Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 17, 2010 19:30 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Witam wieczornie :) wiem, dawnoooo mnie nie było ale cóż mam powiedzieć prócz tego, że mam brak czasu pernamentny :roll: Izę ściągam myślami chyba ostatnio, bo gadałam z Sebkiem, że muszę wreszcie znaleźć czas na to żeby tutaj zajrzeć i Iza do mnie zadzwoniła :) postaram się nadrobić zaległości, wiem, że ominęły mnie piękne bazarki z obrazami. Dzisiaj zrobiłam też przelew na moje kotki, widzę że w sierpniu nie ma mojej wpłaty (puściłam na urlopie jak byłam) Iza mówiła że nie doszedł i jak prześledziłam historię konta to faktycznie przelew do mnie wrócił i zupełnie nie wiem czemu. No ale dzisiaj już pieniążki przelane.
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Pt wrz 17, 2010 19:43 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Twój przynajmniej wrócił, mój nie wrócił raz... był sobie w banku zatrzymany i nikt mnie nie powiadomił.

Alicjo, tak, myślę, że zrzutka po symbolicznej kwocie będzie najlepszym rozwiązaniem, bo Iza kupi materiał na miejscu z mężem, wysyłka dużo kosztuje, bo i Jasmina sprawdzała.

Bardzo prosimy, grosz do grosza a na pewno się uzbiera na domki dla kociaków :) Potrzeba około 300 złotych, ja wpłacam 1/3 tej kwoty. Pomózcie nam uzbierać resztę :kotek:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt wrz 17, 2010 19:50 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Ja juz na domki troche przelałam :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt wrz 17, 2010 20:24 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Taizu, bardzo dziękujemy! Jak tylko Iza się podłączy znów do sprzętu, wstawi rozliczenie, na razie w jej imieniu WIELKIE DZIĘKI!
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt wrz 17, 2010 21:14 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Agus ja wlasnie tez mialam do Ciebie pisac bo juz sie balam ze cos sie stalo.
ciesze sie ogromnie ze wszystko ok :wink:

moj tz znow zostaje bez pracy,wiec mam zonka kompletnego,choc moze nie bedzie az tak tragicznie jak poprzednio.
jak tylko bede miala cokolwiek to dorzuce sie rowniez do domkow ale ciezko mi sie dokladnie okreslic kiedy to nastapi:(

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt wrz 17, 2010 22:33 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Dupencja vel Pupa viewtopic.php?f=1&t=111201&start=75
i kroplówki Burasa (plus upiornie droga specjalistyczna karma dla obojga) wykończyły mnie finansowo. Nie dam rady w tym miesiącu... :?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob wrz 18, 2010 8:34 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Megana bardzo wspolczuje.trzymam kciuki z nadzieja na szybka poprawe zdrowia kociastych :ok: :ok: :ok:

wiora

Post » Sob wrz 18, 2010 9:05 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Dobrego dnia życzę :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob wrz 18, 2010 12:33 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Jestem Dziewczyny. :D Nie wiem czy na zawsze czy chwilowo. :roll: To sie okaze. :roll: Podłączyliśmy na razie stary komputer. Będziemy mysleć co dalej. :roll:

Przede wszystkim z Całego Serca Dziekuję za opiekę nad wątkiem, :1luvu: zakonczenie moich Bazarków :1luvu: . Potem odpisze na wszystkie pw.
Jestem bardzo chora. :| Przeziebiona okrutnie. :| Dzis albo w poniedziałek musze sie dostać do lekarza, bo srodki bez recepty niestety nie pomagaja. :| Dodatkowo mam problem z zebami i musiałam sie udać do Dentysty. Mam dwie kanałówki i chyba dojdzie mi trzecia :| w tym tygodniu. Szkoda gadac. Ból nie do zniesienia. :| Ale tak to jest....kiedy wazniejsze sa koty.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob wrz 18, 2010 14:58 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Jezusinku kanalowki :? Iza wspolczucia. :|

wiora

Post » Sob wrz 18, 2010 16:09 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Iza, zdrowiej!
Współczuję zębów, ja od 2 miesięcy leczę przetokę ropną :mrgreen: i jeszcze nie koniec, a najgorsze że nie wiem ile będzie kosztowalo :mrgreen:
Na zęby i na przeziębienia biorę Biostyminę, jak koty :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob wrz 18, 2010 16:24 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Taizu nie strasz,ja mam przetoke ropna juz od paru lat :roll: dopiero niedawno(po definitywnej zmienie lekarza stomatologa)zostala ona zauwazona :roll: .
wczesniej nie leczylam choc wiedzialam ze cos tam jest nie tak :roll: bo mialam paniczne leki i na sam zapach gabinetu omdlewalam :?
masakra :(

wiora

Post » Sob wrz 18, 2010 17:44 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Afatima pisze:Alicjo, tak, myślę, że zrzutka po symbolicznej kwocie będzie najlepszym rozwiązaniem, bo Iza kupi materiał na miejscu z mężem, wysyłka dużo kosztuje, bo i Jasmina sprawdzała.

Bardzo prosimy, grosz do grosza a na pewno się uzbiera na domki dla kociaków :) Potrzeba około 300 złotych, ja wpłacam 1/3 tej kwoty. Pomózcie nam uzbierać resztę :kotek:

ok. ja też się dorzucam na styropian :1luvu:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Sob wrz 18, 2010 17:56 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Izuniu zdrowiej jak najszybciejObrazek
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Sob wrz 18, 2010 18:09 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

witam dziewczyny :)
leczenie zebow to masakra dla kieszeni w maju wykorzystalam swoj limit chyba na 3 lata 8O
postaram sie dorzucic do materialow na budki pozdrawiam!
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

[poprzednia][następna]