Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:OKI pisze:Niooo, Mysz nabrała ciała i widać to po niej - rośnieJeszcze trochę i nie odróżnię jej od Szelmy
![]()
Uciekam spać, dobranoc
A Taćka jaką minkę szczeliła![]()
![]()
margaretka2002 pisze:Kiciunie sliczne jak zwykle. A jutro ciocia Malgos chyba sie w koncu na poczte wybierze.
tillibulek pisze:OKI pisze:Tilli, wszystkie z fleszem![]()
![]()
![]()
no cos Ty, w zyciu bym nie powiedziala - piekne klusieczki![]()
tillibulek pisze:OKI pisze:Tacia jest kochana![]()
Już się nauczyła mnie "nie budzić". Jak rano dzwoni budzik, to Tacia z mraukiem się budzi, ja wyciągam tylko rękę, a ona uwala się z łepkiem w mojej dłoni i tak jeszcze 5 minut sobie drzemiemy obie
ojeje, serio z łepkiem w dłoni i tak spicie???![]()
kalair pisze:Hej kochani porannie!!
annette88 pisze:Ile bym dała, żeby moja mnie nie budziła.. MarzenieRyczy jak jeleń na rykowisku
OKI pisze:margaretka2002 pisze:Kiciunie sliczne jak zwykle. A jutro ciocia Malgos chyba sie w koncu na poczte wybierze.
Ciocia Małgoś niech się nie wygłupia i nie dofinansowuje poczty bez sensu. Ciocia Małgoś robi imprezę ogólnokrajową w łyk-end, to chyba może komuś z Warszawy podrzucić?
margaretka2002 pisze:OKI pisze:margaretka2002 pisze:Kiciunie sliczne jak zwykle. A jutro ciocia Malgos chyba sie w koncu na poczte wybierze.
Ciocia Małgoś niech się nie wygłupia i nie dofinansowuje poczty bez sensu. Ciocia Małgoś robi imprezę ogólnokrajową w łyk-end, to chyba może komuś z Warszawy podrzucić?
A moze odbior osobisty?Przecie na betonie wszystkie spac beda, to bezgotowkowo mozesz obleciec...
![]()
Jak nie, to masz racje. Kij z dofinansowywaniem, ale ostatnio kilka rzeczy mi na poczcie zginelo.Komu najblizej do Ciebie?
tillibulek pisze:te klusieczki to dlatego, ze slodkiea nie glube
kociczka39 pisze:
margaretka2002 pisze:Tez jej tak napisalam, moze jednak sprobuje sie z tej roboty zwolnic, bo cos zniknela z foruma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 404 gości