[']MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 21, 2011 17:46 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Bo rozumiem, że z wylizywaniem miseczki nie ma kłopotu. Czyli języczek jest OK :mrgreen: :D .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon lut 21, 2011 19:58 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Nie, jęzorek na medal! Moją buźkę potrafi wylizać, może liczy na rewanż, a ja głupia się nie kapnęłam! :oops:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto lut 22, 2011 14:27 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Moha pisze:Nie, jęzorek na medal! Moją buźkę potrafi wylizać, może liczy na rewanż, a ja głupia się nie kapnęłam! :oops:

:ryk: :ryk: :ryk:
Popłakałam się ze śmiechu...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto lut 22, 2011 16:30 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Moha pisze:Nie, jęzorek na medal! Moją buźkę potrafi wylizać, może liczy na rewanż, a ja głupia się nie kapnęłam! :oops:

to do dzieła maj dir :ok: :lol:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto lut 22, 2011 16:35 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Trochę mnie zniechęcają grzybki, ochoczo owocujące na Mańkowym grzbiecie, ale po łebku zawsze tak go wycałuję że chyba można to zaliczyć... :roll:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Wto lut 22, 2011 16:38 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Moha, seteczka najpierw to i grzybek podejdzie :ryk:

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Wto lut 22, 2011 16:40 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

To wezmę jeszcze kiełbaskę, sie przy okazji z Mańkiem podzielę, chociaż on preferuje mielone krowy :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon lut 28, 2011 10:16 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Co tam u Maniuli? Hodowla opanowana?

emkamara

Post » Pon lut 28, 2011 12:32 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Pomalutku do przodu :mrgreen: Nowych placków na razie nie przybywa a obecne chyba się goją. Kuracja trwa, tuczenie również, a muszę dodać że Maniuś darmo chleba (a raczej mięsa) nie je: mój TŻ zabrał się za mini remont łazienki i zgadnijcie kto mu z zaciekawieniem pomaga?... W ogóle z Mańka kino jest: łazienkę zaanektował na własność i chociaż chętnie spaceruje po innych częściach naszej jakże wielkiej chałupy, to zawsze wraca "do siebie". I niech tylko go ktoś nie wpuści!!! Na własność też zabrał kontener! Bardzo lubi tam spać, inne miejsca nie wchodzą w grę. Gdybyście słyszały, jak darł mordę, kiedy rozłożyłam kontenerek do mycia! :mrgreen: Oczywiście lubi też się zdrzemnąć na ludzkich kolanach, ale pośpi trochę, nagle wstaje, zaczyna bić ogonem, robi złą minę i maszeruje do kontenera a w oczach ma wypisane:" a teraz spadaj, mała, tylko nie zapomnij światła zgasić!"
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon lut 28, 2011 14:00 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Chyba trzeba się cieszyć, że niewykastrowany nie próbuje objąć w posiadanie pozostałych pomieszczeń :D

emkamara

Post » Pon lut 28, 2011 14:08 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

No a jak, Maniek jest krolem lazienki ! :)
Super, ze taki towrzystki z niego koleś i do remontow chętny... ideał :)
gdyby jeszcze tylko sie zaprzyjaźnił z 'mydłem'...

ef25

Od: Śro gru 22, 2010 11:04

Post » Pon lut 28, 2011 14:11 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

emkamara pisze:Chyba trzeba się cieszyć, że niewykastrowany nie próbuje objąć w posiadanie pozostałych pomieszczeń :D

No nie, aż tak dobrze to nie ma :twisted: Maniuś, jeśli się go spuści z oczu to bardzo chętnie zostawia swoje wizytówki, dlatego spacerki są ograniczane do czasu odjajczenia. A to odroczone do czasu zakończenia grzybobrania. A całkowite wyleczenie ??? Całe szczęście, że kocur głównie śpi, i to z własnej woli - w łazience :P Boję się tylko, czy w związku z nadchodzącą wiosną w Maniusiu nie obudzi się jakiś koci Amor, bo to mogłoby być trudne do zniesienia...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon lut 28, 2011 14:13 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

ef25 pisze:No a jak, Maniek jest krolem lazienki ! :)
Super, ze taki towrzystki z niego koleś i do remontow chętny... ideał :)
gdyby jeszcze tylko sie zaprzyjaźnił z 'mydłem'...

Niestety, mydła dalej nienawidzi... Szczęście, że w miarę polubił czesanie, tzn bardzo lubi drapanie szczotką po łebku, polikach czy gorsie, ale nie daj Boże dotknąć bezcennego ogona, wyperfumowanego starannie aromatem z jajeczek!
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon lut 28, 2011 20:53 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Moha pisze:
emkamara pisze:Chyba trzeba się cieszyć, że niewykastrowany nie próbuje objąć w posiadanie pozostałych pomieszczeń :D

No nie, aż tak dobrze to nie ma :twisted: Maniuś, jeśli się go spuści z oczu to bardzo chętnie zostawia swoje wizytówki, dlatego spacerki są ograniczane do czasu odjajczenia. A to odroczone do czasu zakończenia grzybobrania. A całkowite wyleczenie ??? Całe szczęście, że kocur głównie śpi, i to z własnej woli - w łazience :P Boję się tylko, czy w związku z nadchodzącą wiosną w Maniusiu nie obudzi się jakiś koci Amor, bo to mogłoby być trudne do zniesienia...

No to trzeba pożegnać grzybka i ciachać jajka... 8)

Marcelibu

Post » Pon lut 28, 2011 22:15 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

To moje największe, najskrytsze marzenie... No i żeby Maniuś zaczął się myć, ale nie wiem czy nie za dużo wymagam :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

[poprzednia][następna]