A ciocia Zołzik przyjedzie niedługo pomiziać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ciekawa.swiata pisze:jestem jestem.
Kicia już po operacji
Po zrobieniu dokładnego RTG okazało się, że zniszczenia są większe niż początkowo myśleliśmy:
- odłamana głowa kości udowej w lewej nodze
- złamana kość piszczelowa w prawej nodze i bardzo wygięta kość strzałkowa (ale nie złamana)
- złamana kość łonowa i kulszowa (miednica)
- bieda szyby w uszach![]()
ale ale, poskładali nam dzieciaka, wyciągnęli odłamaną głowę kości udowej, złożyli złamany piszczel (nie śrubowali bo kicia jest młoda a uraz stosunkowo świeży, więc liczymy, że się zrośnie... trzymajcie kciuki żeby prosto) i zapakowali go w gips... kicia ma mega majtasy z jednym papuciem
Poza tym jest dzielna (chociaż waleczna) i pomimo, że 6 razy zarzygała stół do RTG to wszystko jest w porządku.
Dostałyśmy tym razem (na wyraźną prośbę, ale zawsze) zapas zastrzyków przeciwbólowych, także maleńka nie będzie cierpiała.
Póki co już były pierwsze siuśki, maleństwo pije samo wodę i jest w dobrym nastroju.... tak jak pisała Zołzik, chce wywiercić dziure w ręku
[/quote]
_leśna_ pisze:To ja tylko chciałam rzec że jakaś - nie znana mi tri znalazła fajny dom. Więc już z Tri nie jest aktualne ale ona będzie sobie chciała dobrać do niej później szylke bo pokazałam jej zdjęcie jednego kota którego też tu dostałam i się zakochała :]
2 sprawa to czy ktoś z was wie czy na tym dvd są jakieś fajne informacje ?
Może ktoś z was miał to w swoich rękach i wie co na tym jest
http://oi51.tinypic.com/drcrp0.jpg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], sherab, Silverblue, Wojtek i 89 gości