DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 12, 2011 18:06 Re: DT Smarti 7 !! kto zechce pomóc ??

fb rozesłałam.
niedawno wróciłam do chaty.
mam troche rzeczy do napisania -
foty (super!) do wstawienia

no i był baaardzo fajny telefon o Buranie!!!

tylko troszkę odsapnę bo mnie wyprawa 3 godzinna mega sponiewierała.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lis 12, 2011 18:10 Re: DT Smarti 7 !! kto zechce pomóc ??

Marzenia11 pisze:fb rozesłałam.
niedawno wróciłam do chaty.
mam troche rzeczy do napisania -
foty (super!) do wstawienia

no i był baaardzo fajny telefon o Buranie!!!

tylko troszkę odsapnę bo mnie wyprawa 3 godzinna mega sponiewierała.

Ty się dziewczyno napij gorącej herbaty,najlepiej "z prądem" :piwa:

fajnie że foty się podobają-ja tak zmarzłąm że się "rozgrzewam" taką herbatką już dwie godziny, ale teraz pora zmierzyć się z agresywną Ciumcią podczas kroplówki :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lis 12, 2011 18:17 Re: DT Smarti 7 !! kto zechce pomóc ??

Prund nie współgra z antybiotykiem :evil: nie pozwolono.
Może wybiorę opcję obiad. :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob lis 12, 2011 18:18 Re: DT Smarti 7 !! kto zechce pomóc ??

też słuszna opcja :D :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob lis 12, 2011 18:21 Re: DT Smarti 7 !! kto zechce pomóc ??

Zaznaczam :kotek:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Sob lis 12, 2011 19:02 Re: DT Smarti 7 !! kto zechce pomóc ??

Generalnie rozmyślam o tym od telefonu w poniedziałek. Zadzwoniła pani chcąca adoptować Buranię. Domek w centrum, niewychodzący, pani wprawdzie nie ma zabezpieczonych okien, ale trochę z nią rozmawiałam i jest w trakcie myślenia o tym, aby na wiosnę załozyć siatkę przynajmniej w jednym. Najbardziej ujęło mnie to, ze mieli 5 lat kota, którego przygarneli jako 16letnią kicię i umarła po prostu ze starości. generalnie ok, ale... panstwo trochę palą papierosy :roll: i dopiero wtedy uświadomiłam sobie, ze do tej pory wszystkie wizyty pa, niezaleznie czy zakończone adopcją, czy tez nie, były w domach osób niepalących.
Czy fakt palenia jakoś domek dyskwalifikuje? Ja nie wiem.

ALE: dzisiaj popołudniu zadzwonił pan, młody w sprawie BUranii także. Nigdy nie miał kota, jego znajomi mają buraskę kotkę Zuzię ktora pan uwielbia i zapragnął miec takiego samego kota jak ona. I Burania jest taka sama. Pan nawet mnie zapyta ł czy bedzie jej mógł zmienić imię na Zuzia własnie :D . Pan mieszka jeszcze na Śląsku, ale pracuje w Warszawie w pewnym Ministerstwie :D i własnie kupił sobie mieszkanie i się w środę sprowadza. Jak się urządzi, rozpakuje, złoży łózko to zaprasza na wizytę pa i planuje aby to był najbliższy piątek czy też weekend. Pytał o Buranię, czy jest odrobaczona, wysterylizowana, czy korzysta z kuwety, co je, czy jest wybredna itp. Marzy o kocie, ktory umili mu czas, będzie towarzyszem, gdyz pan (jeszcze - mój dopisek) nie ma rodziny :D Pan brzmiał fajnie i.... smarti - mieszka dokładnie na tym samym osiedlu co pani od Buby (której potem dziecko się rozchorowało, a miała Bube wziąć po urodzinach dziewczynki, pamiętasz?), to jest dokładnie to samo osiedle czyli.... na końcu świata i nie ukrywam, ze na wizytę pa chciałabym pojechac z kimś samochodem, bo dojazd tam jest mega fatalny. Nawet mam już w tym względzie pewien pomysł :D .

W poniedziałek jest wizyta pa dla Isi - pani mieszka w Markach, na osiedlu strzezonym. I coś jeszcze o niej wiedziałam, ale zapomniałam, w każdym razie rozmowa była na tyle fajna, zę warto się umówić na odwiedziny.

Ot, takie to są plany adopcyjne, takie sobie po prostu :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob lis 12, 2011 19:09 Re: DT Smarti 7 !! kto zechce pomóc ??

Wpadam przelotem

Wrzuciłam Rysię na podwieszane allegro

http://allegro.pl/myaccount/sell.php

Jeśli dam radę, to wrzucę dziś jeszcze kogoś. Kogo?

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Sob lis 12, 2011 19:25 Re: DT Smarti 7 !! kto zechce pomóc ??

alareipan pisze:Wpadam przelotem

Wrzuciłam Rysię na podwieszane allegro

http://allegro.pl/myaccount/sell.php

super!

smarti - tylko Twój telefon jest w tym ogłoszeniu więc bądź czujna: odbieraj telefony i / lub oddzwaniaj! :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob lis 12, 2011 19:27 Re: DT Smarti 7 !! kto zechce pomóc ??

Szalony Kot pisze:A z rodziną palącą kontakt masz? Znam kotkę, która by tam pasowała :mrgreen:

nie rozumiem... :roll: :?:

Marzenia11

Post » Sob lis 12, 2011 19:30 Re: DT Smarti 7 !! kto zechce pomóc ??

Marzenia11 pisze:Generalnie rozmyślam o tym od telefonu w poniedziałek. Zadzwoniła pani chcąca adoptować Buranię. Domek w centrum, niewychodzący, pani wprawdzie nie ma zabezpieczonych okien, ale trochę z nią rozmawiałam i jest w trakcie myślenia o tym, aby na wiosnę załozyć siatkę przynajmniej w jednym. Najbardziej ujęło mnie to, ze mieli 5 lat kota, którego przygarneli jako 16letnią kicię i umarła po prostu ze starości. generalnie ok, ale... panstwo trochę palą papierosy :roll: i dopiero wtedy uświadomiłam sobie, ze do tej pory wszystkie wizyty pa, niezaleznie czy zakończone adopcją, czy tez nie, były w domach osób niepalących.

O ten ten ten domek ;)
No chyba, że już też masz jakieś plany adopcyjne wobec niego, zapewne tak jest :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob lis 12, 2011 19:33 Re: DT Smarti 7 !! kto zechce pomóc ??

Szalony Kot pisze:
Marzenia11 pisze:Generalnie rozmyślam o tym od telefonu w poniedziałek. Zadzwoniła pani chcąca adoptować Buranię. Domek w centrum, niewychodzący, pani wprawdzie nie ma zabezpieczonych okien, ale trochę z nią rozmawiałam i jest w trakcie myślenia o tym, aby na wiosnę załozyć siatkę przynajmniej w jednym. Najbardziej ujęło mnie to, ze mieli 5 lat kota, którego przygarneli jako 16letnią kicię i umarła po prostu ze starości. generalnie ok, ale... panstwo trochę palą papierosy :roll: i dopiero wtedy uświadomiłam sobie, ze do tej pory wszystkie wizyty pa, niezaleznie czy zakończone adopcją, czy tez nie, były w domach osób niepalących.

O ten ten ten domek ;)
No chyba, że już też masz jakieś plany adopcyjne wobec niego, zapewne tak jest :mrgreen:

przecież napisałam że są zainteresowani Buranią :mrgreen:
Jak nie to u mnie priorytetem są inne tymczasy smarti, a dopiero potem inne koty. a tak w ogóle to kogo masz na myśli? Znam? :wink:

Marzenia11

Post » Sob lis 12, 2011 19:52 Re: DT Smarti 7 !! kto zechce pomóc ??

Cuda, cuda...! :D :D :D :love: :love: :love:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Marzenia11

Post » Sob lis 12, 2011 20:02 Re: DT Smarti 7 !! kto zechce pomóc ??

Zdjęcia autorstwa Duriana :ok: :ok: 8)

Marzeniu :1luvu:

Przecież ja mam dwie Buranie :kotek: :kotek: :!:

Pinia gotowiutka a trudno powiedzieć która piękniejsza :1luvu:

Kto z tych państwa więcej przebywa w domu?
Pinia miała długo problem z oczkami-może by ją temu niepalącemu panu? obie to miziaki ale Buba największy miziak-parka to też miziakimaga..

ale,ale...a może jak pan pracuje i samotny i go długo nie ma to od razu mu :arrow: Zuzę i....Simbę aby koty się nie mudziły jak pan w pracy...jak pan nie miała nigdy kota,jak mlody i chłonny to zrozumie że dwa koty chowają się lepiej :roll: :kotek: :kotek: :ok: ..jakbyś tak pana zbombardowała tymi pieknymi fotami...to takie "kociaki" mocno już podrośnięte-raczej młode byczki-nie bedzie pan miał z nimi kłopotu :D
..bo kurcze tyle kotów w kolejce czeka do mnie...Gdańsk,Wrocek,Paluszki,Marzeniowe...pora na zmianę warty w tym DT :ok: :ok:

smarti

Post » Sob lis 12, 2011 20:06 Re: DT Smarti 7 !! kto zechce pomóc ??

W sumie fakt, zaraz poproszę pana o maila - albo w środę , jak zadzwoni - i prześlę mu foty parki. Ale nie mam ładnych zdjęć Pinii, a ona jednak ciut inna, w sensie szczuplejsza i smuklejsza jest nieco i ma jednak inny wyraz pysia. Prawda? tak mi się wydaje. :roll:
No właśnie po to jest m.in. wizyta pa aby pogadac i cos ewentualnie ugadać :D :ok: :ok: :ok:

zaraz wstawię resztę zdjęć bo mi Everest z imageshacka skasował... :evil:

a marzeniowa to ewentualnie jedna czeka, więc tłoku nie robi... :wink:

Marzenia11

[poprzednia][następna]