POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 14, 2012 20:30 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Pffffff no i nie poszło dobrze. Nóżka jeszcze się nie zrosła. Czekamy kolejny miesiąc i znowu prześwietlenie... Lekarz powiedział Izie, że niektóre koty muszą tak i pół roku chodzić. Mam nadzieję, że w przypadku Coli tak nie będzie.

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Czw cze 14, 2012 21:23 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Och, biedne dziewczyny. Nie wiem, która bardziej, Cola czy Iza :?

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Czw cze 14, 2012 21:46 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

ciotka59 pisze:Och, biedne dziewczyny. Nie wiem, która bardziej, Cola czy Iza :?

Oczywiscie, ze Iza :D
Bo Iza juz zakochana w Coli jak cholera :1luvu:
A jeszcze jak bedzie u mnie tak dlugo, do du... z tym wszystkim. Ja nie moge brac kotow na tymczas bo to sie zle konczy :placz:
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Nie cze 17, 2012 16:09 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

za kocinkę i za Was nieustanne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie cze 24, 2012 20:25 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Cola nie chce juz za bardzo siedziec w klatce, buntuje sie ze zlosci wysypuje zwirek z kuwety. Wywalam cala kociarnie zamykam drzwi, biore ja na lozko i Cola wniebowzieta. Caly czas ugniata ciasto i patrzy na mnie. Jest kochana i widac, ze bardzo wdzieczna. Nadal czasami zle reaguje na reke, ale staram sie do niej duzo mowic pieszczotliwie i glaskac, zeby widziala, ze rece nic zlego nie zrobia.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pt lip 06, 2012 10:09 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

co u koteczki ?
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Sob lip 07, 2012 22:16 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

kasiek252 pisze:co u koteczki ?

A dziekuje, wszystko dobrze. Tylko rzuca sie w klatce na moje koty. Kurcze nie dobrze, niewiem czemu tak robi ?
Wyganiam kociambry z pokoju i wypuszczam troszke Cole, za bardzo nie chce chodzic, ale jak biore ja na lozko to kladzie sie kolo mnie glosno mruczy i bez przerwy ugniata ciasto. We wtorek jedziemy do innego weta, zrobimy przeswietlenie i zobaczymy co powie ?

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Czw lip 12, 2012 11:51 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Pozdrawiamy piękną Colę :1luvu:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pt lip 13, 2012 0:48 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Dnia 10.07.2012 r, byla konsultacja u innego weta, bylo robione nowe przeswietlenie, potem wet ogladal wszystkie stare, a bylo ich kilka robione w ciagu prawie trzech miesiecy. Patrzyl, wzdychal, machal rekoma i sie dziwil. Z tego co zrozumialam i mi pokazywal to nie bylo zadnego podwojnego zlamania. To bylo zwichniecie z przesunieciem tam czegos. Cola chodzila tak bardzo dlugo z tymi drutami i rusztowaniami prawdopodobnie calkiem nie potrzebnie. Powinna miec ta lapinke wsadzona w gips. Po co byly te cierpienia, wydanie tak wielkiej kasy ??? A bylo mowione, ze moze z tym chodzic nawet pol roku. Juz nic z tego nie rozumiem ? Padla natychmiastowa decyzja o zabiegu usuniecia tego badziewia. Cola zostala w szpitaliku. Zabieg wyznaczono na 11.07.2012 r. Usunieto Coli nie potrzebne druty i zostala od razu wysterylizowana. Dzisiaj ja odebralam, byla tak szczesliwa, ze caly czas ugniatala ciasto jak wracalysmy do domu. Teraz sobie smacznie spi, zmeczona stresem.

Opis zabiegu sterylizacji: Ciecie 1,5 cm ponizej pepka w lini bialej dlugosci okolo 1 cm. Macica i jajniki podwiazane i usuniete ( wada anatomiczna, podwojny trzon macicy oraz nieprawidlowe ulozenie rogow ). Powloki zespolone szwem ciaglym nicia. Skora i podskorze szwy wchlanialne umiejscowione w podskorzu.

Cola byla do dzisiaj w szpitaliku, poniewaz operacja byla skomplikowana, wet powiedzial, ze jeszcze takich narzadow rodnych nie widzial. Jest na srodkach przeciwbolowych i antybiotyku. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze ?

Prosze o trzymanie kciukow

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pt lip 13, 2012 6:55 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Wieczorem wstawię fotki padniętej panienki w kuwecie:)
Zła jestem na tamtego lekarza, ale cóż, tonący brzytyw się trzyma.
Szkoda, że nie widziałam tek macicy:( Zadałabym szyku na zajeciach:) To tylko potwierdza, że Cola jest wyjątkowa:)

WeraW

Post » Pt lip 13, 2012 6:58 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Właśnie do mnie dotarło jaką malutka bliznę bedzie miała po sterylce:)

WeraW

Post » Pt lip 13, 2012 8:01 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Na pewno będzie teraz juz tylko lepiej (ja ze swoją do tej przychodni na pewno nie pójdę, która tak naraziła na dodatkowe cierpienia Colę). I co mała szykuje sie do nowego domku? Czy może nie będziesz chciała się z nia rozstawać? :)
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Pt lip 13, 2012 20:20 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Cola padła zmęczona w kuwetce:) Ale drutów nie ma, sterylka zrobiona i tylko brakuje domku:)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.usObrazek

Uploaded with ImageShack.us

WeraW

Post » Pt lip 13, 2012 22:38 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lip 15, 2012 20:43 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Patrzcie jaka szczęśliwa Cola:)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us Jak dla mnie ta sterulka to mistrzostwo świata:)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

WeraW

[poprzednia][następna]