Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Goyka pisze:Anna61 pisze:
a zostaną te bidy![]()
jak zobaczyłam to zdjęcie to nie mogłam przestać o nich myślećczekajcie maluszki już dziś będziecie spać w cieple na miękkim posłanku
![]()
![]()
![]()
ewan pisze:No i powiedzcie same czy w kocim wymadlaczu nie ma magiiwkleiłam go tutaj na wątki wczoraj a dzisiaj wszystkie kociaki mają dach nad głową. "Cuda panie,cuda"
ewan pisze:No i powiedzcie same czy w kocim wymadlaczu nie ma magiiwkleiłam go tutaj na wątki wczoraj a dzisiaj wszystkie kociaki mają dach nad głową. "Cuda panie,cuda"
mar9 pisze:Goyka pisze:Anna61 pisze:
a zostaną te bidy![]()
jak zobaczyłam to zdjęcie to nie mogłam przestać o nich myślećczekajcie maluszki już dziś będziecie spać w cieple na miękkim posłanku
![]()
![]()
![]()
A Ty myślisz czemu ja się złamałam? to zdjęcie mnie dobiło a właściwie dobiło resztki rozsądku, na szczęście znalazło się dla nich inne wyjście, z czego bardzo, bardzo się cieszę
mar9 pisze:ewan pisze:No i powiedzcie same czy w kocim wymadlaczu nie ma magiiwkleiłam go tutaj na wątki wczoraj a dzisiaj wszystkie kociaki mają dach nad głową. "Cuda panie,cuda"
A mogę go sobie wypożyczyć?, może moim wiecznym tymczasom dzięki temu uda się znaleźć stały dom.
ewan pisze:mar9 pisze:ewan pisze:No i powiedzcie same czy w kocim wymadlaczu nie ma magiiwkleiłam go tutaj na wątki wczoraj a dzisiaj wszystkie kociaki mają dach nad głową. "Cuda panie,cuda"
A mogę go sobie wypożyczyć?, może moim wiecznym tymczasom dzięki temu uda się znaleźć stały dom.
A proszę Cię bardzo Kochana, nawet weź sobie na stałeNiech się twoim tymczaskom też powiedzie
Anna61 pisze:Cioteczki kofffane , mam tymczas w Łodzi dla maluchów wszystkich.![]()
![]()
![]()
pisiokot pisze:Ania, to czy te dwa do mnie jadą czy nie ?
Bo nie wiem czy cztery razem gdzieś jadą czy dwa do mnie, a dwa do kogoś innego ? bo już zgłupiałam trochę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 762 gości