Erin pisze:Iwona, a nie wiesz, czy można gdzieś śledzić przesyłki pocztowe?
Tak jak w przypadku przesyłek kurierskich.
Mozna - tu:
http://sledzenie.poczta-polska.pl/
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Iwona, a nie wiesz, czy można gdzieś śledzić przesyłki pocztowe?
Tak jak w przypadku przesyłek kurierskich.
smarti pisze:Marzenia11 pisze:smarti - zrobiłam przelew za wczorajsza wizytę Edisonka u weta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cudownie i dziękuję...ale przeciez to wchodzi w zakres "zwykłego leczenia"-czyli umówmy się że nast. miesiąc żarełka masz już w tej części "z głowy".
to nie był żaden zabieg ani badanie ani nie daj Bóg operacja a tylko zwykła wizyta a zwykłe wizyty to ja pokrywam u kiciów sama.przynajmniej tyle mogę
ciekawa.swiata pisze:Pozwolę sobie trochę pospamować
Słuchajcie, dzwoniła do mnie dziś Pani w sprawie Merlinka... jako że jego ogłoszenie nieaktualne zaproponowałam, że mogę poszukać dla niej kotka, który spełniałby wymagania, a są one następujące:
- dorosły wykastrowany (kocur lub kotka)
- miziasty, taki żeby chciał na kolanka
- musi akceptować inne koty bo Pani ma już w domu jedną kotkę i chce dla niej towarzysza lub towarzyszkę
- kicior będzie niewychodzący
wymagania co do maści są drugorzędne, ale preferowany biały, czarny lub srebrny pręgowany
macie jakieś propozycje?
na początek wstawiam Guliwera i Leosia do propozycji, ale nie wiem czy Pani będzie chciała aż tak dorosłego kotka dlatego im więcej propozycji, tym lepiej
Chatte pisze:Chciałam dzis wpaść do smarti z fantami, ale przyplatało mi sie takie coś:
może jutro pojedzie do domku... może... a jak nie? (puk, puk)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Gosiagosia, squid, uga i 180 gości