Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!!!Hardkorowa niedziela....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 09, 2010 10:53 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

już jestem
kosz przyda się bardzo
nie wiem co z parafiną, nie używałam nigdy, ifciastu zadecyduj proszę sama

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Czw wrz 09, 2010 11:47 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

parafina jest świetna, kupię wam dwie buteleczki. Naprawdę dobrze działa:) Napiszę na MruMru i w tym tygodniu wyślę, tylko dajcie mi na priv adres.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Czw wrz 09, 2010 15:41 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

Kurier odbrał wykładzinę z Poznania.
Jutro powinna być w Łodzi.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt wrz 10, 2010 11:47 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

Wykładzina dojechała - z Poznania. Podarowana nam przez firmę Skala, której bardzo bardzo bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: .

Dziękujemy też firmie kurierskiej, która dala nam rabat na transport (wykladzina to dar, kurier niestety płatny) :1luvu:.

Waży 120kg :strach:

Kurier z turbodymo wlaśnie targają ją na piętro :strach:.

Goska_bs patrzy i stęka z wrażenia :wink:.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Pt wrz 10, 2010 13:33 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

annskr pisze:Wykładzina dojechała - z Poznania. Podarowana nam przez firmę Skala, której bardzo bardzo bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: .

Dziękujemy też firmie kurierskiej, która dala nam rabat na transport (wykladzina to dar, kurier niestety płatny) :1luvu:.

Waży 120kg :strach:

Kurier z turbodymo wlaśnie targają ją na piętro :strach:.

Goska_bs patrzy i stęka z wrażenia :wink:.

Super firma kurierska Wam się trafiła :1luvu: .
Ludzie o wrażliwych sercach.
120 kg robi wrażenie. 8O
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob wrz 11, 2010 9:22 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

pranie już suche i nawet pachnie ładnie.. fanty przygotowane.. czy ktoś z Was będzie u Pań w poniedziałek? Gośka?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob wrz 11, 2010 11:59 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

Mulesia pisze:Super firma kurierska Wam się trafiła :1luvu: .
Ludzie o wrażliwych sercach.
120 kg robi wrażenie. 8O

Jeszcze fajniejsza wykładzinowa Skala :king: - gdyby nie podarowali nam tej wykladziny, nie byby czego wieźć ani nosić :wink:

Trzeba tę wykładzinę ułożyć w pokoju - potrzebnych dwóch sprawnych panów, same baby nie dadzą rady

kalewala

Post » Pon wrz 13, 2010 7:49 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

Mamy ławostół - ktoś wczoraj podrzucił mi pod klatkę schodową :wink: , dziekuję :D

Czarny, na prawie barokowych nogach, z korbką do podkręcania, blat 65*95cm rozkladany na 1,30*95cm.
I w zupełnie dobrym stanie :D

EKIPA WYKŁADZINOWA NEEDED na wtorkowe popołudnie najlepiej - zgłoszenia do Goski_bs.

kalewala

Post » Pon wrz 13, 2010 8:52 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

Będziemy jutro.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon wrz 13, 2010 9:45 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

pisiokot pisze:Będziemy jutro.

Jesteście super :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Goska wie?

Może potem ten ławostół da radę przerzucić?

kalewala

Post » Pon wrz 13, 2010 9:54 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

annskr pisze: Goska wie?

Wie, wie.
Obrazek

pisiokot

Post » Wto wrz 14, 2010 10:25 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

No to dziś wielka akcja - układanie wykładziny w pokoju i przedpokoju.
Proszę o kciuki, by sprawnie poszło.
Goska_bs już działa, wspólnie z p.Anią odsuwają nieruszane dotąd meble i skrobią, szorują pdo nimi.

Potem jeszcze

dowiezienie
...dwóch krzeselek pokojowych wypatrzonych przez Montes i odświeżanych przyz Pisiokot .
...dwóch krzesełek kuchennych od Jolibuk5
...ławostołu od nieznanego darczyńcy, pozostawionego pod moją klatkę
przejrzenie skladowanych w suszarni worów z pramie, segregacja i zapakowanie do szaf
dopilnowanie
...wymiany okna
...opłat czynszowych
...opiekunki z MOPS

Czy to nie ma końca :?: :!: :?:

Femka podarowala wór proszku do prania i kanisterek płynu do płukania, wożę w samchodzie, dziś przekażę - wielkie dzięki :1luvu:

Na pewno o wielu rzeczach zapomnialam...

kalewala

Post » Wto wrz 14, 2010 11:25 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

annskr pisze: Potem jeszcze

dowiezienie
...dwóch krzeselek pokojowych wypatrzonych przez Montes i odświeżanych przyz Pisiokot .

Krzesełka dzisiaj nie dojadą :oops:. Ciągle nie ma na nie czasu :oops:.
TŻ ostatnio robi remont rodzicom (poza Łodzią), od jutra po pracy znowu wyjeżdża na kilka dni.
Sam chce te krzesła obrobić, trudno, trzeba będzie jeszcze trochę poczekać aż będzie miał chwilę.
Obrazek

pisiokot

Post » Śro wrz 15, 2010 7:20 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

Ja się przypomnę z regałem - nadal aktualny, tylko potrzebowałabym pomocy z dowiezieniem.
ObrazekObrazek

Ikotipies

Od: Wto maja 30, 2006 20:22

Post » Śro wrz 15, 2010 7:46 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

Wczoraj wielka akcja układania wykladziny w pokoju, przewlekania ciężkich mebli z jednnego końca pokoju na drugi, odskrobanie podłogi pod tymi meblami - widziałam tylko migawkowo, nie uczestniczyłam.

Walczyli Pisiokot + TŻ i turbodymo+kumpel, i oczywiście Goska_bs.
Wielka praca, ogromne wyrazy uznania :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dwa pasy wykładziny leżą, dziś ciąg dalszy - trzeba to posklejać / pozgrzewać, meble ustawić, do ścian umocować, resztkami wylozyć przedpokój - nie wiem, czy dzis da radę tyle roboty odwalć.

Rano przyjechał z administracji Pan Stolarz z kierowcą :roll: wymierzyć okno. Kiedy ono będzie, nie wiadomo, ale może przed zimą...

Pisiokotku, masz zdjęcia z wczoraj? Wstawisz?

kalewala

[poprzednia][następna]