Moje tymczasy - watek do zamknięcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 30, 2010 23:04 Re: Moje tymczasy - watek do zamknięcia

To jest jakaś paranoja. Nie przypominam sobie ani jednego wyzwiska, inwektywy skierowanych w Twoją stronę, Iko. Tyle piszesz o wychowaniu i kulturze :evil:
Proszę jeszcze raz o wysłanie opisu i zdjęć Kubusia - do mnie, zrobię od razu mocno wyróżniane ogłoszenia, mogę też podać maila.
Wydaje mi się, że to pw chyba trzeba byłoby przesłać moderatorowi, czegoś takiego po prostu nie można tolerować :(
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon maja 31, 2010 6:21 Re: Moje tymczasy - watek do zamknięcia

justyna8585 pisze:Zamiast opisu i zdjęć dostałam na PW obelżywe słowa i wyzwiska.

To mnie p. żal, naprawde żal.Jak widać-mądrość nie przychodzi z wiekiem,jak widać w p. przypadku na starość się głupieje,mam 25 lat ,ale mądrością przewyższam panią na pewno.

A gdzie byłaś do tej pory moje drogie dziecko. Panienka sie obraziła wykasowała 1 post ze starego watku a teraz znalazła sie obrończyni kota. Gdzie byłaś jak podrzuciłas mi 7 kociaków w tym jednego dzikiego. Nawet na watek nie zagladałaś. Po wyadoptowaniu połowy zorientowałas się, że szukam im domów stałych. Jest mi Cie żal

To jest moje pw do Justyna. Proszę podkreślic te wyzwiska
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pon maja 31, 2010 6:28 Re: Moje tymczasy - watek do zamknięcia

Justyna 8585 nie podjeła żadnej decyzji. Raczyła mnie tylko poinformować że schron w Rudzie Slaskiej przywozi do mnie kociaka 1,5 m-nego. Przywiózł kocura 3 letniego bez ksiażeczki zdrowia i żadnej informacji co mu jest. Justyna do dzisiaj nie interesowała się kotem. Wiec o co tak naprawdę chodzi :ryk: :ryk:
To jeden z zarzutów, który moge w całości odeprzeć. Na reszte głupot po prostu nie mam cierpliwości.
Pozdrawiam ostatni raz

To jest pw które wysłałam Agn

Zamykam na prośbę Autorki.
E.
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

[poprzednia]