Siostry pomóżcie mi w wątku "oponiaków" Mam problem z Fuldą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olamichalska pisze:Kochana Siostro,
wszyscy wierzymy, że fala już nie nadejdzie,
Ci ludzie już dośc przeżyli..
solangelica pisze:olamichalska pisze:Kochana Siostro,
wszyscy wierzymy, że fala już nie nadejdzie,
Ci ludzie już dośc przeżyli..
Ja tez w to wierze...
Dziewczyny, zalało naszą fundacyjną kociarnię. Pomieszczenie jest w piwnicy bloku - wybilo studzienke burzowa... wszystko nadaje sie do wyrzucenia....
Najgorsze jest jednak to, ze utopila sie kotka Mamba, staruszka, ktora trafila do nas do fundacji ze starszymi juz corkami... Byla w klatce, nie miala szans wyjsc...
Boze jaka to straszna musiala byc dla niej smierc![]()
Prosze Was, drogie Siostry, w imieniu Fundacji i naszych kociakow, a mamy ich teraz duzo pod opieka - pomozcie nam! Wesprzyjcie nas w jakikolwiek sposob. Po tym zalaniu kazdy grosz sie przyda... Drapaki, legowiska, budki wszystko do wyrzucenia - woda stala na pol metra....
Podaje link do naszego wątku: viewtopic.php?f=1&t=111516&start=810
Numer konta jest w pierwszym poscie - z dopiskiem KRAKOWSKIE KOTY.
Z gory dziekuje Wam za kazdy odruch serca.
Biedna Mambagdyby woda rozlozyla sie rownomiernie, gdyby nie splynela do drugiego nizszego pomieszczenia, Mamba mialaby szanse........
solangelica pisze:Wlasnie chcialam o to prosic... Zeby zglosic oficjalnie AFN do czerwcowego glosowania...
WIeczorem Robert wrzuci zdjecia zalanej kociarni, bedzie mozna obejrzec co zniszczyla woda....
Uzasadnienie wrzuce wieczorem teraz musze jechac po szczepionke dla kota.
AniHili pisze:jak to wszystko czytam to jakaś masakra jest...
jasdor pisze:Ciesz się psiama urlopem i słoneczkiembo każdej chwili szkoda i nie wiadomo co następny dzień przyniesie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], raksa i 107 gości