magaaaa pisze:Kurczę, żebym tylko jutro nie zapomniała obejrzeć Maleny w TV!
magiczne przypomnienie w telefonie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magaaaa pisze:Kurczę, żebym tylko jutro nie zapomniała obejrzeć Maleny w TV!
EdytaB_a pisze:magaaaa pisze:Kurczę, żebym tylko jutro nie zapomniała obejrzeć Maleny w TV!
magiczne przypomnienie w telefonie
smarti pisze:melduję że wczoraj podpisałam pierwszą umowę z dodanym dopiskiem o Mrau na końcu![]()
wprawdzie nie była to umowa dot. paluszków ale jestem pewna że Nesia i Tosia mi wybaczą![]()
powoli zbieram się też do wysyłania żebraczego maila do wszystkich swoich ds-ów
AnielkaG pisze:Kto poznaje tę biedę?
To Malenka, ta od 7-ki kociat.
Jest już OK, katar zaleczony, pannica ma rujkę i molestuje wykastrowanego Yodę. Już nie wyrywa sobie sierści. Kocha ludzi i koty, najlepiej żeby było dużo gości i dużo ciekawych wydarzeń.
Poza tym została gwiazdą TV (3.03. 14:45 TVP1)
gabcia pisze:Witam wszystkich,
Nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale chciałam zapytać o jakieś dodatkowe informacje na temat kota Tokaja. Bardzo nieśmiało myślę o dokoceniu i Tokaj bardzo mi się spodobał. Jak reaguje na inne koty? Czy jest wykastrowany? Czy nic nie wskazuje na to, że może być agresywny. Mam już jedną kotkę - bardzo nieśmiałą i wycofaną i nie chciałabym, żeby nowy kot sterroryzował rezydentkę. Będę wdzięczna za informacje o kotku. Pozdrawiam
AnielkaG pisze:Malenki nie było w tym odcinku, widocznie będzie w kolejnym. Był tylko nasz Doktor.I Delfinka z Forum z naszym wspólnym Pedro [i]. Nakręcili sporo materiału, zwłąszcza że jest jeszcze "psi" wątek, więc wszystko w 20 min. się nie zmieści. Pamiętajcie oglądać za tydzień. To serial jest.
AnielkaG pisze:Kto poznaje tę biedę?
To Malenka, ta od 7-ki kociat.
Jest już OK, katar zaleczony, pannica ma rujkę i molestuje wykastrowanego Yodę. Już nie wyrywa sobie sierści. Kocha ludzi i koty, najlepiej żeby było dużo gości i dużo ciekawych wydarzeń.
Poza tym została gwiazdą TV (3.03. 14:45 TVP1)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 345 gości