Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:znowu potrzebna pomocviewtopic.php?f=1&t=122348
ossett pisze:jessi74 pisze:znowu potrzebna pomocviewtopic.php?f=1&t=122348
W łapaniu to p. Ania na pewno by pomogła jakby ją poprosić-ale czy wzięłaby do siebie, to nie wiem- jak z matką to ten chory maluch mógłby i w tej piwnicy być leczony(bo jak sam to tylko w domu chyba).
Ja chyba dopiero jutro późnym wieczorem będę mogła do niej dzwonić.
jessi74 pisze:ossett pisze:jessi74 pisze:znowu potrzebna pomocviewtopic.php?f=1&t=122348
W łapaniu to p. Ania na pewno by pomogła jakby ją poprosić-ale czy wzięłaby do siebie, to nie wiem- jak z matką to ten chory maluch mógłby i w tej piwnicy być leczony(bo jak sam to tylko w domu chyba).
Ja chyba dopiero jutro późnym wieczorem będę mogła do niej dzwonić.
ojej , nie pomyślałam o zabieraniu przez panią Anię , miałam zamiar raczej wątek porozklejać szukając pomocy, ale gdyby się okazało, że jest taka możliwość, to byłoby super! ewado z tego co wiem mogłaby przejąc kociaka jak tylko wyda tego którego już ma w domu, można też pokombinować, że jak go zaszczepi, to wtedy my byśmy przejęli zaszczepionego, a ewado tego drugiego. Później już jakieś pole manewru będzie, ale teraz- dla maluszka to są już dni policzone , dopóki był zdrowy to jeszcze, ale jak zachorował to już na mrozie z tego nie wyjdzie
rebellia1 pisze:Podrzucę kotki.Dobrze, że ta Pani chce je wydawać i wydaje. Wiem, że taka piwnica to wyjście kompletnie awaryjne, ale jakoś okropnie mi się to kojarzy z lochem.
Nitołek pisze:Postanowiłam, że w końcu też coś napiszę.. Obserwuję wątek i ciągle coś próbuję zdziałać, ale nikt ode mnie nie może wziąć kotków.. ( Moja najlepsza przyjaciółka kocha koty a ma na nie uczulenie... Teraz pewnie miałaby 10 kociaków..) Plakat kiedyś rozwiesiłam..Wisi nadal, ale nikt się nie zgłasza;(
Pikpok (kiedyś Kocio) ma się świetnie i nie odstępuje Nitki (kotki do której dołączył )na krok. Ostatnio chodzą newet razem do kuwety.. Ehh..![]()
Mam dwie propozycje imienia: Baron lub ImbirImbir mi pasuje ze względu na kolor oczu, a Baron.. bo jakąś taką ma dostojną minę;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 77 gości