nie moge w to uwierzyc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:doczytalam, Boze, co za tragedia...![]()
![]()
![]()
![]()
cieple mysli wysylam dla kociaków i ich opiekunek![]()
![]()
![]()
![]()
naprawde kampania uswiadamiajaca jest bardzo potrzebna
-Anula- pisze:W zeszłym tygodniu rozmawiałam z funkcjonariuszem SM.
Ludzie przynoszą do siedziby SM całe rodziny kocie (matkę+dzieci).
Nie dają sobie przetłumaczyć, że w schronie koty czeka marny los...![]()
Dopóki media nie wezmą się za jakąś kampanię uświadamiającą - nic się nie zmieni.
Do schronisk będą trafiać koty, które nigdy nie powinny tam się znaleźć...![]()
Kciuki za maluszki.
Są cudne.
paulina777 pisze:Podobno płuca Marysia wyglądają bardzo źle, ale maluch ma wolę życia i wszyscy są dobrej myśli.
magbag pisze:paulina777 pisze:Podobno płuca Marysia wyglądają bardzo źle, ale maluch ma wolę życia i wszyscy są dobrej myśli.
A niechby spróbował nie mieć - to bym go obsztorcowała na całej linii. Cały czas trzymam mocno kciuki za cały Kociniec.
paulina777 pisze:postaram się dzisiaj albo jutro wstawić zdjęcie naszej nowej AmelkiZobaczysz jaka podobna, Asia się śmieje, że uciekła z Izabelina i wróciła do nas
Zofia&Sasza pisze:Dziewczyny, a może warto okryć klatkę folią? Zrobi się taki namiot tlenowy wtedy
(no chyba że jest okryta, a ja jestem ślepa)
magbag pisze:paulina777 pisze:postaram się dzisiaj albo jutro wstawić zdjęcie naszej nowej AmelkiZobaczysz jaka podobna, Asia się śmieje, że uciekła z Izabelina i wróciła do nas
To chyba na dowód, że jednak jest w Izabelinie podrzucę jakieś nowe zdjęcia na FB. Wasza - moja
Amelka vel Melka waży już 2kg., czyli jest jej już prawie 2x więcej niż na początku pobytu u nas
(wtedy 1,2kg.).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 1763 gości