Nim będzie za późnoSchŁódź. Psysio- zły kot?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 04, 2011 13:36 Re: Nim będzie za późno II...sch. Łódź..LIKIER odchodzi!!:(

Marzenia ale Magellanowi szykuje się jakieś DT!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto sty 04, 2011 13:39 Re: Nim będzie za późno II...sch. Łódź..LIKIER odchodzi!!:(

smarti pisze:Marzenia ale Magellanowi szykuje się jakieś DT!

a no to super!!! Nie doczytałam...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sty 04, 2011 13:45 Re: Nim będzie za późno II...sch. Łódź..LIKIER odchodzi!!:(

ja teraz też nie mogę znależć ale wczoraj widziałam że ktoś oferuje :)
myślę jeszcze o tym kiciu viewtopic.php?f=1&t=120311&start=285 - Mrunio-ale nie wiem jak je upchnąć i skąd kasa na żarełko
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto sty 04, 2011 13:51 Re: Nim będzie za późno II...sch. Łódź..LIKIER odchodzi!!:(

Smarti, gdybyś mogła wziąć Mrunia to ja bym Cię :1luvu:
Ile miesięcznie kosztuje wyżywienie takiego Mrunia? Wiem tylko, ile suchego Royala je mój Cześ.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Wto sty 04, 2011 13:53 Re: Nim będzie za późno II...sch. Łódź..LIKIER odchodzi!!:(

Nooo, ja tez bym Cię.. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ale niestety nic nie mogę zadeklarować na Mrunia więc siedzę cicho mocno zaciskając kciuki.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
sama się głowię nad kaską dla Edisonka który jest u smarti
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sty 04, 2011 13:56 Re: Nim będzie za późno II...sch. Łódź..LIKIER odchodzi!!:(

gaota pisze:Smarti, gdybyś mogła wziąć Mrunia to ja bym Cię :1luvu:
Ile miesięcznie kosztuje wyżywienie takiego Mrunia? Wiem tylko, ile suchego Royala je mój Cześ.

Myślisz o Mruniu-tym burasku z Palucha w depresji?

Bo w sumie jakoś bym ich "upchnęła"-przez 10 dni,czyli dokąd Burania nie pójdzie(dziś ma sterylkę) byłby w pokoju bez okna ale za to z cieplutkim piecem gazowym na którym Ernest uwielbiał spać :) a potem to miałby już looksoos w pralni :D
a ja też daję Royala z suchego a z mokrego gurmety lub shiby i jak liczyłam to 1 kić mi wychodzi 112 zł/mies.( możemy się też umówić na gotową suchą karmę w proporcji dla 1 kicia( jeśli Ci łatwiej)-wtedy jeśli będzie lubił i mokre to suchym się podzieli z resztą a reszta się podzieli z nim suchym.
ale jeśli myślisz o zbiórce to łatwiej chyba zebrać kasę-ale mnie jest oczywiście wszystko jedno czy kasa czy żarełko-ważne żeby kić miał pełny brzunio.Myślę że na pocz i tak musiałby jeść conva ale na szczęście jeszcze mam saszetkę :)
myślałam żeby jeszcze zadzwonić do alareipan bo może coś się zmieniło,może kogoś dla niego znalazła..tak się łudzę...
Ostatnio edytowano Wto sty 04, 2011 14:05 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Wto sty 04, 2011 14:03 Re: Nim będzie za późno II...sch. Łódź..LIKIER odchodzi!!:(

Gdybyś mogła wziąć i Mrunia, to byłoby cudownie.
Skoro dla Likiera zadeklarowałam 30 zł w styczniu i lutym, dla Mrunia też wyskrobię po tyle samo.
Obrazek

gaota

Post » Wto sty 04, 2011 14:11 Re: Nim będzie za późno II...sch. Łódź..LIKIER odchodzi!!:(

to byłoby super!.
czyli muszą się znależć jeszcze 4 osoby ....

ja sama mam w tej chwili 8 tymczasków a tylko Promyś, Trisia, Edisonek i Buri tak naprawdę mają pełne finansowanie.
Chmurka niestety nie ma ,tzn miała przez niecałe 2 mies a jest u mnie już 4,
a 3 maluchy dostały jedzonko i mam nadzieję że jak zjedzą to dostaną nowe ale pewności nie mam a głupio mi zapytać..ale na razie jeszcze mają więc będę się martwić jak zjedzą :),więc ja się boję zapewnić że do nich dołoże bo nie wiem tak naprawdę czy dam radę,bo jednak muszę przewidzieć "zwykłe" leczenie tych kiciów jak i maluszków(w sensie odrobaczenia i szczepienia)
a wiem że dziewczyn z Palucha nawet nie mam co prosić bo one finansują chyba 8czy 10 kiciów po domkach t.
Ostatnio edytowano Wto sty 04, 2011 14:15 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Wto sty 04, 2011 14:15 Re: Nim będzie za późno II...sch. Łódź..LIKIER odchodzi!!:(

Może gdyby napisać apel na wątku Paluszków, to te cztery osoby by się znalazły :roll:
Obrazek

gaota

Post » Wto sty 04, 2011 14:28 Re: Nim będzie za późno II...sch. Łódź..LIKIER odchodzi!!:(

poproszę Marzenię-może popyta na wątku.

Czyli mam prośbę ruru,abyś się zorientowała ile jest deklarowanych wpłat na jedzenie dla Likierka. Jesli się uzbiera 110 zł to jestem gotowa go brać w każdej chwili.
O ewent.leczeniu już pisałam kilka postów wcześniej.

smarti

Post » Wto sty 04, 2011 14:40 Re: Nim będzie za późno II...sch. Łódź..LIKIER odchodzi!!:(

chociaż nawet w tytule wątku paluchowego jest że "dramatyczny dług do spłaty" więc jeśli na dług nie ma wpłat to wątpię aby na kotka były,ale próbować zawsze można.

smarti

Post » Wto sty 04, 2011 14:57 Re: Nim będzie za późno II...sch. Łódź..LIKIER odchodzi!!:(

smarti pisze:poproszę Marzenię-może popyta na wątku.

Czyli mam prośbę ruru,abyś się zorientowała ile jest deklarowanych wpłat na jedzenie dla Likierka. Jesli się uzbiera 110 zł to jestem gotowa go brać w każdej chwili.
O ewent.leczeniu już pisałam kilka postów wcześniej.

50 zł daje Lalka i Franek dla Likierka
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto sty 04, 2011 14:58 Re: Nim będzie za późno II...sch. Łódź..LIKIER odchodzi!!:(

Ja też przekażę parę grosików na Likierka :D

Taki jest pięknotek :kotek:

Poproszę numer konta i wysyłam 100 zł :ok:
ObrazekObrazekObrazek

ket

Od: Wto sty 17, 2006 10:26

Post » Wto sty 04, 2011 15:00 Re: Nim będzie za późno II...sch. Łódź..LIKIER odchodzi!!:(

o jejku ,dziewczyny :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Likierku-pędem do mnie :kotek: :piwa: :piwa: :piwa:

ruru,gdzie jesteś!!!

smarti

Post » Wto sty 04, 2011 15:02 Re: Nim będzie za późno II...sch. Łódź..LIKIER odchodzi!!:(

Nie wiem czemu ale jak widze różowy nos to mnie rozwala :ryk:

Mój Miś ma taki sam :kotek:

Czekam na numer konta i na zdjęcia Likierka w DT :D
ObrazekObrazekObrazek

ket

Od: Wto sty 17, 2006 10:26

[poprzednia][następna]