Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
-Anula- pisze:
ID: 0111/11
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ] [ samica ]
Maść: bury pręgowany
-----
ID: 0112/11
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ]
Maść: biało rudy
-----
ID: 0113/11
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ] [ samiec ]
Maść: rudy pręgowany
-----
ID: 0114/11
Maść: czarno biały
4 kociaki z ulicy Synów Pułku.![]()
![]()
![]()
jopop pisze:WAŻNE! Ktoś w ostatnim czasie w rozmowie ze mną poruszył temat stajni czy też gosodarstwa w którym być może można by ulokować jakieś posterylizowane koty. Uprasza się o ujawnienie, bo mnie skleroza jak widać kopnęła. Mamy kłopot z kilkoma dziczkami, których nie chcą na ich dawnym terenie...
Szalony Kot pisze:Dziewczyny, może o centrumowych piszmy na ich wątku, bo tak to skakanie to chaos![]()
A ja mam pytanie. Mariusz powiedział, że kiedyś odwoził kogoś z JoKota w okolice Powstańców Śląskich, a na Paluchu mamy taki problem-Anula- pisze:
ID: 0111/11
Maść: bury pręgowany
-----
ID: 0112/11
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ]
Maść: biało rudy
-----
ID: 0113/11
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ] [ samiec ]
Maść: rudy pręgowany
-----
ID: 0114/11
Maść: czarno biały
4 kociaki z ulicy Synów Pułku.![]()
![]()
![]()
Znacie kogoś z tej okolicy, nie wiecie, kto jest stamtąd? To okolice Powstańców Śląskich/ Połczyńskiej i zastanawiamy się, czy może karmicielce nie zgarnęli kotów... Bo to z interwencji Straży Miejskiej, czasem jak idiota zgłosi, to przywożą bez sensu na Paluch
malgosiab pisze:GRATULACJE, na Wileńskiej, na jednym podwórku złapało się osiem sztuk
mpogorzelski pisze:jopop pisze:WAŻNE! Ktoś w ostatnim czasie w rozmowie ze mną poruszył temat stajni czy też gosodarstwa w którym być może można by ulokować jakieś posterylizowane koty. Uprasza się o ujawnienie, bo mnie skleroza jak widać kopnęła. Mamy kłopot z kilkoma dziczkami, których nie chcą na ich dawnym terenie...
AnielkaG
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, CatnipAnia, Google Adsense [Bot], puszatek, squid i 385 gości