Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Prasco pisze:Moim zdaniem to jest prawidłowe podejście firmy - skoro karma jest lecznicza (choć nie jest zarejestrowana jako lek) to powinna być sprzedawana tylko w lecznicach lub sklepach będących częścią działalności lecznicy a nie jak do tej pory w systemie bazarowym.
siliana pisze:Prasco pisze:Moim zdaniem to jest prawidłowe podejście firmy - skoro karma jest lecznicza (choć nie jest zarejestrowana jako lek) to powinna być sprzedawana tylko w lecznicach lub sklepach będących częścią działalności lecznicy a nie jak do tej pory w systemie bazarowym.
zrob eksperyment i wejdz do dowolnej lecznicy, popros worek karmy leczniczej - sprzedadza ci bez mrugniecia, nawet nie spytaja, czy masz kota.
siliana pisze:a ja mam wrazenie, ze Prasco myli zwykle karmy z karmami leczniczymi. karm leczniczych na allegro nie uswiadczysz...
karolinah pisze:A linki do tych sklepów, gdzie jak twierdziłeś karmy lecznicze można bez problemu dostać?
Alyaa pisze:karolinah pisze:A linki do tych sklepów, gdzie jak twierdziłeś karmy lecznicze można bez problemu dostać?
Ja ostatnio (ok. 10 września) w Krakvecie kupiłam RC Young Male
NITKA/KARINKA pisze:Alyaa pisze:karolinah pisze:A linki do tych sklepów, gdzie jak twierdziłeś karmy lecznicze można bez problemu dostać?
Ja ostatnio (ok. 10 września) w Krakvecie kupiłam RC Young Male
A sprawdź teraz ofertę KV
Alyaa pisze:Sprawdziłam: http://www.krakvet.pl/royal-canin-young ... -1573.html
Gdy zamawiałam we wrześniu był taki sam komunikat, i chociaż miałam trochę obaw, zamówiłam i karma dotarła
NITKA/KARINKA pisze:moje niestety już są niedostępne (wykupiłam czy co)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości