Tyle kotów choruje.
Zagrożone są te słodkie maluszki

Żal mi Bambosza.
Przecież On nie da rady na kociarni

Za tydzień,dwa może być już po kocie.
Czarna....

Niech to szlag.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
a jakis plakat powstanie??Mała1 pisze:Przypominam ,że w przyszły weekend mamy akcję w kinie na Gliwickiej
Z okazji Dnia Dziecka kino zaprosiło schronisko
chyba sporą- przybywajcie wolontarowac i nas odwiedzać
szczegóły podam w ciągu tygodnia
szkoda, że nie ma zdjęcia, mogę udostępnić na fb, chociaż tyle mogę zrobićVeganGirl85 pisze:
http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z382963834
W dniu 25.05.12 ostatni raz widziałam moją ukochaną koteczkę,ma ubarwienie rudo-czarno-białe.Jest kotką dachowcem,ale mimo to jest bardzo przyjazna i nie boi się ludzi.Mieszkam w K-cach Starej Ligocie
w okolicy ul.Hetmańskiej.Moja koteczka nie może żyć w zamknięciu, ponieważ wtedy nerwowo znaczy miejsca w domu. Jeżeli ktoś widział, lub do kogoś się przybłąkała proszę o tel.608406354 lub e-mail. Dziękuję za wszelkie informacje.
Mała1 pisze:VeganGirl85-dzieki za wklejenie ogłoszenia o trikolorce, moze do nas trafić, będę miała to na uwadze
a w sprawie persiczki
byłoby super, bo nie mamy wolnych miejsc kompletnie
ale chciałabym spytać o kilka rzeczy
mam nadzieję ,że nie masz mi tego za złe, tym bardziej ,że widze ,że długo jestes na forum i być może masz duzo większe doswiadczenie ode mnie, ale nie mam sił i czasu poczytać Twoich postów![]()
Przede wszystkim masz zaszczepione swoje koty?
i pewnie już w ciąży
Powiedz mi jak mogę sie potem upewnić ,że ją ciachęłaś?![]()
Mogłabym poprosic o ciachnęcie jej u nas, ale nie mam gdzie jej przetrzymać, a w schronie jakiś wirus płucny szaleje, mogłaby załapać
sory za te pytania, tym bardziej ,że nie mam na nią kompletnie miejsca nigdzie i transportu tez na razie nie mam
ale spytać muszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 125 gości