Ja w każdym razie tak go odbieram i nie mogę przejść obojętnie

Powinien zostać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Dziewczyny mają rację. Ten wątek to taki wyrzut sumienia, wobec nas wszystkich, że te koty bez nas umrą.![]()
Ja w każdym razie tak go odbieram i nie mogę przejść obojętnie![]()
Powinien zostać
Anna Rylska pisze:wanilia03 masz racje to prawda i przyznaje się do tego, wstyd mi bardzo za siebie ale ja nie daje rady ładnie prowadzić tego wątku, choć robię co mogę. Nie che się usprawiedliwiać i nie chce by Ktoś mnie usprawiedliwiał. Już oda dawna miałam go zamknąć ale wisi, jest jeszcze.
Jednak to nie znaczy, że koty są zaniedbane, bez opieki, nie są pozostawione same sobie. Tu rzeczywistość bardzo mocno odbiega od internetu.
Niedługo zamknę ten wątek, już chyba pora ...
pozdrawiam serdecznie.
Anna Rylska pisze:Gdyby Ktoś miał do oddania materiały na domki typu:
gruba folia lub duże mocne worki na śmieci, taśma monterska szara lub czarna, pianka do styropianu, sam styropian 4 cm -5 cm ( czy pudła styropianowe) polar, chętnie przyjmę. Nam to wszystko bardzo się przyda. Zeszłorocznych materiałów została mi 1 płyta styropianu, to wszystko.
Może ktoś chciałby i może sam zrobić choć 1 budkę dla kotów, lub pomóc robić te budki, byłoby cudownie.
Robi się coraz zimniej, po święcie zmarłych trzeba już stawiać jakieś budki.
Oczywiście bardzo i już potrzebna jest też karma, sucha , mokra. Muszą jeść by walczyć z chłodem, a jak przyjdą mrozy będą potrzebowały ok. 2 razy tyle jedzenia.
Może również Komuś zalegają środki wzmacniające - dla bezdomniaczków
Użytkownicy przeglądający ten dział: MruczkiRządzą i 100 gości