Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katia80 pisze:"[...]Przez znęcanie się nad zwierzętami należy rozumieć zadawanie albo świadome dopuszczanie do zadawania bólu lub cierpień, a w szczególności: 1) umyślne zranienie lub okaleczenie zwierzęcia, nie stanowiące dozwolonego prawem zabiegu lub doświadczenia na zwierzęciu [...]).
zuzia96 pisze:A ja proszę sprawdźcie bardzo, bardzo dobrze ten dom! Żeby koteczka już nigdy ale to nigdy nie cierpiała, uważam że dom powinien być dogłębnie sprawdzony. Tutaj nie może być żadnej pomyłki! Niestety mam bardzo przykre doświadczenia z osobą działającą w owej fundacji, oszukała moją kaleką kotkę i potrafi perfidnie kłamać. Nie wiem, czy ta osoba jeszcze działa w fundacji, ale na forum działa.
KasiaF pisze:Proszę o jakieś newsy![]()
tillibulek pisze:Joluka, te niezabezpieczone okna to nie Twoja wina, duzo osob trzyma koty bez zabezpieczonych okien, balkonu....
Oby malutka nie miala dziwnych pomyslow, a wlasciciele wykazali sie wyobraznia w pilnowaniu jej...
U moich ukochanych dziadkow tez byla kicia - mieszkali na 12 pietrze - wtedy nawet sie nie slyszalo o tym, ze mozna zrobic takie siatki zabezpieczajace i na szczescie nic sie nie stalo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 657 gości