Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sylwka pisze:Wygląda na to, że w sobotę jednak sama pojadę do Tbg. Uczniowie ze szkoły progect uzbierali już ponad 45 kg psiej karmy i sporo innych produktów. Do tego worek karmy od miszeliny i ubranka od Toszy. Do autobusu raczej nie miałabym jak tego wszystkiego wrzucić. Proszę zatem Krakusów jeśli moglibyście coś jeszcze przekazać dla powodzian z okolic Tarnobrzega to do soboty rano mogę podjechać i odebrać. Będzie mi przyjemniej jechać samochodem zapakowanym po dach . Jak ostatnio podaję numer telefonu: 606 972 943 .
milamila pisze:Ja w niedzielę jadę z Krakowa do Stalowej Woli. Gdybyśmy tę trasę podzieliły na takie odcinki: Warszawa-Kraków-Stalowa Wola-Tarnobrzeg. Co Wy na to?
Uściślam: jadę samochodem i gdyby trzeba było coś zabrać, mogę to zrobić. Wiem, że w sobotę też któraś z Was jedzie do Tarnobrzega, więc gdyby się nie pomieściła ze wszystkim to służę pomocą.
Janosia pisze:Kurcze, ja mogę tylko w obrębie warszawy komuś podrzucić, bo teraz jestem absolutnie uziemiona jeśli chodzi o dłuższe wyprawy.. Dobrze, będziemy myśleć, jak mi się uda do tego magazynu dotrzeć
Katia80 pisze:Janosia pisze:Kurcze, ja mogę tylko w obrębie warszawy komuś podrzucić, bo teraz jestem absolutnie uziemiona jeśli chodzi o dłuższe wyprawy.. Dobrze, będziemy myśleć, jak mi się uda do tego magazynu dotrzeć
Janosia, gdyby "Twój"magazyn nie wypalił, mam jeszcze jeden "namiar", jutro myślę będzie wiadomo.
berni pisze:ja oczywiście się dołożę
juz pisałam do Katia80 że bez sensu byłoby zamawiać w tym magazynie skoro trzeba będzie płacić za kuriera.
Jest tyle innych możliwości kupna karmy z dostawą gratis.
Chociażby na allegro, przy większości dużych worków jest dostawa gratis.
O Josera słyszalam raczej dobre opinie. Jedna z tych aukcji to 30 kg za 130 zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 665 gości