SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2010 18:34 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT dla2 pręgusek, rudego, maluch

OK, rozumiem :) W takim razie, w razie czego czekam na wiadomość.

Super, że Rudy w domku :!: :1luvu:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Pt lip 30, 2010 18:47 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT dla2 pręgusek, rudego, maluch

Obrazek

Ta kotka jest od 28.06 w schronie .Reszta kotów oprócz niej i dwóch burasek umarła.

Moze dla niej znalazł by sie tymczas?Pomimo że w schronisku przebywa miesiąc jest nadal wystraszona:(

Chociaż patrząc na fotkę zrobioną przez Dorotę wczoraj(29.07)
Kotka wygląda na zrezygnowaną .Chyba się poddaje :cry:
Obrazek

Dorotka jak ona zachowuje się w schronisku?Je,czy tylko siedzi w kącie?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lip 30, 2010 19:27 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT dla2 pręgusek, rudego, maluch

sisay pisze:Słuchajcie. Wczoraj zadeklarowałam DT dla rudego i tego malucha z koszyka.
Do teraz nie mam żadnej odpowiedzi, a na wątku nadal panika że umrą... o co chodzi? :?
Wydawało mi się, że dla nich każdy dzień to kwestia życia, ale może się mylę :roll:

faktycznie się dzieje dziś - jesli jestes nadal "chętna" to ja moge sluzyc w weekend za transport i zawioze do Gliwic, tylko Terenia lub Basia lub Dorotka musicie kota wyciagnac ze schronu< sluże transportem.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt lip 30, 2010 19:45 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT dla2 pręgusek, rudego, maluch

dołaczyłam Plamę do facebooka. moze się jej poszczęści...
juz mamy 60 fanów na stronie, każda nasza nowa informacja jest u każdej osoby odświetlana. Im wiecej fanow tym większa popularność i wiecej szans na adopcje i sponsorow.

Filomen

Post » Pt lip 30, 2010 19:58 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT dla2 pręgusek, rudego, maluch

Z tego co widzę ( a mam nosa) to kotka gaśnie w oczach.Jeżeli jakiś kot "wyjedzie" od nas z kociarni na DT.
To ta kotka na CITO jedzie do nas na kociarnię!!!
BŁAGAMY O DOM TYMCZASOWY DLA JAKIEGOKOLWIEK KOTA!!!

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lip 30, 2010 20:03 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT dla2 pręgusek, rudego, maluch

Dorotka jak ona zachowuje się w schronisku?Je,czy tylko siedzi w kącie?

Marta Plamka bez zmian zawsze gdzieś się zadekuje byle ciemniej i nie było widać.
Zawsze za koszyczkiem albo w budce.
Jedynie że widziałam że wychodzi do jedzenia.
Jest bardzo łagodna da się brać na ręce ale zaraz się wyrywa do schowka :(
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lip 30, 2010 21:30 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT dla2 pręgusek, rudego, maluch

Mara S pisze:Czy ma ktoś pożyczyć buteleczkę ze smoczkiem dla kociego maluszka :?: :?: - pilne i nie pisać mi, że można strzykawką :wink:

Kociaczek bardzo mały? Mam karmiąca kotkę z dwoma 2 mies. zaszczepionymi kotkami, ale całkowitego oseska może już nie przyjąć.
Buteleczkę tez mam. U nas w przychodni są po 5 zł, więc zawsze mam zapas. Do mleka dodaję Nutricion, zeby małe sie nie zachłysnęły, a zamiast kocięcego mleka kupuję dzięcięcy Isomil na receptę-preparat mlekozastepczy dla dzieci uczulonych na laktozę (puszka 15 zł, z receptą pediatry 7,50 :wink: )

Wątki podczytuję, głównie na dogo, ale DT raczej nie dysponuję, bo niewidomy Elvis jest po testach, przed operacją, a bez szczepień, wiec kot musiałby być z testami, szczepieniem i jeszcze jedzeniem, bo już nie wyrabiam finansowo. Mam piękne kocięta, a zero adopcji.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Sob lip 31, 2010 11:33 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT dla2 pręgusek, rudego, maluch

PRĘGUSKI POSZUKUJĄ DOMU !!!!!!!!!!!!!
MIKUŚ

Post » Sob lip 31, 2010 11:36 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

Już około 40 dni siedzą w schronie:
- 2 pręguski koteczki
- ala plamka biało-bura koteczka
MIKUŚ

Post » Sob lip 31, 2010 17:46 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT dla2 pręgusek, rudego, maluch

Jaaga pisze:
Mara S pisze:Czy ma ktoś pożyczyć buteleczkę ze smoczkiem dla kociego maluszka :?: :?: - pilne i nie pisać mi, że można strzykawką :wink:

Kociaczek bardzo mały? Mam karmiąca kotkę z dwoma 2 mies. zaszczepionymi kotkami, ale całkowitego oseska może już nie przyjąć.
Buteleczkę tez mam. U nas w przychodni są po 5 zł, więc zawsze mam zapas. Do mleka dodaję Nutricion, zeby małe sie nie zachłysnęły, a zamiast kocięcego mleka kupuję dzięcięcy Isomil na receptę-preparat mlekozastepczy dla dzieci uczulonych na laktozę (puszka 15 zł, z receptą pediatry 7,50 :wink: )

Ma miesiąc i na razie nie został odrobaczony ani zaszczepionuy bo ponoć za mały. Ma kk i świerzba usznego ale póki co mieszka z moim jeszcze mężem i jakos chyba sobie razem poradzą. Butelkę kupiłam w zoologicznym ale jeżeli będzie taka mozliwość to jedną taką tańszą tez chętnie kiedyś kupię ;)

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Sob lip 31, 2010 18:24 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

Dorotko dziękuję za wymiary schronu, siądę nad tym przez weekend :1luvu:

Filomen

Post » Sob lip 31, 2010 20:39 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

Basiu
zadzwoń proszę do tych panstwa od Rudego i spytaj co tam z nim? Czy je? czy sie normalnie zachowuje?

Filomen

Post » Pon sie 02, 2010 7:57 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

Eh...trzeba szybko szukać domków dla kotków z kociarni żeby Plamka i pręguski miały szansę ... :?
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Wto sie 03, 2010 6:16 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

I na 1 kociaki.
nadzieja na dom umiera ostatnia.
Może ktoś was pokocha :1luvu: :kotek: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto sie 03, 2010 9:02 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

A co z tym maleńtaskim koteczkiem który był w kiepskiej formie w schronisku? Ktoś pisał, że go nie widział go ostatnio w schronie ale jeszcze zobaczy....
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

[poprzednia][następna]