"Stawiamy Na Łapy" -Kociaki do adopcji!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 21, 2014 20:46 Re: Stawiamy na Łapy - Miko ma dom!!!!

Tweety pisze:
REJA pisze:Kituś został rozpoznany z ogłoszenia w necie , bo znalazł się ok 7 km od miejsca zaginięcia -na basenie Klepardii . Jeśli ktoś poszukuje kotka w tamtym rejonie , to na basenie pomieszkuje ich więcej.

Basen, okolice Siewnej to mocno koci teren. Na szczęście czuwają tam karmicielki.
Słyszałam dzisiaj w radio, że chłopaczyna się odnalazł ale powędrował kawał drogi ....

I niech mi ktoś powie: po co siatkować okna, mój kot nie doskoczy, nie interesuje się itp skoro nawet trzyłapek poradził sobie bez problemu :(

U mnie kotki od kilkunastu lat patrzą sobie przez okno, nie wychodzą co prawda, ale teraz po powrocie Kitusia jestem pewna, że kobieta go przestraszyła lub ewentualnie sama jakoś swoim zachowaniem wywołała sytuacje że wyleciał, bo jego nic nie interesuje co się dzieje na zewnątrz, siedział sobie na rękach na balkonie i nic, nawet nie próbował postawić jednej łapki, grzecznie, spokojnie bez większych stresów..

Sadia

Od: Śro mar 26, 2014 14:15

Post » Pon kwi 21, 2014 21:58 Re: Stawiamy na Łapy - Miko ma dom!!!!

A tu zdjęcia Kitusia już bezpiecznego w domu, co prawda bardzo wycieńczony, chudziutki strasznie, ale już nadrabia jedzeniem. Kleszcze wyciągnięte, oczka ma zakrapiane, uszka wyczyszczone, jeszcze tylko pójdzie do weta na odrobaczenie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ze swoim kumplem
Obrazek

Sadia

Od: Śro mar 26, 2014 14:15

Post » Wto kwi 22, 2014 8:11 Re: Stawiamy na Łapy - Miko ma dom!!!!

Cieszy bardzo powrót Kitusia :) Znam to uczucie - aż trudno uwierzyć, że się udało - radość wielka :)

BTW - trójłapek Stach też się odnalazł :) :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro kwi 23, 2014 10:10 Re: Stawiamy na Łapy - Miko ma dom!!!!

w święta sporo się działo - mamy trzy nowe kotki : Chanel i dwie bezimienne ale mają być do do adopcji bo łagodne, leczy się u nas Bambo - poszły wszystkie zęby i "klejnoty rodzinne" przy okazji zabiegu, kwarantannuje się Karla no a na dniach ma dotrzeć kolejny biedak ...

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Pt kwi 25, 2014 11:54 Re: Stawiamy na Łapy - Miko ma dom!!!!

niestety Bambo odszedł :( wątroba została uszkodzona nieodwracalnie :(

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Sob kwi 26, 2014 7:06 Re: Stawiamy na Łapy - Miko ma dom!!!!

Ech... :(

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Sob kwi 26, 2014 19:01 Re: Stawiamy na Łapy - Miko ma dom!!!!

Dzisiaj - mimo iż to ostatnia sobota miesiąca - nie ogłaszaliśmy Dnia Otwartego, bo obawialiśmy sie, że informacja o bejbikach może przyciągnąć tłumy, a one jeszcze przecież niesxczepione. Ale mimo to przyszli ludzie którzy pamietali, że Dzień Otwarty powinien być. Dziękujemy :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro kwi 30, 2014 22:02 Re: Stawiamy na Łapy - Miko ma dom!!!!

To ja tak wspomnę z innej beczki, choć nadal w temacie ;) Zelda, która znalazła dom u mojej siostry ma się dobrze, a nawet bardzo dobrze ;) Zrobiła się suuuuper miziasta i po wcześniejszych stresach nie ma śladu. Świetnie dogaduje się z koleżanką i nie odstępuje mojej siostry na krok (łącznie z włażeniem do wanny, kiedy ta chce brać kąpiel...) ;) Chętnie pokazałabym parę fotek Zeldy, ale nie wiem czy ten wątek ma być czysto organizacyjny, czy ogólnie?
My Little Coon :)
Salem i Dreamcia :)

Nirris

Od: Czw mar 25, 2010 12:38

Post » Śro kwi 30, 2014 22:10 Re: Stawiamy na Łapy - Miko ma dom!!!!

wrzucaj zdjęcia śmiało - chętnie popaczamy, nawet jeśli tak jak ja nie zdążyliśmy poznać :mrgreen: :ok:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Śro kwi 30, 2014 22:12 Re: Stawiamy na Łapy - Miko ma dom!!!!

Nirris pisze:To ja tak wspomnę z innej beczki, choć nadal w temacie ;) Zelda, która znalazła dom u mojej siostry ma się dobrze, a nawet bardzo dobrze ;) Zrobiła się suuuuper miziasta i po wcześniejszych stresach nie ma śladu. Świetnie dogaduje się z koleżanką i nie odstępuje mojej siostry na krok (łącznie z włażeniem do wanny, kiedy ta chce brać kąpiel...) ;) Chętnie pokazałabym parę fotek Zeldy, ale nie wiem czy ten wątek ma być czysto organizacyjny, czy ogólnie?

oczywiście, że czekamy na foty Panny Uciekinierki:)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw maja 01, 2014 11:31 Re: Stawiamy na Łapy - Miko ma dom!!!!

Super przytulaczek ;)

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Czw maja 01, 2014 11:39 Re: Stawiamy na Łapy - Miko ma dom!!!!

Teraz tak ;) Na początku Zelda nie pozwalała się dotykać a branie na ręce było surowo zakazane :P A teraz zmiana o 180 stopni ;)
My Little Coon :)
Salem i Dreamcia :)

Nirris

Od: Czw mar 25, 2010 12:38

Post » Czw maja 01, 2014 15:10 Re: Stawiamy na Łapy - Miko ma dom!!!!

A ja ją pamiętam taką dziką 8O
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt maja 02, 2014 9:31 Re: Stawiamy na Łapy - Miko ma dom!!!!

Podmienili nam kota! :1luvu:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

[poprzednia][następna]