Kropeczkowo-Mazurki w nowych domkach,na zawsze w moim sercu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 14, 2012 19:41 Re: Kropeczkowo - super foty str.16/17 !!! ZAPRASZAMY !!!

Zosia mnie ZASKAKUJE 8O
pozytywnie :lol:
z koteczki, która ze swojego bezpiecznego kącika pod krzesłem wychodziła tylko jeść i kuwetkować zrobił się zabawowy kociak :1luvu: :1luvu: :1luvu:
gania z maluchami, lata po drapaku, biega za piłeczką, nosi w zębach różne "zabawki" w stylu myszek, dzwoniącego breloczka i innych różności, które jej się spodobają :D
a dziś rano wystraszyła mnie okrutnie: wskoczyła na łóżko i zachowywała się jakby coś ją bolało- patrzyła na mnie miaucząc strasznie i wyginając się .... dopadłam do niej oczywiście ... a ona ... zaczęła mruczeć, ocierać się i podgryzać mnie delikatnie :ryk: :1luvu: po czym po kilku minutach poszła spać ... :lol:
:1luvu: koteczka ...

dziewczynki także :1luvu:
Pumeczka - niemożliwa jest ... jak zdarza się jej zasnąć gdzieś, gdzie do nikogo się nie przytula, to jak tylko otworzy oczko płacze strasznie i biegnie się przytulić :1luvu: a dziś - zgubiła się w niespełna 40 metrowym mieszkaniu :!: poszła na dłużej do kuwety, w tym czasie pozostałe futerka zaczęły mościć się w różnych miejscach, a ta pierdółka podeszła do drzwi wyjściowych i zaczęła płakać dramatycznie, więc zawołałam ją - przybiegła jakby mnie 100 lat nie widziała :kotek: strasznie słodki koci dzieciak :1luvu:

Zuzinek do swojego menu dołożyła: płatki śniadaniowe Cini Mini , kukurydzę z puszki, majonez i konserwowego ogórka 8O

WSZYSTKIE UWIELBIAJĄ LUDZKIE JEDZENIE :!: KOCHAJĄ PASZTET I PARÓWKI - pewnie tym były dokarmiane ...

Bonia- czy widziałyście kotka, który układa ogonek na grzbiecie :?: nawet sprawdzałam, czy nie jest złamany, ale rusza nim normalnie, tylko jak chodzi to wygląda to śmiesznie :ryk:

cudne mam TYMCZASKI :1luvu:

i wydaje mi się,że Lady zaakceptowała całą tą zmianę... od kilku dni nie biła się z Zosią, a to już sukces ! mało tego, przechodzą obok siebie na wyciągnięcie łapki ... i NIC !!! za to Iskierka histeryczką się zrobiła i jak Puma i Zuzia są za blisko to robi prawie bezgłośne : maaaaaaa .......

Pozdrawiamy Cioteczki i podglądających z ukrycia :D
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Śro lis 14, 2012 21:40 Re: Kropeczkowo - super foty str.16/17 !!! ZAPRASZAMY !!!

Ale wspaniale wiesci :) Kochane kiciulinki i Ty Kochana Agusiu. Az dziw mnie bierze jak Ty ogarniasz ta cala ferajne zuch dziewczyna!! A masz jakies wiesci od Ziutusia?
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Czw lis 15, 2012 21:42 Re: Kropeczkowo - super foty str.16/17 !!! ZAPRASZAMY !!!

Aga fajne wieści o Zosi.
Dobrze, że jej też wróciła radość życia. :D
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon lis 19, 2012 18:09 Re: Kropeczkowo - super foty str.16/17 !!! ZAPRASZAMY !!!

Co tu taka cisza? Co u rodzinki? Jak Bonusia? Jakies wiesci od Ziutusia? Czy ogloszenia z nowymi fotkami sa już w sieci?
Obrazek

Goyka

Post » Wto lis 20, 2012 19:21 Re: Kropeczkowo - super foty str.16/17 !!! ZAPRASZAMY !!!

cisza, bo ja albo zaganiana, albo z migreną w łóżku w ciemnym pokoju leżę ...
ale już lepiej ...

Bonusia :1luvu: moja ulubienica - wszystko z Nią ok, zresztą z pozostałymi także :1luvu: biegają, ganiają z mamusią na czele -najchętniej o 5:30 nad ranem :mrgreen: już im obiecałam,że jutro nie dam im w ciągu dnia spać- jak Kuba Bogu ... :mrgreen: :twisted:

zamówiłam pakiet u CatAngel, sama szukam wśród znajomych ...
czekam na NAJLEPSZE domki :1luvu:

a Maurycka - zobaczcie same :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

jest cudownym rozrabiakiem aportującym zabawki ku uciesze wszystkich zabawiających :ryk: :1luvu:
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Aga&Iskierka&Lady

Post » Wto lis 20, 2012 22:26 Re: Kropeczkowo - super foty str.16/17 !!! ZAPRASZAMY !!!

Piękny chłopak!
Zdjęcie z długopisem fajne. Padł w trakcie zabawy. :mrgreen:
Obrazek

mimbla64

Post » Wto lis 20, 2012 22:51 Re: Kropeczkowo - super foty str.16/17 !!! ZAPRASZAMY !!!

Kochany Ziutolek Maurycolek :)
Obrazek

Goyka

Post » Pt lis 23, 2012 9:05 Re: Kropeczkowo - super foty str.16/17 !!! ZAPRASZAMY !!!

UWAGA !!! Bardzo ważne - bardzo trudna sytuacja, rozgłaszajcie w miarę możliwości ...

viewtopic.php?f=1&t=148336

Aga&Iskierka&Lady

Post » Nie lis 25, 2012 13:04 Re: Kropeczkowo - potrzebna pomoc, str.18 !!! PILNE !

:evil: Lady od dziś ma nowe imię ... GARGAMEL :twisted:

co ja mam z tą babą niedobrą zrobić :?:
jest okropna - gania maluchy, one to traktują jak zabawę, ale widzę,że ona nie... i gdyby któregoś dopadła, to nie byłaby miła zabawa :( ... z Zosią już sobie poukładały relacje - obie dominują, ale schodzą sobie z drogi, więc od jakiegoś czasu nie ma walk, więc przerzuciła się na maluchy ... szczególnie na Zuzię, która jest miniaturką Zosi ...

Felek w kontakcie cały czas, obróżki Ladyś nie toleruje, więc obroża wisi sobie tam, gdzie Lady śpi ...
ech, szkoda gadać ...

poza tym wszystko u nas dobrze :D
dzieci zaszczepione po raz drugi, Bonia też zaszczepiona - trochę ospała jest od szczepienia, ale dziś już lepiej :1luvu:

powoli myślę o sterylkach dla Zuzi i Pumeczki ...

dalej szukamy tylko NAJLEPSZYCH DOMKÓW :1luvu:

Aga&Iskierka&Lady

Post » Wto lis 27, 2012 17:18 Re: Kropeczkowo - potrzebna pomoc, str.18 !!! PILNE !

Witaj Aguś. Wróciłam :P
Piękne te Twoje futerka. Cieszę się, że już nie sprawiają Ci problemów, że są zdrowe.
Tobie życzę abyś też była zdrowa i szybko znalazła najlepsze domki, choć wiem, że tylko takich szukasz.
Maurycy już go ma i widać, że jest szczęśliwy.
Ladyś to toczka w toczkę mój Snikuś. Wciąż urządza sobie polowania na Silverka i nie ma na niego metody. Nie doradzę Ci, bo sama nie wiem co można zrobić.
Nieustające kciuki za domki :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro lis 28, 2012 22:48 Re: Kropeczkowo - potrzebna pomoc, str.18 !!! PILNE !

Aga i co tam słychać u kociaków.
Zgłosił się ktoś w sprawie adopcji?
Obrazek

mimbla64

Post » Śro lis 28, 2012 23:17 Re: Kropeczkowo - potrzebna pomoc, str.18 !!! PILNE !

Wlasnie? One takie slodkie i piekne, az dziwne ze domki się nie pokazuja, takie miziaczki to mega gratka :)
Obrazek

Goyka

Post » Czw lis 29, 2012 9:13 Re: Kropeczkowo - potrzebna pomoc, str.18 !!! PILNE !

jakieś domy walą drzwiami i oknami? bo u nas cisza :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lis 29, 2012 19:44 Re: Kropeczkowo - potrzebna pomoc, str.18 !!! PILNE !

cisza...
ani JEDNEGO telefonu czy maila ...
NIC ...
kotki śliczne, zdrowe... zdjęcia piękne... CatAngel działa...

powoli myślę o sterylkach dziewczynek ...

Ps. Byłam bez netu od poniedziałku...dopiero dziś przyjechali monterzy ... okazało się,że podczas podłączania sieci mojemu sąsiadowi - z mojego "kabelka" spadła jakaś złączka, ale nikt tego nie zauważył :evil: ech, fachowcy ...

Aga&Iskierka&Lady

Post » Wto gru 11, 2012 23:58 Re: Kropeczkowo - potrzebna pomoc, str.18 !!! PILNE !

A co tu taka cisza? :roll: nadal zero zapytan o Mazurki? :( co u kotkow slychac?
Obrazek

Goyka

[poprzednia][następna]