Pakt Czarownic XXXI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 24, 2012 20:35 Re: Pakt Czarownic XXXI

Takiego z fochem jak w podpisie :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt lut 24, 2012 20:37 Re: Pakt Czarownic XXXI

Doti - widziałam dziś bardzo obiecujące zapowiedzi tanich połączeń lotniczych, m.in. do Poznania :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt lut 24, 2012 20:41 Re: Pakt Czarownic XXXI

O!dobrze prawisz siostro :ok: wódki Ci dać :twisted:
U mnie to musiałaby być kocia doopka :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Jednak ja tam nie zamierzam,nie nie :roll:

Straszliwie rwie mi połączenie z internetem , :evil: też tak macie wrrrr.... :evil:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt lut 24, 2012 20:43 Re: Pakt Czarownic XXXI

AYO pisze:Doti - widziałam dziś bardzo obiecujące zapowiedzi tanich połączeń lotniczych, m.in. do Poznania :twisted:

:twisted: to kiedy 8)
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pt lut 24, 2012 20:45 Re: Pakt Czarownic XXXI

Ja posiadam jedną dziarę, kolczyk w pępku, teraz też w języku, jeden kolczyk w uchu prawym, trzy kolczyki w uchu lewym, planuję jeszcze kilka kolczyków w uszach i na tym kończę przygodę piercingową (ale słowo stworzyłam :P ). Chcę też jeszcze jakieś tatuaże porobić, ale tu plany rozbijają się o finanse.

I BTW przyznaję rację AniHili - piercing robi się z tego samego powodu co tatuaże, po prostu jednym się to podoba innym nie :P

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pt lut 24, 2012 20:47 Re: Pakt Czarownic XXXI

Rwie to mnie drugą dobę pod deklem przez tę dujawicę pieprzoną :x
Dzisiaj mnie normalnie zawracało, a drzwi od hali [metalowe, prawie jak do schronu] pociągnęły za sobą na ścianę :evil:

Wiosną chyba i raczej po świętach. Trzeba jeszcze bolkowej zapytać i innych z pobliża, może mini sabacik pacniem :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt lut 24, 2012 20:58 Re: Pakt Czarownic XXXI

ok.To ja poproszę dużo wcześniej wiadomość bo grafik to rzecz święta i....sama rozumiesz :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pt lut 24, 2012 21:02 Re: Pakt Czarownic XXXI

Dzyśka pisze:Ja posiadam jedną dziarę, kolczyk w pępku, teraz też w języku, jeden kolczyk w uchu prawym, trzy kolczyki w uchu lewym, planuję jeszcze kilka kolczyków w uszach i na tym kończę przygodę piercingową (ale słowo stworzyłam :P ). Chcę też jeszcze jakieś tatuaże porobić, ale tu plany rozbijają się o finanse.

I BTW przyznaję rację AniHili - piercing robi się z tego samego powodu co tatuaże, po prostu jednym się to podoba innym nie :P

Dokładnie, ja mam tatuaż na prawej łopatce (ćma i księżyc i takietam fiubździu) a o język zapytałam bo sobie chciałam zrobić ale mnie koleżanka
nastraszyła że spuchnie jak balon...no i odpuściłam
Obrazek
PRZEJDŹ NA CIEMNĄ STRONĘ MOCY ! ...mamy ciasteczka...

Barenziah

Od: Wto sie 23, 2011 23:22

Post » Pt lut 24, 2012 21:10 Re: Pakt Czarownic XXXI

Barenziah pisze:
Dzyśka pisze:Ja posiadam jedną dziarę, kolczyk w pępku, teraz też w języku, jeden kolczyk w uchu prawym, trzy kolczyki w uchu lewym, planuję jeszcze kilka kolczyków w uszach i na tym kończę przygodę piercingową (ale słowo stworzyłam :P ). Chcę też jeszcze jakieś tatuaże porobić, ale tu plany rozbijają się o finanse.

Dokładnie, ja mam tatuaż na prawej łopatce (ćma i księżyc i takietam fiubździu) a o język zapytałam bo sobie chciałam zrobić ale mnie koleżanka
nastraszyła że spuchnie jak balon...no i odpuściłam

To pewnie kwestia w jakimś stopniu indywidualna, bo ja też słyszałam, ze język może mocno spuchnąć, że mogę mieć problemy z mówieniem przez kilka dni itp. ale nic z tych rzeczy mi się nie przytrafiło. Tyle tylko, że boli jakbym go co najmniej na wylot przebiła i coś w niego wsadziła... :mrgreen:

Dzyśka

Post » Pt lut 24, 2012 21:11 Re: Pakt Czarownic XXXI

Ok. Zdaje się, że zrozumiałam te kolczyki a i tatuaże przy okazji. Ich "miecie" wynika li i jedynie z indywidualnej potrzeby estetycznej. Żadnej filozofii. Żadnej ideologii. Tak?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt lut 24, 2012 21:14 Re: Pakt Czarownic XXXI

jagobabo,
toć my już wiekowe mietły żeby to pojąć :P
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt lut 24, 2012 21:16 Re: Pakt Czarownic XXXI

Jak przebijałam pępek to był mój wyraz buntu i udowodnienia samej sobie, że mogę coś zrobić nie pytając się rodziców o zgodę :lol: A tatuaż i język to podświadome dążenie do autodestrukcji poprzez samookaleczenie - takie odreagowanie po rozstaniu :P

A tak całkiem na serio to - przynajmniej w moim przypadku - nie ma w tym ani grama ideologii, ani nic w ten deseń. Po prostu chęć spróbowania jak to jest. A do tego jestem niezrównoważona psychicznie.

Dzyśka

Post » Pt lut 24, 2012 21:19 Re: Pakt Czarownic XXXI

Dolabro :mrgreen: Bluźnisz młody organizmie :mrgreen:

Myśmy miały inne ozdobniki, one maja inne, a przy tym tatuaż awansował do rangi sztuki i wszedł na salony :twisted:
A babajaga wcale nie jest dużo starsza od AniHili, od Dzyśki tak :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt lut 24, 2012 21:21 Re: Pakt Czarownic XXXI

babajaga pisze:Ok. Zdaje się, że zrozumiałam te kolczyki a i tatuaże przy okazji. Ich "miecie" wynika li i jedynie z indywidualnej potrzeby estetycznej. Żadnej filozofii. Żadnej ideologii. Tak?

No tak, to ozdobienie ciała - tyle że na zawsze (od ideologii, jakiekolwiek by one nie były - zawsze trzymam się z daleka)
tatuaż zrobiłam jak miałam 25 lat - żeby potem nie żałować że nie zrobiłam :lol:
Obrazek
PRZEJDŹ NA CIEMNĄ STRONĘ MOCY ! ...mamy ciasteczka...

Barenziah

Od: Wto sie 23, 2011 23:22

Post » Pt lut 24, 2012 21:28 Re: Pakt Czarownic XXXI

toć wiem, że jagababa to młoda Czarownica jest.. :D
za naszej młodości takich dobrodziejstw nie było, więc nie korzystałyśmy
teraz wyzwaniem jest obsługa iphona tudzież innych bardziej skomplikowanych sprzętów..
ostatnio sobie wspominałam obronę pracy magisterskiej, 17 lat temu..
wtedy prace na komputerze pisali asystenci za dużą kasę, minęło kilkanaście lat i jak to się wszystko zmieniło...
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

[poprzednia][następna]