Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 18:09 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Weihawej co do maleńkiej kici jeśli nie zostanie u Ciebie,lub Twojej przyjaciółki,to wolałabym aby wróciła do mnie.
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 18:14 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Legnica pisze:Weihawej co do maleńkiej kici jeśli nie zostanie u Ciebie,lub Twojej przyjaciółki,to wolałabym aby wróciła do mnie.

Dobrze :)

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Czw gru 16, 2010 18:15 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Legnica pisze:Nie wiem tylko czy aby nie na próżno będziesz jechać do Krakowa.Cos Paluszek nie ma?
Ciesze sie ze Asmi tak bezstresowo przyjął Twoje koty.Może nie zauważy że nie jest w Legnicy tylko zwiedza swiat?

Ja jestem w kontakcie z Paluszek i już umówiona na jutro :ok:

Weihaiwej

Post » Czw gru 16, 2010 19:00 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Jestem, jestem!!! Bardzo się cieszę, że już kawałek drogi za Wami! I czekamy niecierpliwie! Legnica pewnie już tęskni... A weihaiwej, bałam się, ze nie oddasz małego, bo taki słodki, ale chyba ta tri Cię urzekła? Czekamy jutro!!! I zaraz zdamy relację... DZIĘKUJEMY!!!
Paluszek

Post » Czw gru 16, 2010 19:32 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

No i dobrze sie ułożyło,bo jak Asmi już TZ Weihawej buziaczki rozdawał,to nie wiadomo czy byłoby z kim jechać do Paluszek.A Asmi potrafi sie w łaski wkupic,oj potrafi.
A tak zawsze mają nową kocinkę która czas im zajmie :lol:
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 19:33 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Wiecie co?
Dzisiaj w ogóle mamy dobry dzień,aż dziwne ze aż tak dobry i łaskawy dla tymczasów.
Zaraz do nowego domku pojada jeszcze dwaj prosiaczkowi chłopcy.
Piękny,adopcyjny dzionek nam sie trafił :s4:
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 19:39 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Super :!: - oby tak dobrych dni było jak najwięcej Obrazek

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw gru 16, 2010 20:45 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Pomyślałam ze Saszce z pewnością spodoba sie pomysł przestawienia drapaka pod sam kaloryfer.Mógłby kostki wygrzewać w centrum ciepełka.
I jak to zwykle bywa,kiedy człowiek wie co dla kota dobre i co mu sie spodoba-króweczki poczuły sie usatysfakcjonowane.A Saszka nawet nie spojrzał.

Obrazek

:lol:
Ostatnio edytowano Pt gru 17, 2010 0:38 przez Legnica, łącznie edytowano 1 raz
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 20:47 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Niestety Kubusiowe spanko zupełnie sie połamało.W kołku jakis inteligentny inaczej producent wmontował plastik w miejscu mocowania sruby.
Złamamło sie pod cieżka doopka Kuby,szkoda

Obrazek

Gdyby ktos posiadał niepotrzebny kołek do drapaka,krótki ale szeroki,to my z Kubą chetnie przygarniemy.
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 21:21 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Czy ta piękna mała ma jakieś imię ?? Pojawiła się i zniknęła jak błyskawica.

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Czw gru 16, 2010 21:43 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

No i nie musze łamać sobie głowy nad imieniem,nawet serwis wet ominełam 8)
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 21:58 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Dom nie przyjechał po prosiaczki.
Szukam im własnego kącika nadal.
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 22:01 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Oj ... nie chwal dnia przed zachodem słońca :(

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt gru 17, 2010 0:01 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Oj... szkoda :(
Na pocieszenie mam tylko próbkę zdjęć:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Weihaiwej

[poprzednia][następna]