XAgaX moge podac adres do podeslania karmy lub zwirku? Jak maja przyjechac do mnie po tablecie na robale i czyms na pchelki, to zostanie tylko szczepienie za 2 tygodnie i moze sie uda tu na to uzbierac, a na koncie to pewnie jakis kredyt mi zje kocie pieniazki
Przy Inowroclawskiej jest lekarz, ktory robi spore znizki dla tymczasowiczow i bezdomniakow, dla psa jakies 30% opuscil na szczepienia, a sterylki bezdomniaczkom robi za 60 zl., wiec i dla tych kociakow cos wyzebram, a na dodatek mam tam blisko.
Co do lapania rano, to jutro koncze prace 6-8 ale jak bedzie tak padac to po nocy na dworze moge miec przymarzniete palce do rekawiczek i nogi do butow, wiec nie bede w stanie nic zrobic.. Moge dzis od ok 19 w rynku dac komus kto bedzie je lapal moj kroliczy transporterek, jutro ok. 16.30-17 bede jechala do pracy tramwajem 10 od tgg na biskupin, tez moge go wziac, wysiasc gdzies po drodze i podac. Jak bedzie potrzebny to tez w godzinach nocnych dzis w rynku kolo mc'donalda mozna odebrac. Jak kociaki sa male to bez problemu mozna je w nim przewiezc.