TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 06, 2013 22:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Bartuś krwio-mocz :(((

marivel pisze:Justynko,

a jaką karmę kupujesz bezdomniakom? Czy jest jakaś której nie chcą jeść?
rozglądam się za jakimiś okazjami, ale wolałabym wiedzieć czego nie będą.

A czy próbowałaś przestawić Mati na jakieś inne jedzenie, np. mielone mięso nie drażniłoby jej pyszczka, a może finansowo byłoby lżej.

pozdrawiam wszystkie Mruczki i przyjaciół

Teraz jedzą suchego whiskas, ale ze w nim miesa bardzo mało to daje też gotowane mieso i też dodaje do tego sanabell a nie lubią na pewno suchego z lidla czyli coshiba i nie lubią też kitekat suche , a jedzą chetnie purine .

Z Mati wszystko juz wypróbowałam i nic sie nie sprawdza , tylko te gourmwty mus :(

Przed chwilką znów wyciskałam pęcherz Bartusia a on przy tym mruczał , na szczęście humor mu dopisuje , je , bawi sie , nawet chce zostać ojcem ale ten głupi pampers mu na to nie pozwala :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro mar 06, 2013 22:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Bartuś krwio-mocz :(((

Jesteśmy. Pamiętamy.
:ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw mar 07, 2013 12:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Bartuś krwio-mocz :(((

Petka pisze:Jesteśmy. Pamiętamy.
:ok: :ok: :ok:

Mrrr :1luvu:

Bartuś nadal nie sika sam, przed chwilka wycisnęłam mu pęcherz , na szczęście krwi w moczu jest mniej i podałam nospe która ma dostawać dwa razy dziennie ...

Szykuje sie dla Emila super DT :lol: , szczegóły już DT napisze :lol:

A Rudolf prawdopodobnie sie zgubił 3 lata temu , ale to jeszcze musimy ustalić bo jest dużo zbieżnych informacji , jeszcze sa potrzebne fotki , aby była taka pewność że to on , czyli Miętus ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 07, 2013 20:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Bartuś krwio-mocz :(((

oki, porozglądam sie po promocjach.
A Bartuś to lepiej niech pomyśli kto będzie płacił alimenty jakby co do czego.

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Czw mar 07, 2013 23:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Bartuś krwio-mocz :(((

Bartek, no co Ty! Pozbieraj sie, slodziaczku sliczny :*

z tymi alimentami to mnie rozbawilas do lez :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt mar 08, 2013 2:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Bartuś krwio-mocz :(((

marivel pisze:oki, porozglądam sie po promocjach.
A Bartuś to lepiej niech pomyśli kto będzie płacił alimenty jakby co do czego.

super :lol:
A i Węgielek też ma ochotę na zostanie tatusiem , wiec i testy D.N.A. by musiały by być :twisted: :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 08, 2013 2:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Bartuś krwio-mocz :(((

Bartuś nadal wyciskany i wieczorem bylo znów dużo krwi :(:(:( Dostał też nospe .

Gaja też dziś gorzej chodzi :( Fibi też dziś bolesny :(

Ale też dzis mieliśmy odwiedzinki Miko-bs i psiaki miały super spacer a kociaki mizianko i dostałyśmy drapak który został zmontowany :))

A Emilek juz w DT :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 08, 2013 13:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Bartuś krwiomocz :(((

Bartuś nadal nie sika sam :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 08, 2013 14:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Bartuś krwiomocz :(((

Biedny Bartuś :( Kciuki za niego chociaż potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt mar 08, 2013 14:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Bartuś krwiomocz :(((

bulba pisze:Biedny Bartuś :( Kciuki za niego chociaż potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:( I ja też :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt mar 08, 2013 18:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Bartuś krwiomocz :(((

Przydadzą sie :ok: bo Bartuś nadal nie sika sam i nadal z krwią :(

A dług u weta wynosi już prawie dwa tyś a dokładniej 1991 zł :cry: co będzie dalej ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 08, 2013 19:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Pamiętacie 3 kotów po śmierci ich pani , pojechały do cudownego DT do Hani do Warszawy a dzis mi dzwoniła że koteczka Haneczka jedzie do DS ,była dzis umówiona na sterylke i okazało sie iz juz kiedyś miała sterylke , szkoda tylko że musiała mieć narkozę , ale dobrze że wet czujny i nie zdążył jej pociąć :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 08, 2013 19:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

LSVC pisze:oczywiście bazarek z kartkami wielkanocnymi też wkrótce się pojawi :) kilka kartek mam jeszcze z ubiegłego roku, a kolejne się haftują by pomóc kociastym pod opieką Justyny :)

Czy ja coś przeoczyłam? Bo czekam na te karteczki :ok:

Justyś, trzymaj się!
Zwierzaki, proszę wziąć się w garść!
No!

:wink:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt mar 08, 2013 21:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Justyna, widzę, że jeszcze zdążyłaś forum po moim odjeździe sprawdzić:D

Emil całą drogę do domu mi marudził, że już nie chce w koszyku być, ale przynajmniej miałam z kim pogadać o tej porze:D poniżej zdjecia:D

Bartuś
Obrazek

I zły Bartek, bo go nie chcą z klatki wypuscić:D
Obrazek

I nasz śliczny Czort
Obrazek
Obrazek

Gaja kiedy odpoczywa i lata po pokoju z Matyldą
Obrazek
Obrazek

Śpiochy
Obrazek

Majeczka, nie chce pozować, wiec wszystkim niegrzecznie język pokazuje :ryk:
Obrazek

Zrobić zdjęcie tej małej graniczy z cudem. Udało się dorwać Noemi jak robiła przerwę:
Obrazek
Obrazek

Prima:)
Obrazek

"Zmęczone" paskudy-Larysa i Sara. Chwila przerwy w zabawie
Obrazek

Rudolf kochany:) Coś nie lubi zdjęć :D
Obrazek

Rudolf w nowym drapaku
Obrazek

Sarunia:D
Obrazek

Śpiący Tygrysek
Obrazek

Noemi z Węgielkiem/ podczas zabawy
Obrazek
Obrazek

I sam Węgielek
Obrazek

Więcej zdjęć mogę podesłać mejlem jakby ktoś chciał. Mam też filmik jak Węgielek bawi się z Noemi:D
Ostatnio edytowano Czw mar 21, 2013 17:33 przez miko_bs, łącznie edytowano 1 raz

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Pt mar 08, 2013 21:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

[poprzednia][następna]