Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Trinity36 pisze:A ja się zaczynam niepokoić. Nie jestem panikara, ale Patyczek się na nogach słania, wymiotuje (nie dużo co prawda, ale już 3 x) i cały czas taki zimny.. Nie może sobie miejsca znaleźć, co poleży chwilę to gdzieś go ciągnie, albo do kuwety i tam nic nie zrobił, albo do miseczki - troszeczkę wody się napił, zjadł ze 3 kawałeczki z saszetki, potem właśnie to zwymiotował i dalej śnięty
Żaden z moich kotów tak nie przechodził sterylki.. wszystkie po 4-5 godzinach były jak "nowe", a Patyś inaczej. Wetka mówiła, ze może wymiotować, ze może być zakręcony, ale tyle godzin?
Trinity36 pisze:Kładę się do łózka z Patysiem. Mam nadzieję, ze oboje prześpimy noc i rano wszystko będzie dobrze i przywita mnie wesoły jak zwykle koteczek. Trzymajcieprzez sen.
Trinity36 pisze:Kładę się do łózka z Patysiem. Mam nadzieję, ze oboje prześpimy noc i rano wszystko będzie dobrze i przywita mnie wesoły jak zwykle koteczek. Trzymajcieprzez sen.
AniHili pisze:Ząb (zęby) mnie boliCzyli muszę wyszukać dobrego dentystę niekoniecznie na drugim końcu miasta..yhh...
Chwilowo ku pocieszeniu zapodałam sobie czerwoną farbę na włosy
villemo5 pisze:Czarownice!! Mam do Was wielką prośbe o dobre czary! Mocne, dobre czary!
Jutro o 5. rano moja ukochana kuzynka wyrusza w długą drogę. Zabiera swoje futra i jedzie do swojego nowego domu. Zaczyna nowe życie.
Chciałam Was prosic o czary za szczęśliwą podróż dla niej i jej kotów. Niech to będzie dla niej początek czegoś pieknego!
Etiopia pisze:Hej Czarowne
Trzymajcie jutro kciuki od 16 zawożę Tequilę na operacje ....
charm pisze:I trzymamy kciuki za Sol - powodzenia na rozmowie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 70 gości