charm pisze:uciekinierka się znalazła![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
charm pisze:uciekinierka się znalazła![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TanundA pisze:Charm będzie mieć lepsze![]()
TanundA pisze:na imageshacku nie dam rady tego już zrobić same zdj bardzo długo się wgrywają a siostra nie ma pewnych programów zainstalowanych, poplątane z pomieszanym jeśli chodzi o większą ilość zdjęć tylko 100 naraz wchodzi![]()
a mam już tylko pół h na kompa, potem muszę zejść
nie wiem kiedy to zrobię, teraz pracuje kilak dni pod rząd cały dzień
mam nadzieję, że jutro mój komp będzie już działał i po pracy ogarnę galerię
Mała1 pisze:wkleje dzis focone koty-dokładnie opisy
Lidka pisze:Ja przypominam, że mam w garażu puszki, które miały iść do schronu.
Są 400g myślę, że napewno ponad 100 i na próbe wzięłam 800g ale tych jest niewiele.
Nie wiem gdzie kupic w miarę tanio ale na allegro purine można kupic za 140 zł 15 kg. Moze warto by tam zamawiać na adres p. Ewy.
kaja555 pisze: Siwulka jest dwa razy większa od brata, waży 940 gram, a brat 450.
Jedynie uszy Barbakuś ma tej samej wielkości co siostra, co świadczy o tym że faktycznie mogą być rodzeńśtwem, bo resztę ma "skarłowaciałą". Nasz wet twierdzi, że "coś" zatrzymało jego rozwój. Boimy się o to "coś", to może być wszystko, pp, fip... lub niedożywienie. Na razie mały je, zasługuje na swoją szansę. W czwartek będzie kontrola i zobaczymy, czy reaguje na leki. Siwulka ma jedno oczko tylko, ale Barbakuś ma oba, tylko to drugie ma złączone powieki. Jeżeli kocurek wyjdzie z choroby, to będzie miał zabieg przecięcia tych powiek i zobaczymy czy oczko uda się uratować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 681 gości