PALUCH 7-GPK Mrau.Chore koty potrzebują weterynaryjnych karm

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 02, 2012 13:44 Re: PALUCH 7- Ruszyła Grupa Mrau!!! Podaruj Paluszkom 1% :)

magaaaa pisze:Kurczę, żebym tylko jutro nie zapomniała obejrzeć Maleny w TV!

magiczne przypomnienie w telefonie :ok:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt mar 02, 2012 18:24 Re: PALUCH 7- Ruszyła Grupa Mrau!!! Podaruj Paluszkom 1% :)

melduję że wczoraj podpisałam pierwszą umowę z dodanym dopiskiem o Mrau na końcu :D
wprawdzie nie była to umowa dot. paluszków ale jestem pewna że Nesia i Tosia mi wybaczą :D

powoli zbieram się też do wysyłania żebraczego maila do wszystkich swoich ds-ów :roll:
Ostatnio edytowano Pt mar 02, 2012 18:34 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt mar 02, 2012 18:31 Re: PALUCH 7- Ruszyła Grupa Mrau!!! Podaruj Paluszkom 1% :)

EdytaB_a pisze:
magaaaa pisze:Kurczę, żebym tylko jutro nie zapomniała obejrzeć Maleny w TV!

magiczne przypomnienie w telefonie :ok:

Zupełnie mi to nie przyszło do głowy. Już ustawiłam, dziękuję!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt mar 02, 2012 22:18 Re: PALUCH 7- Ruszyła Grupa Mrau!!! Podaruj Paluszkom 1% :)

Witam wszystkich,

Nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale chciałam zapytać o jakieś dodatkowe informacje na temat kota Tokaja. Bardzo nieśmiało myślę o dokoceniu i Tokaj bardzo mi się spodobał. Jak reaguje na inne koty? Czy jest wykastrowany? Czy nic nie wskazuje na to, że może być agresywny. Mam już jedną kotkę - bardzo nieśmiałą i wycofaną i nie chciałabym, żeby nowy kot sterroryzował rezydentkę. Będę wdzięczna za informacje o kotku. Pozdrawiam

gabcia

Od: Pt mar 02, 2012 22:10

Post » Sob mar 03, 2012 14:38 Re: PALUCH 7- Ruszyła Grupa Mrau!!! Podaruj Paluszkom 1% :

smarti pisze:melduję że wczoraj podpisałam pierwszą umowę z dodanym dopiskiem o Mrau na końcu :D
wprawdzie nie była to umowa dot. paluszków ale jestem pewna że Nesia i Tosia mi wybaczą :D

powoli zbieram się też do wysyłania żebraczego maila do wszystkich swoich ds-ów :roll:

brawo :mrgreen: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob mar 03, 2012 15:47 Re: PALUCH 7- Ruszyła Grupa Mrau!!! Podaruj Paluszkom 1% :

AnielkaG pisze:Kto poznaje tę biedę?

Obrazek
To Malenka, ta od 7-ki kociat.

Jest już OK, katar zaleczony, pannica ma rujkę i molestuje wykastrowanego Yodę. Już nie wyrywa sobie sierści. Kocha ludzi i koty, najlepiej żeby było dużo gości i dużo ciekawych wydarzeń.
Poza tym została gwiazdą TV (3.03. 14:45 TVP1) :D

i co?
oglądałam ale ten kotek z chorymi łapkami to nie ona..
a może to jeszcze nie ten odcinek?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob mar 03, 2012 16:21 Re: PALUCH 7- Ruszyła Grupa Mrau!!! Podaruj Paluszkom 1% :

Malenki nie było w tym odcinku, widocznie będzie w kolejnym. Był tylko nasz Doktor. :D I Delfinka z Forum z naszym wspólnym Pedro [i]. Nakręcili sporo materiału, zwłąszcza że jest jeszcze "psi" wątek, więc wszystko w 20 min. się nie zmieści. Pamiętajcie oglądać za tydzień. To serial jest.
AnielkaG

Post » Sob mar 03, 2012 16:23 Re: PALUCH 7- Ruszyła Grupa Mrau!!! Podaruj Paluszkom 1% :

No własnie - czekałam na Malenę i czekałam i... Jeszcze tydzień też poczekam :ok:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob mar 03, 2012 18:54 Re: PALUCH 7- Ruszyła Grupa Mrau!!! Podaruj Paluszkom 1% :

gabcia pisze:Witam wszystkich,

Nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale chciałam zapytać o jakieś dodatkowe informacje na temat kota Tokaja. Bardzo nieśmiało myślę o dokoceniu i Tokaj bardzo mi się spodobał. Jak reaguje na inne koty? Czy jest wykastrowany? Czy nic nie wskazuje na to, że może być agresywny. Mam już jedną kotkę - bardzo nieśmiałą i wycofaną i nie chciałabym, żeby nowy kot sterroryzował rezydentkę. Będę wdzięczna za informacje o kotku. Pozdrawiam

Gabciu - jeśli podoba Ci się Tokaj -nie zwlekaj.
On jest łagodny do innych kotów. Do człowieka też. Mimo prychania spokojnie wzięłam go dziś na ręce.
Ale dopadła go depresja . Nie chce jeść , leży na posłanku , nie chowa się już do budki ani za innym kotem. Wychudł. Może tęskni za Miednicą?
Ten kotek potrzebuje domu - natychmiast :oops: . On nikogo nie sterroryzuje.
Nie jest kastrowany.
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Sob mar 03, 2012 18:57 Re: PALUCH 7- Ruszyła Grupa Mrau!!! Podaruj Paluszkom 1% :

AnielkaG pisze:Malenki nie było w tym odcinku, widocznie będzie w kolejnym. Był tylko nasz Doktor. :D I Delfinka z Forum z naszym wspólnym Pedro [i]. Nakręcili sporo materiału, zwłąszcza że jest jeszcze "psi" wątek, więc wszystko w 20 min. się nie zmieści. Pamiętajcie oglądać za tydzień. To serial jest.

Odtworzyłam, obejrzałam. Za tydzień też nagram. Aż do skutku ,żeby obejrzeć nową gwiazdę TVP :flowerkitty:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Sob mar 03, 2012 22:12 Re: PALUCH 7- Ruszyła Grupa Mrau!!! Podaruj Paluszkom 1% :

AnielkaG pisze:Kto poznaje tę biedę?

Obrazek
To Malenka, ta od 7-ki kociat.

Jest już OK, katar zaleczony, pannica ma rujkę i molestuje wykastrowanego Yodę. Już nie wyrywa sobie sierści. Kocha ludzi i koty, najlepiej żeby było dużo gości i dużo ciekawych wydarzeń.
Poza tym została gwiazdą TV (3.03. 14:45 TVP1) :D

oglądałam program, Anielka czy to maleństwo czarne wyzdrowiało, już nie przewraca się na boczki?
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Nie mar 04, 2012 0:07 Re: PALUCH 7- Ruszyła Grupa Mrau!!! Podaruj Paluszkom 1% :

meggi 2, niestety Pedra nie ma już z nami :(
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Nie mar 04, 2012 21:54 Re: PALUCH 7- Ruszyła Grupa Mrau!!! Podaruj Paluszkom 1% :

Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Pon mar 05, 2012 10:20 Re: PALUCH 7- Ruszyła Grupa Mrau!!! Podaruj Paluszkom 1% :

lanua, kolejny raz ogromnie dziękujemy :)

Z adopcji wrócił Mol i nie wygląda to fajnie. Z zabawowego, towarzyskiego kotka stał się wycofany i zalękniony :roll:
Tokaj odwodniony, słaby wrócił na A2.
Sobota była nieco lepsza dla Paluszków- Dziewczyny wydały do adopcji kilka kotów w tym schronową weterankę- Szumkę :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon mar 05, 2012 11:12 Re: PALUCH 7- Ruszyła Grupa Mrau!!! Podaruj Paluszkom 1% :

czemu wrócił Mol?
AnielkaG

[poprzednia][następna]