Jutro nie będzie mnie na forum dlatego dziś życzę kociastym i ich rodzinom (tym ludzkim również ) wszystkiego co najlepsze, pełnych miseczek, ciepłych rąk do głaskania, zdrówka oczywiście i miłości ponad wszystko
zapomniałabym dodac, ze od Groszka, Michasia , Biesa, Borysa, Toli, Feli, Niny i Mrówki i od siebie z serca całego
Asiu, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Ciebie i Rodzinki, tej dwu- i czteronożnej. Niech ten rok będzie szczęśliwy pod każdym względem od początku do samego końca
, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
Super sa te obrazki Witam noworocznie wszystkich Grochu u rodziców i szczęśliwy i najedzony i rządzi
W sylwestra ponoć dał czadu jak biegał z parapetu na parapet aby nie przegapić żadnego ze sztucznych ogni. Moja mama obawiała się, że on będzie się niepokoił jak ludzie zaczną strzelać. Gdzie tam. Gapił się a jak przestali strzelać to pędził do innego okna aby sprawdzić czy tu już zabawę uruchomili. Dziwak kochany
bulba pisze:Oj, to Grosiek kochany Asiu, rozumiem, że mogę już odczepić Grosiowy banerek?
wiesz chcialabym zeby tak można było zrobić ale dopóki facecik nie dopuszczony do stada , to boję się podjąc oficjalnej decyzji. Na razie cały czas szukam domku. Więc gdyby Ktoś był zainteresowany burym dziwakiem z psychiką psa i 4 letniego dziecka ale bardzo inteligentnego i z FeLv plus na 3 letnim karku, to proszę do mnie. Mam takiego