrze się trzyma.
Wszystkiego najlepszego, radosnych, szczęśliwych i spokojnychŚwiąt Bożego Narodzenia a naszym podopiecznym bezpieczeństwa, spokoju i pełnych misek nie tylko od święta, a w nadchodzącym Nowym 2015 Roku samych szczęśliwych dni.
Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)
Tikowi juz odchodzi martwa tkanka, coraz bardziej odslania sie nowa skora, kotek juz coraz bardziej protestuje przy robieniu zastrzykow, widac ze wracaja mu sily, zdjecie z dzisiaj
Wesołych Świat od mojej gromadki, na zdjeciu wylegujące się słowianki