Niebieskooka Szarotka ma domek razem z Fizią!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 31, 2010 20:51 Re: Niebieskooka Szarotka ma domek razem z Fizią!!!

mam nadzieje, ze uda mi sie wykluczyc Twoj dostep do tego watku, gdyz nie chce, by lekkomyslna osoba, ktora naraza koty na niebezpieczenstwo i przekazuje je ludziom na zasadzie dwoch maili i jednego smsa mogla ot, tak, uczyc sie jak porzadnie dbac o zwierzaki. prosze z dala ode mnie i moich kotek, dziekuje

podpisano: ta damulka, ktora jeszcze 2 posty temu szukala zgody 8)

ps. a mowilam mojemu partnerowi: jaka luzaczka z tej Magdy, ze nie kaze mi siatkowac balkonu :ok: komedia

mio

Od: Śro sie 18, 2010 16:03

Post » Wto sie 31, 2010 21:08 Re: Niebieskooka Szarotka ma domek razem z Fizią!!!

Oj, Ania... czy Ty naprawdę wszystko na poważnie 8O Wybacz, ale ja jak człowieka nie widzę to nie wiem co ma na myśli mówiąc to czy tamto, a ja z tych co szukają prawdy między słowami... Wiem, że pewnie trudno o spokój siedząc na zasikanej kanapie z ręcznikiem w ręku czekając na kolejną kupę (jak z tym?), ale jednak... To ważne i dla Ciebie i dla Twojej rodziny i dla kotów. Po co zwiększać napięcia, komu to ma służyć :?:
Co do karmy - polecam Ci poczytać http://chatul.pl/viewforum.php?f=52 Tam jest o BARF, ale też ogólnie o żywieniu kotów, czytaniu etykiet, itd. Osobiście znalazłam tam wiele przydatnych informacji na temat karmienia kotów (stosuję je z sukcesem, do tego stopnia, że mój białaczkowy kocurek został ostatnio oceniony jako najlepiej utrzymany kot naszej wetki). I w tej kwestii wierzyłabym tylko i wyłącznie własnemu rozsądkowi (może z malutkim dopuszczeniem do głosu weta i innych kociarzy). Poczytaj, dowiedz się co kotu wolno dawać i jak czytać etykiety na karmach, a potem będziesz wiedzieć, co dać jeść. Nikt Ci nie będzie musiał mówić: kup tą karmę czy kup inną, bo tak nigdy nie dojdziesz do tego, co właściwe. I pamiętaj też o zasadach typu - nie wprowadzać nowej karmy gwałtownie, lecz powoli przestawiać koty.
Powodzenia :kotek:
Ostatnio edytowano Wto sie 31, 2010 21:10 przez fiszka13, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Motta brak. Wszystko jest czekaniem...
Wody — uczy pragnienie.
Brzegu — morskie przestrzenie.
Ekstazy — ból tępy jak ćwiek —
Pokoju — o Bitwach pamięć —
Miłości — nagrobny Kamień —
Ptaków — Śnieg.

Emily Dickinson

fiszka13

Od: Czw sty 28, 2010 22:01

Post » Wto sie 31, 2010 21:09 Re: Niebieskooka Szarotka ma domek razem z Fizią!!!

Małe OT.

Iśka dzięki, że nie jesteś taka jak mio. Masz klasę i naprawdę kochasz koty. :1luvu:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Wto sie 31, 2010 21:12 Re: Niebieskooka Szarotka ma domek razem z Fizią!!!

To prawda; tylko dzięki mojej lekkomyślności wlaśnie koty trafiły do kogoś takiego.
I nic nie mogę zrobić.
Piękna nauczka, tylko szkoda, ze kosztem kotów :evil:
Dobrze mi tak.

podpisano: ta damulka, ktora jeszcze 2 posty temu szukala zgody

Jeśli szukano to doość specyficznie :|
Szkoda słów.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto sie 31, 2010 21:13 Re: Niebieskooka Szarotka ma domek razem z Fizią!!!

a więc czekamy z niecierpliwością na nowy wątek i zdjęcia koteczek (z czasem pewnie i na słynnej kanapie je zobaczymy :lol: ) mam nadzieję, że koopki ok po dobrym, serduszkowym żarełku. Nieustające :ok: za wspólne relacje na linii MIO-KOTECZKI :!:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

[poprzednia]