-Anula- pisze:- 0346/10
- 0347/10
- 0348/10
- 0349/10
- 0350/10
Mam dziwne wrażenie, że to jeden i ten sam kot

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
-Anula- pisze:- 0346/10
- 0347/10
- 0348/10
- 0349/10
- 0350/10
mpogorzelski pisze:alareipan pisze:Dziewczyna chciała się dokocić rudym kocurem, to dostała rudą kotkę i burego kocura ;
Jak sie ciesze, ze jestes na miejscu![]()
![]()
alareipan pisze:A dzisiaj jakiś owocny poniedziałkowy poranek- najpierw zadzwoniła pani, że zobaczyła na stronie Palucha Reginę i się zakochała. Ona zakochana, mąż gotowy, dzidzia gotowa, bo "przetestowana" z psami ze schronu i kotem u rodziców Pani. I tak JAK WSZYSTKO PÓJDZIE ZGODNIE Z PLANEM, TO W SOBOTĘ REGINA PÓJDZIE DO DOMU!!!
![]()
![]()
![]()
Koresponduję też z Panią zainteresowaną Hugo Chavezem!![]()
mpogorzelski pisze:-Anula- pisze:- 0346/10
- 0347/10
- 0348/10
- 0349/10
- 0350/10
Mam dziwne wrażenie, że to jeden i ten sam kot
Never pisze:Ogłoszenia i FB działają - wczoraj mialam pierwszy telefon i rozmowę, namawiałam gościa na 363 i 701.... zobaczymy.
Never pisze:W schronisku są jeszcze dwie koteczki 'przewlekle chore', tak samo umaszczone jak Przytulanka...
363/09 - to koteczka już po sterylce
701/09 - kolejny numer po Przytulance, bardzo potrzebuje domu!!!!
to są wpisy alareipan z forum z marca... wtedy Przytulanka jeszcze była zdrowa... teraz już za późno dla niej, sama bialaczka bylaby do powalczenia, ale z FIPem nikt nie wygrał...![]()
Moze dla jej 'sióstr' też za chwilę będzie za późno?
BURA MAMA W DRODZĘ NA RECYDYWĘ![]()
20.03
![]()
25.04
363/09 kotka od 14.08 szaro-buro-biała
WYSTERYLIZOWANA
20.03 - TO KOTKA, KTÓRA MIAŁA MIEĆ NUMER 636/09, PISAŁAM O NIEJ W ZESZŁYM TYGODNIU. MILUTKA, TOWARZYSKA. MA FAJNE BIAŁE KLAPKI NA PRZEDNICH NOGACH I KRAWACIK. ŚLICZNA, PUCUŁOWATA MORDKA
DZIEWCZYNA NIE JEST W STANIE WYKARASKAĆ SIĘ Z KK. IDZIE NA RECYDYWISTKĘ
PRACOWNIK BARDZO JĄ POLECAŁ. PILNIE POTRZEBNY JEJ WŁASNY DOM
![]()
3.05 - BURA MAMA WYGLĄDA BARDZO DOBRZE, ALE NADAL NIE ZOSTAŁA ZAKWALIFIKOWANA DO ADOPCJI. CZEKA W AZYLU (W II). PILNIE SZUKA DOMU
![]()
JEST W AZYLU II - ADOPCJA WARYNKOWA. OSTATNIO BYŁA W DOBREJ FORMIE, NIE GLUCIŁA.
KOTKA Z GWIAZDKĄ W DRODZĘ NA RECYDYWĘ701/10 kotka dorosła, bura z białą gwiazdką, leczona
![]()
13.03 - PRZEŚLICZNA I BARDZO MILUTKA. PRACOWNIK JĄ POLECA! NIE MOŻE WYJŚĆ NA AZYLU Z KK. PILNIE SZUKA DOMU
![]()
3.05 - "GWIAZDKA" PODOBNIE JAK BURA MAMA I "PRZYTULANKA" NADAL CZEKA W AZYLU. NIEWYSTERYLIZOWANA. PILNIE POTRZEBNY JEJ DOMOWY KĄT
JEST W AZYLU II - ADOPCJA WARUNKOWA. KOLEŻANKA PRZYTULANKI. W PODOBNEJ SYTUACJI. TAK JAK PRZYTULANKA BYŁA MIESIĄC TEMU ZAKWALIFIKOWANA DO STERYLKI I ZNOWU SIĘZAGLUCIŁA
Moze ktorąś z nich da się jeszcze uratować?
ewick pisze:Mam problem, bo na stronie palucha nie działa wyszukiwarka zwierząt w kwarantannie, a być może pies trafił na Paluch
czy może widziałyście go przeszukując kartoteki?
edit: dzwoniła, ze pies się znalazł!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości