Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:AleksH pisze:Witam, śledze uważnie wątek oczywiście trzymając kciuki![]()
![]()
sama jestem urzędnikiem i te 30 dni jest liczone razem z sobotami i niedzielami, jeśli sprawa jest naprawdę pogmatwana urzędnik może przedłużyć jej załatwienie, ale zawsze musi o tym poinformować pisemnie każdą ze stron, pozdrawiam
Przepraszam bardzo! Nie chciałam mieszać, wręcz przeciwnie. W jednym z urzędów, w którym miałam sprawę, dostałam taką informację, ale widać są urzędy, w których można coś załatwić.
karolina w-n pisze:marija, a te dwie kotki Rudzia i Murzynka były najpierw, z tego co wywnioskowałam z Twoich postów tez u p.M i udało Cie się je odebrać w jakiś majowy weekend, jak to zrobiłaś?
annskr pisze:karolina w-n pisze:marija, a te dwie kotki Rudzia i Murzynka były najpierw, z tego co wywnioskowałam z Twoich postów tez u p.M i udało Cie się je odebrać w jakiś majowy weekend, jak to zrobiłaś?
To bylo zaraz po śmierci ich 100letnie opiekunki, poza tym obie kotki - też mocno wiekowe - były w złym stanie, chore, chude, co widać było golym okiem. Pewnie dlatego się udalo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek, Wojtek i 42 gości