Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Doti - widziałam dziś bardzo obiecujące zapowiedzi tanich połączeń lotniczych, m.in. do Poznania
Dzyśka pisze:Ja posiadam jedną dziarę, kolczyk w pępku, teraz też w języku, jeden kolczyk w uchu prawym, trzy kolczyki w uchu lewym, planuję jeszcze kilka kolczyków w uszach i na tym kończę przygodę piercingową (ale słowo stworzyłam). Chcę też jeszcze jakieś tatuaże porobić, ale tu plany rozbijają się o finanse.
I BTW przyznaję rację AniHili - piercing robi się z tego samego powodu co tatuaże, po prostu jednym się to podoba innym nie
Barenziah pisze:Dzyśka pisze:Ja posiadam jedną dziarę, kolczyk w pępku, teraz też w języku, jeden kolczyk w uchu prawym, trzy kolczyki w uchu lewym, planuję jeszcze kilka kolczyków w uszach i na tym kończę przygodę piercingową (ale słowo stworzyłam). Chcę też jeszcze jakieś tatuaże porobić, ale tu plany rozbijają się o finanse.
I BTW przyznaję rację AniHili - piercing robi się z tego samego powodu co tatuaże, po prostu jednym się to podoba innym nie
Dokładnie, ja mam tatuaż na prawej łopatce (ćma i księżyc i takietam fiubździu) a o język zapytałam bo sobie chciałam zrobić ale mnie koleżanka
nastraszyła że spuchnie jak balon...no i odpuściłam
babajaga pisze:Ok. Zdaje się, że zrozumiałam te kolczyki a i tatuaże przy okazji. Ich "miecie" wynika li i jedynie z indywidualnej potrzeby estetycznej. Żadnej filozofii. Żadnej ideologii. Tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 746 gości