Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
key_west pisze:Bardzo proszę o pw, na jakie konto przelać pieniądze na leczenie koteczki
Tajemniczy Wujek Z. pisze:Pani Wiesia nazywa go Balbina, to ponoć kotka. Gdy łapaliśmy, to wyglądała ok. Może zamiast podawać im tabletki, warto by podać im jakiś długo działający antybiotyk w zastrzyku?
meggi 2 pisze:key_west pisze:Bardzo proszę o pw, na jakie konto przelać pieniądze na leczenie koteczki
Kasiu dziękuje , poszło pw.
edit;
mam wieści z lecznicy kotka leży pod kroplówką i niestety ma oczko usunięte
było tam już wszystko zakażone i bardzo cierpiała.
Trzymam kciukiTajemniczy Wujek Z. pisze:Byłem dziś w lecznicy. Kicia przeszła operację bez żadnych problemów. Była już wybudzona, choć jeszcze trochę otumaniona. Usunięta została cała gałka oczna, niestety ilość narośniętego "dzikiego mięsa" uniemożliwiło jej uratowanie. Obecnie w ranie zaszyty jest sączek, który pozwala odprowadzać gromadzącą się ropę. Za kilka dni zostanie wyjęty. Kicia powinna zostać w szpitaliku jeszcze ok 10 dni lub nawet dłużej. Jest kontaktowa, wczoraj miała apetyt, nie panikuje przy ludziach, choć jest lekko zestresowana, co chyba nie jest dziwne. Tutaj krótki filmik z Kicią:
http://www.youtube.com/watch?v=Ii2zgNoaxIs
Kicia została dziś zaopatrzona w saszetki RC Convalescence (mięsny, 12x100g), puszki Sheby (5x100g), suchą karmę bezzbożową Acana (2x400g) - mam nadzieję, że będzie chciała ją jeść. Zostawiłem też 5kg żwirku. W drodze są trzy kartony convalescence'a.
Tajemniczy Wujek Z. pisze:Byłem dziś w lecznicy. Kicia przeszła operację bez żadnych problemów. Była już wybudzona, choć jeszcze trochę otumaniona. Usunięta została cała gałka oczna, niestety ilość narośniętego "dzikiego mięsa" uniemożliwiło jej uratowanie. Obecnie w ranie zaszyty jest sączek, który pozwala odprowadzać gromadzącą się ropę. Za kilka dni zostanie wyjęty. Kicia powinna zostać w szpitaliku jeszcze ok 10 dni lub nawet dłużej. Jest kontaktowa, wczoraj miała apetyt, nie panikuje przy ludziach, choć jest lekko zestresowana, co chyba nie jest dziwne. Tutaj krótki filmik z Kicią:
http://www.youtube.com/watch?v=Ii2zgNoaxIs
Kicia została dziś zaopatrzona w saszetki RC Convalescence (mięsny, 12x100g), puszki Sheby (5x100g), suchą karmę bezzbożową Acana (2x400g) - mam nadzieję, że będzie chciała ją jeść. Zostawiłem też 5kg żwirku. W drodze są trzy kartony convalescence'a.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], puszatek, Tundra, welon i 529 gości