Jak by co to ja do szczepień Zylexisą też sie dorzucę .
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Zapomniałam odebrać wyniki wymazu z nosa Chada, ale wetka mowiła, że nic nie wyhodowano. A Chad ciągle ma nos zapchany i czasem smarknie glutem.
mirka_t pisze:Może Chad u hodowczyni miałby dobrze, ale raczej go tam nie wyślę.
mirka_t pisze:Nie chodzi o to, że chcę mieć Chada na oku tylko przy takim stosunku albuminy do globulin jest duże ryzyko FIP. Może nawet już rozwija się u niego postać bezwysiękowa. Dobrze by było zbadać jeszcze czy jest nosicielem koronawirusa i jakie jest miano przeciwciał, ale te badania nie zawsze są wiarygodne no i dość kosztowne.
mirka_t pisze:....W dniu 5 kwietnia 2010r postanowiłam ignorować posty tych użytkowników forum w moim wątku: dalia, MariaD, anulka111, haniaszaraf, nezia, karolinah, anna57, aga9955, Jana.
Powyższa lista zapewne z czasem się rozrośnie.
mirka_t pisze:Tak, tak Misza zarabia na siebie. Medialny jest, więc dlaczego nie...
mirka_t pisze:Beti nie bije kotów tylko je straszy. Chyba lubi gdy się drą jak opętane. Dużo czasu spędza w pokoju "gościnnym" a nie jak wcześniej w "kuwetkowym". Wylegiwanie się w łóżku coraz lepiej jej wychodzi.
mirka_t pisze:mirka_t pisze:....W dniu 5 kwietnia 2010r postanowiłam ignorować posty tych użytkowników forum w moim wątku: dalia, MariaD, anulka111, haniaszaraf, nezia, karolinah, anna57, aga9955, Jana.
Powyższa lista zapewne z czasem się rozrośnie.
MariaD pisze:Pytań ciąg dalszy.
Misza do domu mirki_t traił w styczniu tego roku. Z uchem w fatalnym stanie.
viewtopic.php?f=1&t=112332&p=6068348&hilit=+Misza#p6068348
Z babrząca się raną i kołnierzu był trzymany w klatce do 21 maja, kiedy to wreszcie zadecydowano o amputacji ucha, po której ucho się świetnie goi.
viewtopic.php?f=1&t=109633&p=5991203&hilit=+Misza#p5991203
Dlaczego tyle miesięcy kot cierpiał bez właściwego zabiegu?
viewtopic.php?f=1&t=109633&p=6025636&hilit=+Misza#p6025636
Moze to jest odpowiedź?mirka_t pisze:Tak, tak Misza zarabia na siebie. Medialny jest, więc dlaczego nie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], LimLim, Myszorek, Szprocik i 83 gości