BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 02, 2012 15:43 C.O W DOMU ,WODA ZAMARZŁA CO ROBIĆ ? BOJE SIĘ ŻE MI WYBUCHNI

Iza wczoraj znów znalazła kotkę ,wyglądała na zamarzniętą ,ale jeszcze żyła ,zabrała ją na Strzeleckiego ,odratowali.
Ona sama dotarła do domu tak zmarznieta że dziś do pracy nie dała rady iśc :cry:
zaraz znów jedzie na działki.

jak ona daje radę :?: :oops: :cry:
Ostatnio edytowano Pt lut 03, 2012 1:57 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lut 02, 2012 15:59 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

Rany dobrze,ze sie udało.

szkoda,ze nie mozna jakiejs faretki tam zostawić w domku :(
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw lut 02, 2012 16:42 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

niestety tak jest, moje również nagle stały się 3nożne w miarę możliwości :) ale ruch to zdrowie! przy każdej temperaturze. Zwłaszcza dla moich utytych i mnie samej :D
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Czw lut 02, 2012 16:54 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

moje nie utyte :wink: no może Yoko :roll: a reszta to raczej skwarki .
no dobrze ich pańcia to skwarek ale nie wysmażony :mrgreen:

wpadłam na pomysł zachowania ciepełka w pokoju ,zrobię okienko w drzwiach do przedpokoju ,wtedy zimno z kuchni nie będzie grasowało po pokoju bo drzwi będą zamknięte.

nikt nie przyjechał ratować mnie z opresji :cry: jadę do pracy niedomyta :oops: :cry:

czy dzis znów astma mnie zechce wykończyć ?

buziaki idę do pracy
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 02, 2012 17:45 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

faktycznie astma?! 8O oby nie zechciała Cię wykończyć...! Przyjemnie płynącego czasu w pracy :)
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Czw lut 02, 2012 22:58 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

dorobella pisze:Suczka, w typie Dżagi u dorci44, kiedyś była biała, zamarza na ulicy, całą w dredach

http://www.dogomania.pl/threads/222208

http://www.facebook.com/events/289038877817852/

Obrazek

Obrazek

U nas w sobotę ktoś zostawił szczeniaka 6-8 tyg. na przystanku, na mrozie. Na szczęście znalazło się wyjście awaryjne.

Obrazek

Bieda złapana, obcięta, wykąpana i ma DT. Kolejny pies nie zamarznie.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Czw lut 02, 2012 23:02 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

dziś dotarłam bez większych problemów ,,no może z jednym małym problemikiem :wink:
wysiadając z tramwaju urwało się ucho w reklamówce ,pewne rzeczy wypadły prosto pod tramwaj ,wylazłam ,myk na kolana i sięgam.
No niektórzy pomysleli ze ja tworze dla nich czerwony dywan :twisted:
musiałam się drzeć bo by mnie zdeptali :twisted:

duszności nie było :kotek:

wody nadal brak :cry:

,
teraz siedze przed kompem a Tytek grzeje mi zad :1luvu:

tak sobie wspominam te czasy kiedy handryczyłam się z mężem o czas poświęcony forum ,kłóciliśmy się o kto ile i kiedy ... :oops:
mimo że on pracował a ja miałam cały dzień do dyspozycji.
dziś nie muszę się kłócić ,mam wszystko tylko dla siebie ,więc czemu jestem nieszczęśliwa????

cieszę się Dorotko i dziękuję za dobrą wiadomość.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 02, 2012 23:31 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

dorcia44 pisze:tak sobie wspominam te czasy kiedy handryczyłam się z mężem o czas poświęcony forum ,kłóciliśmy się o kto ile i kiedy ... :oops:
dziś nie muszę się kłócić ,mam wszystko tylko dla siebie ,więc czemu jestem nieszczęśliwa????

Gdyby Grześ był alkoholikiem, który robiłby awantury, rękoczyny, przepijanie kasy- czułabyś ulgę i byłabyś szczęśliwa, że koszmar się skończył. Gdyby był dla ciebie zły, ale Grześ był dobry. Dlatego ci go brak, dlatego czujesz się nieszczęśliwa bez niego.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pt lut 03, 2012 0:26 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

I się rozkleiłam :oops: :cry:
tyle miałam ,a nie mam nic.
miłość ,czułość ,ciepło ,bezpiecznie ..

idę do łóżka ,sen już poszedł.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lut 03, 2012 2:00 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

NIE MOGĘ SPAĆ ,MAM TAKIEGO STRACHA JAK STĄD DO NIE WIEM DOKĄD,.
NIE WIEM CO MAM ZROBIĆ Z C.O WODA ZAMARZŁA ,CZY NIE WYSADZI MI PIECA? W KALORYFERACH JEST WODA ,ALE CZY TO WYSTARCZY?
CZY POWINNAM GO ZAMKNĄĆ ?
PATRZĄC NA WSKAŻNIKI JEST ZA WYSOKA TEMPRERATURA WODY UŻYTKOWEJ ,NASTAWIONA BYŁA NA 40 STOPNI ,JEST 80 ,BOJE SIĘ I NIE WIEM CO ROBIĆ :cry: :cry: :cry:
WYŁAĆZYŁAM ,MOŻE JEDNAK POWINNAM WŁĄCZYĆ... :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lut 03, 2012 7:49 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

Nie wiem jaki masz ten piec ,ale wyłącz tylko opcję
woda uzytkowa ,ogrzewanie włącz koniecznie :!:
to jest zamkniety obieg ,jest zawór bezpieczeństwa jakby
było za wysokie ciśnienie w kotle ,jak bedzie za niskie to
poprostu się nie załączy ogrzewanie a w tym monencie
nie uzupełnisz wody w rurach :!: :!: :!:
wskaznik wody uzytkowej 80 sprawdż ,może się zawiesił :ok:
włanczaj ogrzewanie :!: :!:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt lut 03, 2012 8:09 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

I jak minęła noc???

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Pt lut 03, 2012 9:11 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

Dorciu i co z tym centralnym?
Zrobiłem przelew na Amandę :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt lut 03, 2012 9:28 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

poniosło mnie ,rozum mówił jedno strach podpowiadał drugie :oops:
Nie spałam całą noc,nie dałam rady ,nie potrafiłam sie wyciszyć ,uspokoić... :oops: :cry:
około 3 dzwoniłam na Pogotowie Hydrauliczne ,facet mało mnie nie zjadł ,a niby czynne 24 na dobę :twisted:
ogrzewanie włączyłam po 3 ,ale węgla natargałam :oops: jeszcze Bartek rano jak wrócił po nocy przyniósł bo go prosiłam .
Histeryczka która się nakręciła a odkręcić nie potrafiła :oops:

Bałam się że mnie wyśmiejecie :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lut 03, 2012 9:31 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

dorobella pisze:
dorcia44 pisze:tak sobie wspominam te czasy kiedy handryczyłam się z mężem o czas poświęcony forum ,kłóciliśmy się o kto ile i kiedy ... :oops:

Gdyby Grześ był alkoholikiem, który robiłby awantury, rękoczyny, przepijanie kasy- czułabyś ulgę i byłabyś szczęśliwa, że koszmar się skończył. Gdyby był dla ciebie zły, ale Grześ był dobry. Dlatego ci go brak, dlatego czujesz się nieszczęśliwa bez niego.

Grzegorz był najlepszym Człowiekiem jakiego poznałam Emanował jakims niezwykłym światłem-nigdy nie zapomnę momentu gdy otworzył mi drzwi i powiedział: "Ty pewnie do Dorotki to właż " Duży,piekny Pan .....a potem gdy weszłam z drugiego pokoju wyszła nieduża,sliczna kobietka a za nią gromada szcześliwych ,rozgadanych zwierzaków-i poczułam,że ja tez chcę tak zyć...I,ze poznałam Anioły na ziemi :1luvu:
Nie ma w tym przesady-każdy kto Was zna jest szczęściarzem.
Potem zawiozłam do Doroty moją Mamę mówiąc-pokaże Ci Kogos wyjątkowego. Po powrocie powiedziała...czy Dorota jest prawdziwa czy mi się to śni. Podobnie mój mąż nieskory do zawierania znajomości jakichkolwiek i cięzko ufający ludziom -po poznaniu Doroty ciągle pyta: co u Niej? Jak zyje? czy nie trzeba pomóc??? zawsze pyta.... Od Dorci mamy naszę szczęścia Fifi i Fredzię.
Nigdy sie nie wypłacę za tyle dobra. :1luvu:
Serniczek

[poprzednia][następna]