Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 20, 2011 11:23 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS - Szukamy transportu WRO - WAWA

turkawka pisze:Maluszek przestał się pojawiać już na następny dzień. Niestety prawdopodobne jest najgorsze. Niestety do tego sąsiedzi zaczęli koty truć. W tej chwili zostały 4 kociaki: jeden bury trochę starszy, podrzucony, leczony w tej chwili w klatce, bo miał straszne zapalenie gardła, dwa czarne - jeden sykający, drugi oswojony i jeden rudy - tez trochę sykający.

:-( :-( nie udało się pomóc temu malcowi :-( :-(
kto może pomóc tym kociakom aby nie zostały otrute :-( ktoś zgłosił na policję kwestię trucia kociaków?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Sob sie 20, 2011 12:50 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS - Szukamy transportu WRO - WAWA

:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Nie sie 21, 2011 7:17 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS - Szukamy transportu WRO - WAWA

Biedne kiciusie :(

Do mnie w końcu dziś przyjeżdza Melka zobaczymy się późno wieczorem a do domu dojedziemy po północy ale warto :ok: już się nie mogę doczekać i czekam na info, że kicia już spakowana jedzie :D

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Nie sie 21, 2011 23:08 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS - Szukamy transportu WRO - WAWA

mam pytanio-prośbę: zahaczyłyśmy z koleżanką z ogłoszenia faceta, który chciałby jak najtaniej wykastrować 2 kotki (rodzące), córki przygarniętej przez niego w zeszłym roku bezdomnej kotki (już wykastrowanej). Jest w stanie dojechać w okolice Kiełczowa i Wrocławia. Będę wdzięczna za wszelkie info :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon sie 22, 2011 6:28 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Mela już u Moniki. Czekamy na relację!
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon sie 22, 2011 17:14 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Mela a teraz Sasza jest już u mnie. Strasznie zestresowała sie podróżą ale nie ma co się dziwić, ponieważ przejechała pół Polski. Nockę przespała w łazience w transporterku, po przyjeździe dopadła do kuwety i dłuuuugo się załatwiała, biedna trzymała całą podróż.
Rano miała spotkanie z moją Cleo i pókico miłości nie ma ale jest dobrze.
Poźniej poznała swoje psie towarzystwo i z nimi było tragicznie, warki, fuczenie, syki ( moje psy nie atakują kotów )
Teraz chodzi po mieszkaniu już coraz pewniej i widać, że czuje się dobrze i stres już chyba minął całkiem. Psy są jeszcze dla niej dziwnymi stforami ale jest coraz lepiej.

Sasza jest cudowna, dziękuję za nią :1luvu:

monia3a

Post » Pon sie 22, 2011 22:58 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS - Szukamy transportu WRO - WAWA

XAgaX pisze:mam pytanio-prośbę: zahaczyłyśmy z koleżanką z ogłoszenia faceta, który chciałby jak najtaniej wykastrować 2 kotki (rodzące), córki przygarniętej przez niego w zeszłym roku bezdomnej kotki (już wykastrowanej). Jest w stanie dojechać w okolice Kiełczowa i Wrocławia. Będę wdzięczna za wszelkie info :D

heyka
ja wszystko swoje i fundacyjne ciacham w Mirkowie u dr Biołego. Fakt ze nigdy na ceny kocie nie patrzylam (jak się ma jednego małego kotka to aż tak się uwagi na to nie zwraca- co innego pies 40kg :P)ale psy mi sterylizował wyjątkowo tanio. no i weta jako takiego super polecam.

Dieselka

Od: Sob sty 30, 2010 12:56

Post » Wto sie 23, 2011 8:17 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS - Szukamy transportu WRO - WAWA

Dieselka pisze:
XAgaX pisze:mam pytanio-prośbę: zahaczyłyśmy z koleżanką z ogłoszenia faceta, który chciałby jak najtaniej wykastrować 2 kotki (rodzące), córki przygarniętej przez niego w zeszłym roku bezdomnej kotki (już wykastrowanej). Jest w stanie dojechać w okolice Kiełczowa i Wrocławia. Będę wdzięczna za wszelkie info :D

heyka
ja wszystko swoje i fundacyjne ciacham w Mirkowie u dr Biołego. Fakt ze nigdy na ceny kocie nie patrzylam (jak się ma jednego małego kotka to aż tak się uwagi na to nie zwraca- co innego pies 40kg :P)ale psy mi sterylizował wyjątkowo tanio. no i weta jako takiego super polecam.

dzięki, zachowam sobie tę informację :) panu Jackowi już lecznicę poleciła turkawka, ale każda informacja jest cenna :D

edit: znacie ten telefon? ogłaszają też sporo kastratów, ale to ogłoszenie mi się baaaaardzo nie podoba :(

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z307834543

KOTECZKI - 12-TYGODNIOWE
SZUKAJĄ DOMU !!!!
KOTECZKI – rudy i 2 biało - rude .
Trzy kocurki. Grzeczne, przyjazne, lubią się bawić.
Korzystają z kuwety. Odrobaczone. Po mamie srebrnej, długowłosej.
Szukają przytulnych domów i kochających opiekunów.

Info: tel.: 502 37-77-38
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto sie 23, 2011 22:17 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

monia3a pisze:Mela a teraz Sasza jest już u mnie.

A jej ksiazeczka zdrowia(+jedzenie) jest w Warszawie :wink: Wysłać czy jak?

Alispo

Od: Czw cze 17, 2004 23:14

Post » Śro sie 24, 2011 6:48 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Jedzenie to nie koniecznie pewnie się przyda dla jakiegoś kociastego ale książeczkę jakbyś mogła to bardzo proszę. Zapomniałam na śmierć z wrażenia o paczuszce :lol:

monia3a

Post » Śro sie 24, 2011 6:50 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

A jak dziewczyna dzisiaj? :)
Acha, ona była 3 razy odrobaczana, więc nie ma co jej męczyć teraz. Za jakieś 5 dni jak jej minie stres mozna zaszczepić
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Śro sie 24, 2011 20:52 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Saszka jest KOCHANA !!!
Już zapoznała się z psami, czasem jak podejdą do niej z zaskoczenia to fuknie. Apetyt ma nieziemski, śpi z nami w łóżku, gryzie za nogi mego męża ( identycznie jak Sonia :D ) rozrabia całymi dniami.
Zdjęcia u nas na wątku za chwilkę :)

monia3a

Post » Śro sie 24, 2011 22:13 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

monia - tam w siateczce też była umowa adopcyjna :D
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Śro sie 24, 2011 22:19 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

wyślemy

Alispo

Od: Czw cze 17, 2004 23:14

Post » Czw sie 25, 2011 6:27 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Alispo pisze:wyślemy

Dziękujemy! :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

[poprzednia][następna]