Chciał mnie uśpić-jest DS u mamy Mamrocikowej

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 25, 2011 22:59 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Julciu jesteś taka dzielna i Twoja Opiekunka ma wielkie wielkie serce :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

k.lecznar

Od: Nie lut 20, 2011 19:36

Post » Nie lut 27, 2011 20:22 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

jest zle. dowiedzialam sie ze Sylwia dt julci nie zawiozla je do weta w zeszlym tygodniu bo nie mogla wyjesc wczesnie z pracy.jej zawód nie pozwala na to by móc wychodzic odpowiednio wczesnie by móc wozic julcie do weta.nie wiedzialalm wczesniej otym gdyz bylam pochłanieta swoimi problemami w domu.
rozmawialam z sylwią,bedziemy kombinowac by dotarla do wtea w tym tygodniu,ale co potem....
Julcia nie moze wrócic do Sylwi gdyz ta nie jest w stanie dac jej odpowiedniej opieki,
jesli uda nam sie ją dowiesc do weta to zostanie tam do soboty 11 rano a co potem???? :( :(

jestem zalamana co z nią zrobic???

moniksz

Od: Pon mar 09, 2009 22:04

Post » Nie lut 27, 2011 20:30 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

Może by odświeżyć wydarzenie na FB? Zmienić tytuł, napisać, że sytuacja jest dramatyczna...
Niestety więcej pomysłów nie mam.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie lut 27, 2011 20:51 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

Zmieniłam tytuł na Facebooku, Biamilko zmień i tytuł tego wątku! Plisss ;)
Moze znajdzie się ktoś kto miałby więcej czasu i chciałby pomoc Julci stanąć na nogi ...
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie lut 27, 2011 21:40 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Tak, za parę dni znowu stanę się Bezimienną samotną istotą. Nikomu nie potrzebną, zawadzającą...
Wiem moja choroba przekreśla me szanse na Dom...tak cicho łudziłam się, że będzie inaczej...jednak życie postanowiło być dla mnie twarde i jeszcze raz da mi kopniaka. Ile jeszcze tych kopniaków zniosę? niezbyt wiele, bo nie mam już sił. Tak jem, tak nie kicham jak kichałam, tak staram się, ale jestem chora, mam złe wyniki. Powinnam mieć powtórzone kroplówki, ale nie byłam w zeszłym tygodniu u weta wcale, bo czasu mój opiekun nie miał....boję się...że ...nadzieja na cokolwiek dobrego w moim życiu opuszcza mnie, odpływa gdzieś między lękiem a lękiem, że przemijam tak mimo....że to koniec, że od początku mam zapisane gdzieś w gwiazdach "niechciana"....
"Zmierzch wszedł cicho przez sień-
Twój profil jak cień
rozpłynął się w mroku.
Zmierzch, więc - chyba już czas -
Twój uśmiech zgasł
i smutno jest wokół...
Na zmierzch otworzę cichutko drzwi
i nie zobaczysz jak ciężko mi...."
i jak się mam podpisać? Wasza Julcia? czy Niczyja-Bezimienna?
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Nie lut 27, 2011 21:59 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Bez domu i systematycznego leczenia ona nie ma szans - domku, znajdź się!!!!!!!

Bazyliszkowa

Post » Nie lut 27, 2011 22:22 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Może podrukować ulotki i porozwieszać po mieście, pozanosić do weterynarzy, sklepów zoologicznych, może ktoś się znajdzie kto nie koniecznie korzysta z internetu?

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

Post » Nie lut 27, 2011 23:23 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

biamila pisze:Tak, za parę dni znowu stanę się Bezimienną samotną istotą. Nikomu nie potrzebną, zawadzającą...
Wiem moja choroba przekreśla me szanse na Dom...tak cicho łudziłam się, że będzie inaczej...jednak życie postanowiło być dla mnie twarde i jeszcze raz da mi kopniaka. Ile jeszcze tych kopniaków zniosę? niezbyt wiele, bo nie mam już sił. Tak jem, tak nie kicham jak kichałam, tak staram się, ale jestem chora, mam złe wyniki. Powinnam mieć powtórzone kroplówki, ale nie byłam w zeszłym tygodniu u weta wcale, bo czasu mój opiekun nie miał....boję się...że ...nadzieja na cokolwiek dobrego w moim życiu opuszcza mnie, odpływa gdzieś między lękiem a lękiem, że przemijam tak mimo....że to koniec, że od początku mam zapisane gdzieś w gwiazdach "niechciana"....
Twój profil jak cień
rozpłynął się w mroku.
Twój uśmiech zgasł
i smutno jest wokół...

Strasznie to smutne :(
Niech ktoś da Julci domek i szansę na życie
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon lut 28, 2011 7:55 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Julcia potrzebuje DT na cito!!!!!!!!

Bazyliszkowa

Post » Pon lut 28, 2011 7:55 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Annaa pisze:
biamila pisze:Tak, za parę dni znowu stanę się Bezimienną samotną istotą. Nikomu nie potrzebną, zawadzającą...
Twój profil jak cień
rozpłynął się w mroku.
Twój uśmiech zgasł
i smutno jest wokół...

Strasznie to smutne :(
Niech ktoś da Julci domek i szansę na życie

:!: :!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lut 28, 2011 9:49 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Jaka ta Julcia biedna, smutne to wszystko...niestety jestem bezradna :oops:

elik246

Od: Śro gru 29, 2010 18:07

Post » Pon lut 28, 2011 9:56 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

A ona nie miała tutaj zaklepanego domku :?

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lut 28, 2011 10:02 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Domku, znajdź się! :(

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lut 28, 2011 10:07 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Julcia miała dt ale dt nie jest w stanie jej leczyć z powodu braku czasu.W związku z tym Julka nie ma teraz nic. Co prawda ma trafić teraz do weta na kroplówki. Powiedziałam jednak Monice aby teraz powtórzyli Julce wyniki krwi aby było wiadomo jaki jest stan aktualny, bo zalecane kroplówki w tamtym tygodniu nie zostały podane.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon lut 28, 2011 10:08 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Cholera, dlaczego mieszkania nie są z gumy? :(

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]