joanna3113 pisze:RudyiSrebrnyKot pisze:A nie z młodych piersi?... :/
To chyba wersja dla facetów
zdecydowanie dla facetów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:RudyiSrebrnyKot pisze:A nie z młodych piersi?... :/
meksykanka pisze:Się dzieje.
Człowiek tylko na chwilę was spuści z oka... a wy już TAKIE rzeczy opowiadacie w obecności kotów
ewexoxo pisze:joanna3113 pisze:RudyiSrebrnyKot pisze:A nie z młodych piersi?... :/
zdecydowanie dla facetówchociaż mi koledzy w pracy proponowali nacieranie pieprzem: dwa ziarenka pieprzu rozciera się na piersiach tak długo aż całkeim się je wetrze i znikną
ASK@ pisze:ewexoxo pisze:joanna3113 pisze:RudyiSrebrnyKot pisze:A nie z młodych piersi?... :/
zdecydowanie dla facetówchociaż mi koledzy w pracy proponowali nacieranie pieprzem: dwa ziarenka pieprzu rozciera się na piersiach tak długo aż całkeim się je wetrze i znikną
Piersi znikną![]()
Nie skorzystam.I tak mam małe.
horacy 7 pisze:U nas ok ,maluchy biegają ,jedzą i rosną i tak niech już zostanie.Zakraplamy uszy i są niezadowolone lecz damy radę.![]()
![]()
lidka02 pisze:horacy 7 pisze:U nas ok ,maluchy biegają ,jedzą i rosną i tak niech już zostanie.Zakraplamy uszy i są niezadowolone lecz damy radę.![]()
![]()
A ty horaś jak się czujesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 437 gości