A Twój forumowy nick powinien brzmieć : "expert od kocich noworodków" Troche przydługi, ale w pełni oddaje Twoje serce i zaangażowanie w ratowanie maluszków. One maja takie słodkie noski z poprzeczną zmarszczką i rózowe ryjki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
paciaz1993 pisze:Dla dwóch domki są zarezerwowane na dzień dzisiejszy, nie wiem co z resztą, jednego może zostawię, ale na więcej rodzice się nie zgodzą, zwłaszcza, że kicia przyszła do nas "nieproszona" ale i tak jest wyjątkowa, właściwie to od piątku taka jest, bo wcześniej była wyrodną matką
Na początku jakoś bardziej lubiłam czarnulka, może dlatego, że on tylko jest wyjątkowy jednokolorowy![]()
Teraz kocham je wszystkie tak samo, cały czas mam któregoś na rękach, całuję je i przytulam.![]()
Zakochałam się w tych maleństwach
kotx2 pisze:paciaz1993 pisze:Dla dwóch domki są zarezerwowane na dzień dzisiejszy, nie wiem co z resztą, jednego może zostawię, ale na więcej rodzice się nie zgodzą, zwłaszcza, że kicia przyszła do nas "nieproszona" ale i tak jest wyjątkowa, właściwie to od piątku taka jest, bo wcześniej była wyrodną matką
Na początku jakoś bardziej lubiłam czarnulka, może dlatego, że on tylko jest wyjątkowy jednokolorowy![]()
Teraz kocham je wszystkie tak samo, cały czas mam któregoś na rękach, całuję je i przytulam.![]()
Zakochałam się w tych maleństwach
my też![]()
AniaU pisze:przeczytałam cały wątek - w pracy
paciaz1993 chylę czołaJesteś wielka!
przysiądę tu u Ciebie i będę trzmała kciuki za Twoje koteczki
rysiowaasia pisze:My chcemy zdjęcia!
My chcemy zdjęcia!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 89 gości