Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:Zoja dzisiaj dostała rujki, łazi po całym mieszkaniu i wrzeszczy. Przecież nie mogę takiej wrzeszczącej kotki ogłaszać.
Marzenia11 pisze:joanna3113 pisze:Zoja dzisiaj dostała rujki, łazi po całym mieszkaniu i wrzeszczy. Przecież nie mogę takiej wrzeszczącej kotki ogłaszać.
sama się ogłaszatylko nie wiem na ile zachęcająco!
wat pisze:Marzenia11 pisze:joanna3113 pisze:Zoja dzisiaj dostała rujki, łazi po całym mieszkaniu i wrzeszczy. Przecież nie mogę takiej wrzeszczącej kotki ogłaszać.
sama się ogłaszatylko nie wiem na ile zachęcająco!
No, zdecydowanie zachęcająco - tylko że dla kocurów![]()
Byłam dziś na kontroli z Maćkiem (miał ropę w uchu, operowanym jesienią z powodu polipa). No i nie jest za dobrze - w poblizu bębenka pojawił się nowy polip,raczej nieoperowalny z powodu połozenia. Mamy się jeszcze konsultować, ale pewno trzeba będzie zachowawczo leczyć
Zimno.
Marzenia11 pisze:joanna3113 - a może Zojce podawaj proverę, co? Bo inaczej nie wytrzymasz do sterylizacji...
wat pisze:Marzenia11 pisze:joanna3113 - a może Zojce podawaj proverę, co? Bo inaczej nie wytrzymasz do sterylizacji...
Właśnie to miałam napisać![]()
Trochę provery i wszyscy szczęśliwi, a kotu nie zdąży zaszkodzić
joanna3113 pisze:wat pisze:Marzenia11 pisze:joanna3113 - a może Zojce podawaj proverę, co? Bo inaczej nie wytrzymasz do sterylizacji...
Właśnie to miałam napisać![]()
Trochę provery i wszyscy szczęśliwi, a kotu nie zdąży zaszkodzić
Tyle złego się naczytałam że powoduje raka, ale może rzeczywiście tylko jak mam ja odrobaczać. Szkoda że na forum nie ma dźwięku, dzień i noc wrzaski.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 75 gości