_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Dzwoniłam dzisiaj do lekarza, Czaruś czuje sie dobrze, nie było żadnych niespodzianek Organy funkcjonuja prawidłowo. Jak dzwoniłam to jeszcze badan mu nie zrobili. Wyprosiłam aby został w szpitaliku na UP do poniedziałku. W tym czasie zrobią mu jeszcze kastrację i usunał chore zabki póki ma wenflon założony, bo w innej lecznicy to byłoby ryzykowne robić te zabiegi. W poniedziałek odbieram go po 14 i jedziemy do lecznicy do dr. Marszałek. Silny jest chlopak, bałam sie ze bedą komplikacje, ale narazie jest wszystko dobrze. Juz tesknimy za nim
Ja w imieniu Czarusia prosze o pomoc finansową lub bazarkową dla Broszki. Jak wiecie Broszka ma niewydolne serducho, płuca i watrobę po takiej samej operacji jak Czaruś. Komplikacji duzo i nie koniec leczenia a dług wcale nie maleje. W dodatku razem się spotkały koło siebie na tym samym stole w lecznicy Więc jak ktoś solidarnie mogłby pomóc to bedziemy podwójnie wdzięczni. Jak widzicie wydatki przy tym sa ogromne i przerosły by niejedna osobę. Mnie samej nogi sie ugięły jak usłyszałm ile to bedzie kosztowało leczenie Czarka. Ale dzieki Wam stało sie to mozliwe Kciuki wielkie trzymamy za zdrowie Broszki
Ostatnio edytowano Czw maja 12, 2011 11:03 przez natasza25, łącznie edytowano 1 raz