TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 03, 2012 19:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Sprostowanie.
Fundusz Immuno przesłał nie 300zł, a 200zł na rękę Justyny. 100zł na zylexis Szłapka i 100zł na szczepienie Dropsika.

Przekazuj proszę dokładnie.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon wrz 03, 2012 21:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

a gdzie jest napisane, ze ta kwota jest od funduszu? Bo z tego, co ja i Justyna widzimy, z tego postu wynika tylko tyle, ze ta sume Justyna zostawila u weta. Napisalam dokladnie tak, jak mnie o to prosila.
Jesli chodzi o wyszczegolnienie co do grosza, ile od funduszu dostala pieniedzy i na co zostaly przeznaczone-bedzie wyszczegolnione jak tylko Justa bedzie mogla pisac normalnie na kompie.
Prosze czytac ze zrozumieniem

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon wrz 03, 2012 21:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Kociara82 pisze: Wizyta u weta:
poszlo 300 zl, i beda fakturki na Fundusz Immunologiczny

No cóż najwyraźniej w Tychach obowiązują inne zasady układania zdań, oraz interpunkcji.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon wrz 03, 2012 21:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

:ryk: :ryk: Dziewczyny, proszę Was.
Ja zrozumiałam z tego co Ola napisała, że Fundusz Immunologiczny dostanie faktury na 300zł, bo tyle Justa zapłaciła u weta, czyli chyba jeszcze inaczej niż każda z Was.
Ale skoro fundusz zaoferował 200zł, to chyba całość nie może być w fakturach na fundusz??
Ja tylko pytam, bo się nie znam, nie bijcie ;)
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon wrz 03, 2012 22:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Caragh pisze::ryk: :ryk: Dziewczyny, proszę Was.
Ja zrozumiałam z tego co Ola napisała, że Fundusz Immunologiczny dostanie faktury na 300zł, bo tyle Justa zapłaciła u weta, czyli chyba jeszcze inaczej niż każda z Was.
Ale skoro fundusz zaoferował 200zł, to chyba całość nie może być w fakturach na fundusz??
Ja tylko pytam, bo się nie znam, nie bijcie ;)

Z tego co czytam, wysunęłyśmy z wypowiedzi kociary podobny wniosek.
No ale cóż, najpierw trzeba poznać podstawowe zasady gramatyki języka ojczystego, aby wymagać od innych czytania ze zrozumieniem.

Ja w każdym razie sprawę pieniędzy z FI doprecyzowałam, aby nie było wątpliwości.
Moje prawo i obowiązek, jako skarbnika.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto wrz 04, 2012 19:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Już mam prawie sprawnego laptopa, myszka z oporami pracuje no ale nie mam wyjścia ...

Już wyjaśniam o co mi chodziło z tymi wpłatami do weta, zaniosłam do weta 300 i prosiłam o napisanie że bedą faktury , ale nie podałam kwoty faktur, one beda rozliczone jak juz bedą obie ... i jak znajde troche czasu , bo teraz szanti w szkole i nie może przychodzić co dzień a kazde z moich podopiecznych wymaga uwagi , jedne większej drugie mniejszej ...

Potrzebuje transport w weekend o 3 w nocy z Katowic z dworca
do Tychów dla Feri, nie zaaklimatyzowała sie, nie je i jest karmiona szczykawką specjalnym preparatem

A godzina bardzo niedogodna ponieważ będzie jechać z Wrocławia i ktoś bedzie w Katowicach tylko przejazdem, sama bym po nią pojechała ale nie mogę zostawić samych psów przez noc bo bedą szczekać a Pedro to w szczególności , szukam też kogoś kto by mógł w tą noc być u mnie w domu , nie mam innego pomysłu , chyba że znajdzie sie transport Wrocław -Tychy , Czy ktoś pomoże ???

Marcel zaczął jeść :) , za chwile znów dostanie kroplówke ...

Matyldzia stabilnie, je w miare puszeczki gourmet ale one już sie kończą , czy ktoś pomoże ...

A Bartus już nie ma luznego kupala no i odparzenia sie ładnie goją , dziś mi znów zrobił podczas przewijania ciepły prysznic , strażak jeden :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto wrz 04, 2012 19:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Justys co to za Feri , fajnie ża Marcelek je :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto wrz 04, 2012 19:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Znów nie moge sie na dogo zalogować :evil: nie wiem, może złe hasło podałam a tam jest wątek Lary ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto wrz 04, 2012 19:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Ja byłam przed chwilą na dogo jest ok...

lidka02

Post » Wto wrz 04, 2012 19:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

lidka02 pisze:Justys co to za Feri , fajnie ża Marcelek je :1luvu:

A to prosiaczek , piekna długo włosa biało-szara dziewczynka, a była u mnie od stycznia i 3 tyg temu jej koleżanka poszła do DS a Feri wraca i juz zostaje ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto wrz 04, 2012 19:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

lidka02 pisze:Ja byłam przed chwilą na dogo jest ok...

Kurcze to co sie u mnie dzieje ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto wrz 04, 2012 20:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Justa&Zwierzaki pisze:
lidka02 pisze:Ja byłam przed chwilą na dogo jest ok...

Kurcze to co sie u mnie dzieje ...

Oj coś pokręciłaś :ryk: i za długowłosą dziewuszke :ok: .Obys sobie to wszystko poukładała i żeby ktoś pomógł :ok:

lidka02

Post » Wto wrz 04, 2012 20:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Kiepsko u mnie z kasą, ale jak podasz Justynko konto, to jakiś grosz Ci przeleję.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Wto wrz 04, 2012 21:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Justa&Zwierzaki pisze:Już mam prawie sprawnego laptopa, myszka z oporami pracuje no ale nie mam wyjścia ...

Już wyjaśniam o co mi chodziło z tymi wpłatami do weta, zaniosłam do weta 300 i prosiłam o napisanie że bedą faktury , ale nie podałam kwoty faktur, one beda rozliczone jak juz bedą obie ... i jak znajde troche czasu , bo teraz szanti w szkole i nie może przychodzić co dzień a kazde z moich podopiecznych wymaga uwagi , jedne większej drugie mniejszej ...

Justyś, no tak to jest, jak się przekazuje ;) Jednak co się samemu pisze, to samemu. Ja dlatego notatki robię, i po trzy razy pytam czy dobrze zrozumiałam :mrgreen: :ryk:

A ja się przypomnę z tym, bo nie daje mi to spokoju... :( Może ktoś jakiś bazarek by sklecił, albo cuś
Caragh pisze:Justyś, a czy ten dług u weta zupełnie nic nie zmalał?? :(
Strasznie mnie on martwi, bo takiego dużego jeszcze nie było... :(
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto wrz 04, 2012 21:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Phantasmagori wysłałam Ci nowe zdjęcia z Morfeuszkiem . Bardzo Cię proszę o zamieszczenie ich na wątku Morfa.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

[poprzednia][następna]