Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:gdybyż wszystko, co można kupić u weta, skuteczne było...
Moje jadły to przez jakiś czas przy dokoceniu i chyba działa, bo nie było tak źle.
No, ale nie wiadomo, jak by było bez.
I na bardzo problemowych osobnikach nie testowałam, więc się nie wypowiem, czy pomoże.
nelka83 pisze:jaaana pisze:gdybyż wszystko, co można kupić u weta, skuteczne było...
Moje jadły to przez jakiś czas przy dokoceniu i chyba działa, bo nie było tak źle.
I na bardzo problemowych osobnikach nie testowałam, więc się nie wypowiem, czy pomoże.
O to to![]()
Nigdy nie karmiłam Calmem więc niestety nie mogę powiedzieć czy i jak działa.
jarekm, zakupy przez internet to czysta przyjemność - zaoszczędzisz i jeszcze Ci pod same drzwi dostarczą :D
jaaana pisze:nelka83 pisze:jaaana pisze:gdybyż wszystko, co można kupić u weta, skuteczne było...
O to to![]()
Nigdy nie karmiłam Calmem więc niestety nie mogę powiedzieć czy i jak działa.
jarekm, zakupy przez internet to czysta przyjemność - zaoszczędzisz i jeszcze Ci pod same drzwi dostarczą :D
Tylko ma się przymusowy areszt domowy![]()
Bo na ogół kurierzy nie raczą się anonsować wcześniej ani umawiać.
Poker71 pisze:cytując moją ostatnią rozmowę z TŻ
- trzeba będzie szukać domu chyba?
- tak, jasne. juz widzę kolejki chętnych po dorosłego kota który nie lubi głaskania w ogóle (chyba że jest chora), nie przychodzi się przytulić (nigdy w żadnych okolicznościach), gryzie i drapie wszystko co ma 2 lub 4 odnóża (być może do większej ilości też, ale nie mam jak testować), włązi wszędzie gdzie nie wolno, skacze po ścianach oraz bawi się z efektami jak huragan Katrina przez 8h na dobę.
mam obu kót po dziurki w nosie. kiedyś wyjdę i nie wrócę :/
jarekm pisze:coś te Pokerowe koty jakieś felerne
Ryfka, Fiona
a Lucek to Pokerowy synek
taizu pisze:Sprawdź, na jakich bateryjkach Fiona działa i opatentuj![]()
A tak serio, z niedotykalskimi to ani obróżka, ani żel - dyfuzor do kontaktu. Tylko fakt, nie można stale mieć przeciągu
jarekm pisze:w każdym razie akurat w tym momencie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 195 gości